przepio 21.08.08, 17:56 Byłam dzisiaj na pogrzebie młodych ludzi, nie mogę się otrząsnąc.. W takim momencie czuje się, jak kruche jest nasze zycie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ala Re: pogrzeb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 18:47 Dziś się żyje, jutro gnije. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: pogrzeb IP: *.tktelekom.pl 21.08.08, 19:55 poczucie humoru w takiej chwili masz poprostu doskonałe... też na nim byłem... i uwierz,że naprawde nie ma sie z czego śmiac i puszczać takich głupich tekstów... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz pogrzeb IP: *.realestate.net.pl 21.08.08, 20:04 a czyj to był pogrzeb jeśli wolno wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czestochowianin Re: pogrzeb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 20:40 I w jakim kościele, jezeli mozna wiedziec? Dzisiaj kolo kosciola Św. Wojciecha były tłumy. Odpowiedz Link Zgłoś
gnomka Re: pogrzeb 21.08.08, 23:46 nie denerwuj się tak, takie jest po prostu życie. śmierć prawie zawsze przychodzi w najmniej odpowiednim momencie. to smutne ale jedyna pewna w życiu rzecz to właśnie śmierć czy się to nam podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: pogrzeb IP: 85.202.146.* 21.08.08, 21:28 Masz rację, szkoda, że tak często się o tym nie pamięta - piję do... lustra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala do Wkurzonego Re: pogrzeb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 23:32 Przepraszam, bardzo! Nie chciałam Cię urazić! Ale takie jest życie. Bardzo mi przykro !!! Ten tekst kiedyś mnie przerażał,ale teraz już nie. Życie toczy się dalej. To jest piękne i straszne zarazem! Odpowiedz Link Zgłoś