alfred-0 02.11.08, 18:35 To jest skandal żeby w takim miejscu jak cmentarz nie było na parkingu WC!!!! od (ul.FILDORFA NILLA ) to jest zaniedbanie Urzęndu Miasta, chodzic w krzaki za potrzebą i jesteśmy w UNI EUROPEJSKIEJ hahhahaha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jmk Re: Cmentarz KULE Bez WC!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 18:49 Zmierzch już zapadł na cmentarzu Wszystkie trupy poszły spać tylko jeden trupek mały Ściąganął gacie, poszedł s...ć itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelt Re: Cmentarz KULE Bez WC!!! IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.08, 23:07 W CH Estakada jest toaleta ale płatna - nie wystarcza już że robię tam zakupy? Nie może się nawet człowiek za darmo odlać bo zaraz kasa. A w Jagiellończykach syf w kiblu taki, że strach dotknąć czegokolwiek. Tracicie w ten sposób klientów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Cmentarz KULE Bez WC!!! IP: *.apus-net.pl 02.11.08, 23:47 Proszę uwierzyć, tylko dlatego, że gdy jest bezpłatna od rana zbiera się tyle meneli, że już nikt nie byłby w stanie tam choćby umyć rąk. Drugą sprawą jest, że i tak zabierają oni rano papier toaletowy :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Cmentarz KULE Bez WC!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 14:38 Przyszedles na cmentarz robic kupe czy odwiedzic zmarlych? Normalnie jak zwierzeta! P.S. A od meneli to ...3 grob w bok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Cmentarz KULE Bez WC!!! IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.08, 13:27 I teraz tłumacz idiocie, że jak się zachce to trzeba lecieć do WC a tu nie ma gdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
bluegrazyna Re: Cmentarz KULE Bez WC!!! 03.11.08, 16:03 a gdzie jset w.c. na komunalnum . Widziałm tylko tabliczke ,która prowadzi do nikąd .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .;lk Mniej żreć, problemów z defekacją nie będzie IP: *.strefa.com 03.11.08, 17:30 Na cmentarz idzie się "odwiedzić" groby, zadumać się, a nie żeby się wysr.... Mniej żreć i chlać, to nie będzie problemów z utrzymaniem gazów i treści kałowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Cmentarz KULE Bez WC!!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.08, 00:53 alfred cmentarz jest wyznaniowy a nie komunalny i miasto nic do niego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazepa Re: Cmentarz KULE Bez WC!!! IP: *.54.175.169.tvksmp.pl 04.11.08, 18:47 hehehe, WuCetów ci sie zachciewa!? chłopcy są zawsze w o tyle dobrej sytuacji, że mogą spokojnie i dyskretnie "nalać" do znicza... (polecam jednak uprzednio go zgasić) gorzej z babeczkami, te akurat muszą cwiczyć zwieracz pęcherza moczowego. a już najgorzej, kiedy zdarzy się "grubsza potrzeba". urząd miasta wychodzi z założenia, że nieboszczykom już zadne WuCety sie nie należą, więc takowych nie ma. a że na jeden dzien w roku mogli by przyholowac jakieś toj-toje to już inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio / walnięty/ Re: Cmentarz KULE Bez WC!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 11:56 Do "kelta" - no i "ja" wyjaśnił Ci w czym tkwi problem. Gdzieś kiedyś czytałem: pokaż mi swój kibel a powiem Ci kim jesteś. Ja do tego dodał bym jeszcze stwierdzenie, że o kulturze narodu świadczy stosunek jego obywateli do zwierząt. Nic dodać, nic ująć. Ale ja bym się tym nie przejmował specjalnie. Wprawdzie kibli ci u nas brakuje jednak mamy za to na każdej ulicy dwa abo i więcej kościołów czyli / jak śpiewał Kaczmarek /- bilans i tak jest na zero. A że dzięki temu, idąc na cmentarz, musisz ewentualnie nalać do znicza/uprzednio koniecznie go zgasiwszy/ - to przecież znowu nic takiego. Oczywiście pod warunkiem, że ten znicz nie będzie z Twojego grobu. Pozdrawiam Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
quisti Re: Cmentarz KULE Bez WC!!! 20.11.08, 14:20 w ogóle brakuje toalet w Częstochowie, o darmowych to już nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś