master_dizaster 29.07.08, 11:41 Mam "awarię" TV i potrzebuję namiar na jakiegoś magika który podjedzie do domu (tv zbyt duży żeby go wozić) i zobaczy w czym problem. Czy możecie kogoś polecić ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Uszkodzony TV - kto naprawi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 11:55 Osoba choc troszke inteligenta dodala by, czy to LCD, plazma czy kineskopowy, dobrze jak wie sie też marke. Ale cóż, mało kto tu na forum mysli głową, wolą du-pskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master_dizaster Re: Uszkodzony TV - kto naprawi ? IP: 212.244.24.* 29.07.08, 11:57 Dziękuję za pomoc. Czy ktoś jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE !! Re: Uszkodzony TV - kto naprawi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 12:10 NIE. Tu nie kramik, gazetkę do łapki i tam wszystko masz, ale trzeba mieć jaja a nie wydmuszki !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^^ Re: Uszkodzony TV - kto naprawi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 12:42 Witam, jeśli to jeszcze aktualne mogę polecić Panu kogoś solidnego ale proszę dać namiary na siebie...najlepiej na e-maila gazetowego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Uszkodzony TV - kto naprawi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 12:52 Gość portalu: ^^^ napisał(a): > Witam, > jeśli to jeszcze aktualne mogę polecić Panu kogoś solidnego ale > proszę dać namiary na siebie...najlepiej na e-maila gazetowego :-) Juz mam was w du-pie, nieaktualne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wek Re: Uszkodzony TV - kto naprawi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 13:13 Wal sie na ryj frajerzyno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wek11 wek !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 13:30 Ty szmaciarzu sam sie je.bnij w swoj śmierdzący ryj ćwoku je.bany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala naprawa TV IP: *.rev.masterkom.pl 29.07.08, 14:43 Pan Brzęczek z ul.Rocha tel. 606452756 naprawia telewizory zadzwoń napewno pomoże, dojeżdża do klientów Odpowiedz Link Zgłoś
master_dizaster Re: naprawa TV 29.07.08, 14:58 Pierwsza dobrze nastawiona osoba na tym "forum". Bardzo dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: naprawa TV IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.08, 15:18 polecam pana z bór servis przy sklepie społem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: naprawa TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 15:42 Jest jeszcze jedna mozliwość. Jeśli telewizor ma mniej niż 5 lat a Ty masz konto w banku (PKO SA w innym może też) to dzwonisz pod taki awaryjny numer do Warszawy i oni Ci przysyłają majstra. Do 400 zł pokrywaja koszt naprawy. Fajna sprawa. A na czas naprawy proponują nawet swój odbiornik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kew Re: wek !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 15:43 Mowic do ciebie fallus to tak jakby cie nazwac panem!!! Odpowiedz Link Zgłoś