Dodaj do ulubionych

zbiorka dla kierowcow MPK

01.04.08, 18:41
poruszona niedola kierowców proponuje zbiórke na:
1) mydło zwłaszcza latem poniewaz zapach czesci kierowcow roznosi
sie w całym autobusie (tarmwaju)
2) proszek do prania- ubranka tez ne sa pierwszej swiezosci
Obserwuj wątek
    • andysuper Re: zbiorka dla kierowcow MPK 01.04.08, 18:45
      3) zapomniałam o popielniczkach, bo nie maja gdzie zgasic papierosa
      • Gość: K.R. Re: zbiorka dla kierowcow MPK IP: 80.54.169.* 01.04.08, 19:56
        Jeszcze zasady savoir vivre-a.
    • Gość: do ćwoka dla ciebie zbiórka na olej do rozumu IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.08, 20:08
      Kibic z dala sie nie wpie.. .A mydełko by dupcia nie bolała.
      • Gość: andysuper1 Re: dla ciebie zbiórka na olej do rozumu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 21:01
        aandy a moze to pasazerom jest potrzebne mydelko??
        • njurek7 Re: dla ciebie zbiórka na olej do rozumu 01.04.08, 22:09
          czyścioch ?!
          • Gość: Mimi Re: dla ciebie zbiórka na olej do rozumu IP: *.opera-mini.net 01.04.08, 22:15
            A może zrobimy zbiórkę na odwyki w AA, bo większość z tych kierowców to wygląda na alkoholików
            • Gość: tg Re: dla ciebie zbiórka na olej do rozumu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 22:23
              kazdy sadzi wedlug siebie
              • Gość: Mimi Re: dla ciebie zbiórka na olej do rozumu IP: *.opera-mini.net 01.04.08, 22:29
                Skoro tak twierdzisz... Ale przyjrzyjcie się czasami kierowcy autobusu z bliska-mydło i proszek do prania wszystkiego nie załatwią
                • Gość: rafallski Re: dla ciebie zbiórka na olej do rozumu IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 01.04.08, 22:33
                  A ja bym się zrzucił im na taczkę żeby mieli na czym prezesa wywieźć :)
    • Gość: sko W pierwszej kolejności zbiórka na L-4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 09:55
      A z ciekawości ile kosztuje 1 dzień zwolnienia?
    • nesta319 Re: zbiorka dla kierowcow MPK 02.04.08, 10:25
      Na wstępie zaznaczam że nie jestem z rodziny kierowcy MPK:)i sama odczułam
      wczorajszy strajk idąc z centrum na Północ na nogach po pracy,ale teksty w stylu
      "na mydełko" czy "na proszek" to lekka przesada!!Idąc takim tokiem rozumowania
      to chyba trzeba by zrobić ogólnonarodową zbiórkę dla wielu innych grup
      zawodowych...bo latem , szczególnie ,kierowcy to odczuwają, myślę że ciężko jest
      utrzymać ładny zapach w upale ,siedząc przez 8 godzin w małej dusznej
      przestrzeni.trochę empatii,a jak komuś śmierdzi to do taxi:)zastanówcie się
      zanim oskarżycie kogoś że jest brudasem czy alkoholikiem..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka