tygryseuropy 10.02.09, 11:50 Witam zna ktos tą firme,pracuje w niej??? Poniewaz chce sie tam starca o prace i nie wiem czy warto jakie zarobki itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inna Re: Euro providus IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.09, 00:05 tez dostalam u nich propozycje pracy.(nie skorzystalam)i tez zalezy jako kto.w biurze czy po domach bedziesz biegał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 20:53 W biurze na bieganie po domach to juz za stary jestem:)) A tobie zaproponowali domy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: Euro providus IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.09, 23:06 nie wiem,nie sprawdzalam tego ale bylam ich klientka i dostalam propozycje pracy listem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś kto dużo wie Re: Euro providus IP: *.sanetja.pl 16.08.09, 00:48 Euro Providus= pozyczki dla najbiedniejszych, jedne z najdroższych,pracowników maja za nic,nie mają kasy na pozyczki, nie mają windykacji, nie trzeba im płacic. Wizyty kierowników sa niezgodne z prawem (najście, naruszenie miru domowego). Nie płaćcie im ludzie nie maja mozliwości zwindykowania kasy. Jesli macie u nich zaległościn nie ma sie czym martwić.Szkoda tylko pozwalnianych niesłusznie ludzi .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 16.08.09, 12:46 wizyty konsultantów i kierowników u klienta są zgodne z prawem i obywają się zgodnie z popisana przez klienta umową i mogą trwać aż do czasu spłacenia pożyczki. To że nie mają zewnętrznej windykacji to fakt. TAK SAMO JAK to że OSZCZĘDZAJĄ NA PRAWNIKU i KOSZTACH SĄDOWYCH. Nie zmienia to faktu że zawsze mogą to uczynić i wyegzekwować swoje długi razem z dodatkowymi odsetkami i kosztami upomnień.Za konsultanta to WIĘCEJ WYDASZ na dojazdy NIŻ ZAROBISZ . Za kierownika to zapier... po 10-14 godzin w stresie w terenie (a wtedy wyjdziesz z premią jakieś 7 zł na godzinę)ŹLE SIĘ TAM TERAZ DZIEJE i większość ludzi tam zatrunionych szuka innnej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Euro providus IP: *.ip.netia.com.pl 09.08.10, 16:49 Witam, mam pytanie. Czy po jednej niezapłaconej racie(jeszcze nie z mojej winy bo konsultant nie przyszedł w umówione miejsce i nie odbierał tel.)mogę zostać oskarżona o wyłudzenie pieniędzy??? ile muszę nie płacić,żeby coś takiego miało miejsce? Chce się dowiedzieć, bo dzisiaj kiedy miałam tylko na jedna ratę,(bo nie byłam przygotowana na dzień dzisiejszy) pani straszyła mnie,ze pójdą do pracy i zostanę oskarżona o wyłudzenie pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zażenowana Re: Euro providus IP: *.ip.netia.com.pl 10.08.10, 09:11 Do kasia.Spokojnie dziewczyno,ludzie nie płacą miesiacami!Nic ci nie zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.10, 12:14 Dostałam propozycje pracy jako kierownik sekcji i nie wiem czy się zdecydować bo podstawę dają dużą...może ktoś coś więcej powiedzieć o pracy kierownika sekcji? Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_3 Re: Euro providus 13.08.10, 14:27 do Iwona,To zależy w jakim oddziale i z jakimi ludzmi miałabyś pracować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Euro providus IP: 80.50.153.* 13.08.10, 23:24 oddział jest w kłodzku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROM Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 09:27 Podstawa 2000 tyś to dla kierownika duzo?Chyba sobie ktoś zartuje pracujesz po 14 godzin na dobe i dostaniesz 2 klocki na reke . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak do roma Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.10, 10:50 co ty bredzisz romek. chyba jestes rom w znaczeniu cygan skoro tak tu publicznie klamiesz. 1700 to kierownik moze dostac premii !!!! a jak ktos sie angazuje to moze zarobic jeszcze kase dodatkowa np za konsultantow, chyba ze romom tak pp pozmnieszalo pensyjki hahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zażenowana Re: Euro providus IP: *.ip.netia.com.pl 10.09.10, 12:18 Do Polak: Tyś się chłopie z kimś na rozumy pozamieniał czy co ? Premia 1700 - dobry żart, nie powiem!Kto takie premie dostaje i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Euro providus IP: 193.93.89.* 10.09.10, 15:40 no coz widac ze Ty nie, pewnie nie potrafisz nawet zborki zrobic a u mnie w oddziale mozna i robi sie hehe ale jak ktos wroblem zazenowanym sie urodzil to orlem nie umrze hahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zażenowana Re: Euro providus IP: *.ip.netia.com.pl 14.09.10, 11:58 Do Polak: Uchyl rąbka tajemnicy i zdradz ,w którym oddziale pracują takie orły z Tobą na czele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 17:57 Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma...,kolega ma wybujałą wyobraźnię,gdyby nie St. Lem byłby pierwszym fantastą w RP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrado Re: Euro providus IP: 193.93.89.* 17.09.10, 14:05 a co to za numery w krakowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Euro providus IP: 77.236.0.* 18.09.10, 16:41 zwolnili MR bo był nie lubiany przez dyrekcję... Mimo to że był jedynym z MR który robił premie za zb przez ostatnie miesiące ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Euro providus IP: 77.236.26.