megane-84 18.09.08, 11:49 Z ciekawości ile zarabia się u Urzędzie miasta Częstochowy na wejściu tzn na stanowisku referenta ??????? Czy zarobki są zależne od działu w jakim się pracuje ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Zarobki w Urzędzie Miasta Częstochowy IP: *.alfanet24.pl 18.09.08, 12:06 Watpie, aby zarobki zalezaly od wydzialu, w ktorym sie pracuje. To byloby niesprawiedliwe. Zarobki zapewne są zalezne od stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
boozar Re: Zarobki w Urzędzie Miasta Częstochowy 18.09.08, 12:27 :) Życie nie jest sprawiedliwe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: Zarobki w Urzędzie Miasta Częstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 14:31 Niestety zarobki zależne są od wydziału, w którym się pracuje oraz od posiadanych znajomości i wierności. W jednym wydziale pracownik o tym samym stażu jest podinspektorm a w drugim inspektorem z odpowiednim wynagrodzeniem należnym dla danego stanowiska. Ciekawi mnie co robią tam związki, o kogo się troszczą, czy tylko o siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Zarobki w Urzędzie Miasta Częstochowy IP: *.realestate.net.pl 18.09.08, 17:08 czyli ile się zarabia? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.scott Re: Zarobki w Urzędzie Miasta Częstochowy 18.09.08, 20:15 Gość portalu: mmmm napisał(a): > W jednym wydziale pracownik o tym samym stażu jest podinspektorm a w drugim inspektorem z odpowiednim wynagrodzeniem należnym dla danego stanowiska. Sam staż (lata pracy) to za mało, żeby kogoś awansować. Chyba że w UM to jest warunek. W co raczej wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gitarzysta Re: Zarobki Gitarzysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.08, 09:35 Staz Gitarzysty to 40 lat,z przerwa okolo 10 lat.Gram zawsze w sobote w godzinach od 21.00 do godz. 2.00.Jest to 5 godzin razy 20 zl to sie rowna 100 zlotych.Mam 2 gitary Corta,i Fendera.Nie gralem ,i nie gram w zadnym zespole,traktuje to jako chobby.Znam prawie wszystkich gitarzystow w Czestochowie,ale w Czestocowie,nie grm od 1995 roku.Krotko mowiac umawiam sie z grupa, podlaczam gitare pod wzmacniacz,gram 5 godzin biore kase,i jade do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Zarobki w Urzędzie Miasta Częstochowy IP: *.21.pl 21.09.08, 18:33 W UM liczą sie tylko układy i znajomości. Od tego zależne jest wynagrodzenie, nie ma znaczenia wykształcenie (podyplomowe). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Zarobki w Urzędzie Miasta Częstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.08, 09:49 Oczywiście, że tylko o siebie bo o cóż może się troszczyć przewodniczący Stanisław C jeśli tylko szuka dziury w całym ale nie w urzędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
madox38 Re: Zarobki w Urzędzie Miasta Częstochowy 22.09.08, 11:03 No to jakie są te zarobki w koncu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I.LEŚNIKOWSKI kokosy IP: *.um.gov.pl 22.09.08, 13:50 Przecież wszyscy są doskonale poinformowani w "tem temacie", niech więc opiszą te kokosy: np. boozar, nina itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: kokosy IP: 212.87.241.* 22.09.08, 14:01 Dlaczego udziela Pan się w na forum w wątkach które nic nie wnosza i są bo są a nie ma Pana tam gdzie jest naprawdę rzeczowa dyskusja o ważnych rzeczach dla Czestochowy choć czasami nie wygodnych dla władzy? brak argumentów??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gitarzysta Re: Kokosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.08, 16:21 Kokosy, wielkie owoce, pestkowce, zwane orzechami kokosowymi dostarczajace orzezwiajacego plynu tzw. MLEKA KOKOSOWEGO.Jest tylko jeden problem rosna one na wysokosci okolo 30 metrow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mix Re: kokosy-do I.Leśnikowski IP: *.echostar.pl 22.09.08, 17:22 Jak na człowieka związanego z UM oraz prezydentem, w dodatku podpisujacego sie z imienia i nazwiska, to Pan chyba nie jest poważny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gitarzysta Re: Gitarzysta przeprasza. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.08, 19:07 Chcialem pana przeprosic tym postem.Z racji tego,ze posiadam duza wiedze ,i caly czas sie ucze,zdarzaja mi sie czasami male wpadki.Jeszcze raz przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gitarzysta Re: Dlaczego bylem na tym forum ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.08, 20:17 Dlaczego bylem na tym forum ?.Odpowiedz jest krotka " Klawiatura".Klawiatura byla z nielicznych slabych miejsc mojej osoby.Zawsze zazdroscilem piszacym szybko na klawiaturze.Pisalem rozne posty pod roznymi nazwami,czasami robilem celowo bledy np. "chobby",zastanawiajac sie ,czy to ktos czyta,i mnie poprawi.Pewne posty traktowalem humorystysznie np.Kokos,nie starajac sie przy tym nikomu ublizac.Czy dopialem celu ?,mysle ,ze tak piszac na tym forum przez 9 miesiecy ,ktore dzialalo na mnie ,jak narkotyk opanowalem szybka pisownie na klawiaturze , na dwie rece.Czy bede siedzial jeszcze na tym forum ,i pisal?. Mysle ,ze czasami cos tam jeszcze napisze, ale juz nie tak oficjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
boozar Re: kokosy 23.09.08, 08:03 Bardzo chciałbym żeby Pan rzecznik czytał ze zrozumieniem. Wyjaśnię więc. Napisałem że życie nie jest sprawiedliwe. Nie mam pojęcia jak z takiego zdania można wyciągnąć wnioski, że w UM zarobki to kokosy ? Żeby była jasność - ja uważam, że w UM zarobki są żenująco niskie, co niestety wielokrotnie przekłada się na jakość pracy. A niesprawiedliwość życia polega na tym że ktoś może pracować naprawdę dobrze i mieć zarobki dużo niższe od osoby rozwiązującej krzyżówki w pracy. No ale cóż ja nie jestem władny żeby to zmienić, a osobą które mogą nie zależy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: kokosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.08, 13:52 Są dwie opcje.Albo urzędnicy miejscy zarabiają tak mało ,że wstydzą się napisać ile,albo mają tak dużo,że boją się urzędników skarbówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Re: kokosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.08, 14:54 Zwykły pracownik zarabia na dzień dobry 950zl na rękę. Później jak ma szczęście zarabia 1300zl (umowa na czas stały) Radca prawny ok 2-3 tysięcy (zależnie od tego gdzie jest czy przy Tadku czy nie ) Zastępca naczelnika ok 2-4 tys Naczelnik około 5-6 tysięcy Wszystko w tym urzędzie sterowane jest ręcznie przez osobę dobrze nam znaną. Odpowiedz Link Zgłoś