jot.40 16.10.03, 15:06 czy ktoś skorzystał z tej firmy i dostał pracę lub kiedyś pracował w czestochowie ? czy podejmując pracę z work service ryzykuję czy o.k. prosze o podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drabsonfun Re: work service w czestochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 21:46 spoko , ja nie narzekałem jaka praca taka płaca ave włókniarz Odpowiedz Link Zgłoś
jot.40 Re: work service w czestochowie... 17.10.03, 10:11 A jaka ta płaca jak dla uczącego się: dzieki za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Temur Re: work service w czestochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 11:57 Coś koło 5 zł/h. Odpowiedz Link Zgłoś
jot.40 Re: work service w czestochowie... 17.10.03, 12:15 Gość portalu: Temur napisał(a): > Coś koło 5 zł/h. dzięki....spróbuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loters Re: work service w czestochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 16:04 to zalezy gdzie Cie "rzuca" , jak do jakiegos hipermarketu to dostaniesz polowe tego ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jot.40 Re: work service w czestochowie... 17.10.03, 20:16 A mam jeszcze pytanko :-) zajęcia w szkole mam 3 razy w tygodniu....czy mi się opłaca...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Temur Re: work service w czestochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 14:33 W marketach jest taka sama praktycznie stawka jak np. w TRW. Przynajmniej tak było kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: work service w czestochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 18:29 Hmmm..a jaka ta stawka jest jak można wiedzec..?? bo zajęcia w szkole mam 3 razy w tygocniu i nie wiem czy mi się opłaca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazer Re: work service w czestochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 00:17 ale czy co Ci sie Q.. oplaca ? siedzenie w domu na garnuszku tatusia i mamusi czy pojscie do pracy i zarobienie czegos wlasnymi rekoma ? Odpowiedz Link Zgłoś
jot.40 Re: work service w czestochowie... 20.10.03, 12:28 hmmmm...siedzenie na garnuszku już mi się znudziło i chyba trzeba w końcu zacząć dorosłe życie. Zobaczymy jak to mi wyjdzie tylko czy dobrze płacą..??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazer Re: work service w czestochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.03, 01:02 na kokosy nie licz ale srut jakis mozna zarobic, idz do ich siedziby - 3cia aleja i sie najlepiej dowiedz co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSA Re: work service w czestochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 19:04 Danke sehr.....!!! Odpowiedz Link Zgłoś