Gość: KD IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 23:42 Markowski: "Cieszę się - powiedział, schodząc ze sceny - że nagrodę tę otrzymałem od pierwszego wolnego prezydenta coraz bardziej wolnej Częstochowy." Nic dodac nic ując. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: Dzień kultury IP: *.uwn.unsw.EDU.AU 28.08.03, 04:33 Kultura w Czestochowie - ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha,!.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Dzień kultury IP: *.icis.pcz.pl 28.08.03, 23:35 Akurat nie mam watpliwosci, ze Czestochowa zawsze sporo wnosila do kultury w skali kraju. A przede wszystkim mamy sporo ambitnych tworcow. Gość portalu: xyz napisał(a): > Kultura w Czestochowie - ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha,!.... Odpowiedz Link Zgłoś
mmaly Re: Dzień kultury 29.08.03, 08:54 Gość portalu: KD napisał(a): > Markowski: "Cieszę się - powiedział, schodząc ze sceny - że > nagrodę tę otrzymałem od pierwszego wolnego prezydenta coraz > bardziej wolnej Częstochowy." O rany. Kultura z rozumem w parze nie idzie najwyraźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
wbieganski Re: Dzień kultury 29.08.03, 15:50 jeżeli ten Markowski rzeczywiście to powiedział, powinien być natychmiast wysłany na białoruś albo do korei północnej. bez prawa powrotu na przykład przez rok. może wtedy zrozumiałby, że pojęcie wolności należy definiować nieco inaczej. przerażają mnie tacy ludzie, jak ten Markowski. mam nieodparte wrażenie, że w swoich piwnicach już zbierają podpałkę pod stosy, a po nocach polerują obcęgi i czyszczą dyby. jeżeli tacy ludzie są kulturalną elitą tego miasta, to ja niniejszym udaję się na wewnętrzną emigrację. nie chcę mieć z nimi nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dzień kultury IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.03, 03:11 proponuje ci zewnetrzna emigracje najlepiej do krajów które wymieniłes. takiej demagogii przekłaman i nienawiści do człowieka który jest uznanym w swiecie artystą, tylko dlatego iz głosno mówi o swoim antykomuniżmie co jest spowodowane jego zyciorysem - dawno nie spotkałem. Tak mówi i myśli tylko jakiś stary esbek. Albo półgłówek z młodzieżówki - tam sa tylko tacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WM Re: Dzień kultury IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.03, 03:13 Jesteś chłopcze niestety tego przykładem.Żeby jakiś szmondak tak mówił o panu Markowskim to już koniec świata. Odpowiedz Link Zgłoś