andysuper 01.04.08, 18:41 poruszona niedola kierowców proponuje zbiórke na: 1) mydło zwłaszcza latem poniewaz zapach czesci kierowcow roznosi sie w całym autobusie (tarmwaju) 2) proszek do prania- ubranka tez ne sa pierwszej swiezosci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andysuper Re: zbiorka dla kierowcow MPK 01.04.08, 18:45 3) zapomniałam o popielniczkach, bo nie maja gdzie zgasic papierosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.R. Re: zbiorka dla kierowcow MPK IP: 80.54.169.* 01.04.08, 19:56 Jeszcze zasady savoir vivre-a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ćwoka dla ciebie zbiórka na olej do rozumu IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.08, 20:08 Kibic z dala sie nie wpie.. .A mydełko by dupcia nie bolała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andysuper1 Re: dla ciebie zbiórka na olej do rozumu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 21:01 aandy a moze to pasazerom jest potrzebne mydelko?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: dla ciebie zbiórka na olej do rozumu IP: *.opera-mini.net 01.04.08, 22:15 A może zrobimy zbiórkę na odwyki w AA, bo większość z tych kierowców to wygląda na alkoholików Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tg Re: dla ciebie zbiórka na olej do rozumu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 22:23 kazdy sadzi wedlug siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: dla ciebie zbiórka na olej do rozumu IP: *.opera-mini.net 01.04.08, 22:29 Skoro tak twierdzisz... Ale przyjrzyjcie się czasami kierowcy autobusu z bliska-mydło i proszek do prania wszystkiego nie załatwią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafallski Re: dla ciebie zbiórka na olej do rozumu IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 01.04.08, 22:33 A ja bym się zrzucił im na taczkę żeby mieli na czym prezesa wywieźć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sko W pierwszej kolejności zbiórka na L-4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 09:55 A z ciekawości ile kosztuje 1 dzień zwolnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
nesta319 Re: zbiorka dla kierowcow MPK 02.04.08, 10:25 Na wstępie zaznaczam że nie jestem z rodziny kierowcy MPK:)i sama odczułam wczorajszy strajk idąc z centrum na Północ na nogach po pracy,ale teksty w stylu "na mydełko" czy "na proszek" to lekka przesada!!Idąc takim tokiem rozumowania to chyba trzeba by zrobić ogólnonarodową zbiórkę dla wielu innych grup zawodowych...bo latem , szczególnie ,kierowcy to odczuwają, myślę że ciężko jest utrzymać ładny zapach w upale ,siedząc przez 8 godzin w małej dusznej przestrzeni.trochę empatii,a jak komuś śmierdzi to do taxi:)zastanówcie się zanim oskarżycie kogoś że jest brudasem czy alkoholikiem.. Odpowiedz Link Zgłoś