Dodaj do ulubionych

Uszkodzony TV - kto naprawi ?

29.07.08, 11:41
Mam "awarię" TV i potrzebuję namiar na jakiegoś magika który
podjedzie do domu (tv zbyt duży żeby go wozić) i zobaczy w czym
problem. Czy możecie kogoś polecić ???
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Uszkodzony TV - kto naprawi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 11:55
      Osoba choc troszke inteligenta dodala by, czy to LCD, plazma czy
      kineskopowy, dobrze jak wie sie też marke. Ale cóż, mało kto tu na
      forum mysli głową, wolą du-pskiem.
      • Gość: master_dizaster Re: Uszkodzony TV - kto naprawi ? IP: 212.244.24.* 29.07.08, 11:57
        Dziękuję za pomoc. Czy ktoś jeszcze ?
        • Gość: NIE !! Re: Uszkodzony TV - kto naprawi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 12:10
          NIE.
          Tu nie kramik, gazetkę do łapki i tam wszystko masz, ale trzeba mieć
          jaja a nie wydmuszki !!!!!!
          • Gość: ^^^ Re: Uszkodzony TV - kto naprawi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 12:42
            Witam,
            jeśli to jeszcze aktualne mogę polecić Panu kogoś solidnego ale
            proszę dać namiary na siebie...najlepiej na e-maila gazetowego :-)
            • Gość: gosc Re: Uszkodzony TV - kto naprawi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 12:52
              Gość portalu: ^^^ napisał(a):

> Witam,
              > jeśli to jeszcze aktualne mogę polecić Panu kogoś solidnego ale
              > proszę dać namiary na siebie...najlepiej na e-maila gazetowego :-)

Juz mam was w du-pie, nieaktualne !
              • Gość: wek Re: Uszkodzony TV - kto naprawi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 13:13
                Wal sie na ryj frajerzyno!!!
                • Gość: wek11 wek !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 13:30
                  Ty szmaciarzu sam sie je.bnij w swoj śmierdzący ryj ćwoku je.bany.
                  • Gość: Ala naprawa TV IP: *.rev.masterkom.pl 29.07.08, 14:43
                    Pan Brzęczek z ul.Rocha tel. 606452756 naprawia telewizory zadzwoń
                    napewno pomoże, dojeżdża do klientów
                    • master_dizaster Re: naprawa TV 29.07.08, 14:58
                      Pierwsza dobrze nastawiona osoba na tym "forum". Bardzo dziękuję za
                      pomoc. Pozdrawiam
                      • Gość: inna Re: naprawa TV IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.08, 15:18
                        polecam pana z bór servis przy sklepie społem
                        • Gość: Julka Re: naprawa TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 15:42
                          Jest jeszcze jedna mozliwość. Jeśli telewizor ma mniej niż 5 lat a
                          Ty masz konto w banku (PKO SA w innym może też) to dzwonisz pod taki
                          awaryjny numer do Warszawy i oni Ci przysyłają majstra. Do 400 zł
                          pokrywaja koszt naprawy.
                          Fajna sprawa. A na czas naprawy proponują nawet swój odbiornik.
                  • Gość: kew Re: wek !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 15:43
                    Mowic do ciebie fallus to tak jakby cie nazwac panem!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka