Dodaj do ulubionych

work service w czestochowie...

16.10.03, 15:06
czy ktoś skorzystał z tej firmy i dostał pracę lub kiedyś pracował w
czestochowie ? czy podejmując pracę z work service ryzykuję czy o.k. prosze
o podpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: drabsonfun Re: work service w czestochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 21:46
      spoko , ja nie narzekałem jaka praca taka płaca
      ave włókniarz
      • jot.40 Re: work service w czestochowie... 17.10.03, 10:11
        A jaka ta płaca jak dla uczącego się: dzieki za odpowiedz.
        • Gość: Temur Re: work service w czestochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 11:57
          Coś koło 5 zł/h.
          • jot.40 Re: work service w czestochowie... 17.10.03, 12:15
            Gość portalu: Temur napisał(a):

> Coś koło 5 zł/h.
            dzięki....spróbuję
          • Gość: loters Re: work service w czestochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 16:04
            to zalezy gdzie Cie "rzuca" , jak do jakiegos hipermarketu to dostaniesz polowe
            tego ;D
            • jot.40 Re: work service w czestochowie... 17.10.03, 20:16
              A mam jeszcze pytanko :-) zajęcia w szkole mam 3 razy w tygodniu....czy mi się
              opłaca...???
              • Gość: Temur Re: work service w czestochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 14:33
                W marketach jest taka sama praktycznie stawka jak np. w TRW. Przynajmniej tak
                było kiedyś.
                • Gość: osa Re: work service w czestochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 18:29
                  Hmmm..a jaka ta stawka jest jak można wiedzec..?? bo zajęcia w szkole mam 3
                  razy w tygocniu i nie wiem czy mi się opłaca...
                  • Gość: fazer Re: work service w czestochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 00:17
                    ale czy co Ci sie Q.. oplaca ? siedzenie w domu na garnuszku tatusia i mamusi
                    czy pojscie do pracy i zarobienie czegos wlasnymi rekoma ?
                    • jot.40 Re: work service w czestochowie... 20.10.03, 12:28
                      hmmmm...siedzenie na garnuszku już mi się znudziło i chyba trzeba w końcu
                      zacząć dorosłe życie. Zobaczymy jak to mi wyjdzie tylko czy dobrze płacą..???
                      • Gość: fazer Re: work service w czestochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.03, 01:02
                        na kokosy nie licz ale srut jakis mozna zarobic, idz do ich siedziby - 3cia
                        aleja i sie najlepiej dowiedz co i jak
                        • Gość: OSA Re: work service w czestochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 19:04
                          Danke sehr.....!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka