orzechdozgryzienia 26.01.09, 17:08 Gdzie w Cz-wie znajdę sklep rtv, w którym sprzedawca udzieli mi rzetelnej informacji nt. sprzętu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taki_i_owaki Re: sklep rtv 26.01.09, 17:53 ostatnio szukalem wogole sklepu rtv z prawdziwego zdarzenia ale chyba juz takich nie ma, a te media, czy mixy to nie zawsze zatrudniaja gosci od odpowiedzi, tylko gosci co maja ci powiedziec wszystko bys telewizor lyknal, nawet nie sproboja ci polecic czegos innego tylko to co akurat zapytasz lub sie w to patrzysz. Najlepeij poszukaj wsrod znajomych kogos kto sie takimi rzeczami interesuje to ci lepiej poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r2d2 Sprzedawca zawsze wcisnie to na czym ... IP: *.prenet.pl 26.01.09, 18:51 ...najwiecej zarabia . Taki zawod - teraz sprzedawcy zyja z planow i prowizji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: sklep rtv IP: 94.251.138.* 26.01.09, 19:23 nie znajdziesz :( ja szuałem telewizora więc znam temat! wciskają wszystko co im ślina n język przyniesie a nic konkretnego się nie dowiesz !!! pocztaj komentarze na "ceneo" tam się troche dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
orzechdozgryzienia Re: sklep rtv 26.01.09, 19:31 No to może chociaż taki, gdzie sprzedawca odpowie cierpliwie na setki moich pytań? Wciskanie bez różnicy, bo jak mi sprzedawca nie wciśnie, to sama sobie wcisnę - jak mam na coś ochotę to nie ma rady. Odpowiedz Link Zgłoś