* 30.09.10, 19:43 no no to dalszy ciąg uzdrawiania firmy po MR z Krakowa dziś poleciał MR z Częstochowy i Kierowniczka adm z Krakowa... ciekawe kto następny przecież potrzeba dużo zmian żeby było pięknie... na teraz polecam dział bezpieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravko Re: Euro providus IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.10, 21:01 W końcu sie wzieli za niepotrzebnych ludzi którzy się nigdy nie nadawali do tej pracy.Były MR z Czestochowy nawet sie na zmywak w Angli nienadaje i rozwalił caly oddział ,,konsolidacjami,, . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były MR Re: Euro providus IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.10, 23:26 Ciekaw jestem czemu bez eha na forum odbyło się kilka tygodni temu wyrzucenie kierowników: na Bełchatowie Marcina - POZDRAWIAM, na Łodzi Roberta - POZDRAWIAM i jeszcze na Kaliszu nie pozdrawiam bo nie znałem!!! A nowy MR na Bełchatowie tak wszystko uzdrawia jak w Providencie, tylko czekać jak na L4 ucieknie, bo tego syfu jakiego narobił mały człowieczek nie ogarnie już nikt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 01.10.10, 01:22 A kto poleciał w Kaliszu? W sumie nie ma zmartwienia za 2 miesiące każdy ponownie będzie pracował ale za mniejsze pieniądze, taka to polityka tej firmy, jeden, który wyleciał dyscyplinarnie jest teraz nawet MRB w Opolu, ale to kolega RSz. Swoją drogą ciekawe czy przyjmując zwolnione osoby dyrekcja przyznaje się że błędem było ich wcześniejsze zwolnienie, czy też stosuje zagranie pod tytułem - to nie ja to ktoś inny? Co do małego człowieka... a... tam, nie będę pisał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portal Re: Euro providus IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.10, 09:30 Co do byłego MR c Czestochowy to o kierownikach nikt nie pisał bo albo sami odchodzili przez takich kretynów jak ty którzy nie mieli pojęcia o tym co robią .,,Tylko w kółko ja ci się nie podoba to się zwolnij,,Bądz byli zagrożeniem dla Was .Dużo osób odeszło ale ja zostałem a ty teraz do pośredniaka z rana w kolejce się zarejestrować marsz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 10:10 W Kaliszu teoretycznie nikt-praktycznie zwolnienie lekarskie Obowiązki przejął nasz ulubieniec.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 14:41 Mały już jednego wywalił by wedle zasady zwolnij za czym ciebie zwolnią.Argumenty się skończyły teraz ty mały człowieczku.W ogóle błędem było zatrudnianie Pana z miasta słynącego z wydobycia i Mra na Częstochowie .Łatwo spojrzeć w wyniki z lat 2008 a teraz...i długo nic.Pozdrowienia dla kierowników którzy wysyłają CV do innych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasko Re: Euro providus IP: *.182.7.121.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.10.10, 15:35 no dobrzy kierownicy to nie musza nic wysylac bo maja tu stala i porzadna robote a jak ktos tepy to pozostaje mu zmiana firm po koleii ,,,,,,,ja pracuje dlugo i jest mi dobrze..pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znam to Re: Euro providus IP: 83.2.112.* 09.11.10, 22:17 polak.... to Ty bredzisz..... 1950 netto i maksymalnie 50 % premii..... tylko kto to zrobił?? za 12-14 godzin dziennie i praktycznie zero weekendów bo zawsze pod telefonem...... nie polecam............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony polak Re: Euro providus IP: 193.93.89.* 10.11.10, 10:38 a ja pracuje juz 8 miesiecy mam 3300 brutto i zawsze biore min 40 % premi plus konkursy wiec na brak kasy nie narzekam do tego platna sobota raz w miesiacu. pozostale weekendy oczywiscie sa wolne i pracuje max 8-9 godzin nawet nowe autko mi dali ..... spoko jak narazie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRACODAWCA Oferta współpracy IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.10, 22:40 Witam wszystkich zainteresowanych. Szukam osób chętnych do współpracy z terenu Łodzi, Pabianic, Zgierza, Aleksandrowa Ł., Konstantynowa Ł., Bełchatowa, Piotrkowa Trybunalskiego i Radomska. Reprezentuję Firmę Finansową z południa Polski, która działa od 5 lat. Obecnie na sześciu województwach oferuje pożyczki gotówkowe oraz chwilówki. W związku z szybkim rozwojem wkraczamy na teren woj. łódzkiego. Zainteresowanych obecnych jak i byłych pracowników proszę o kontakt: west21x@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEGA PRACODAWCA Re: Oferta współpracy IP: *.147.39.5.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.11.10, 20:21 JA TEZ REPREZENTUJE FIRME Z POLUDNIA I POSZUKUJE LUDZI DO PRACY BO JUZ NI MAM GDZIE SZUKAC....... CHODZTA DO MNIE U MNIE JALEPI najlepszarobota@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRACODAWCA Re: Oferta współpracy IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.10, 00:09 Witam wszystkich zainteresowanych. Szukam osób chętnych do współpracy z terenu Łodzi, Pabianic, Zgierza, Aleksandrowa Ł., Konstantynowa Ł., Bełchatowa, Piotrkowa Trybunalskiego i Radomska. Reprezentuję Firmę Finansową "EC" z południa Polski, która działa od 7 lat. Obecnie na siedmiu województwach oferuje pożyczki gotówkowe oraz chwilówki. Do końca 2011 roku planujemy objąć swoim zasięgiem teren całego kraju poprzez to zwiększyć dostępność do naszych produktów. W związku z szybkim rozwojem wkraczamy na teren woj. łódzkiego. Zainteresowanych obecnych jak i byłych pracowników proszę o kontakt: west21x@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRACODAWCA Re: Oferta współpracy IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 02:32 Witam wszystkich zainteresowanych. Szukam osób chętnych do współpracy z terenu Łodzi, Pabianic, Zgierza, Aleksandrowa Ł., Konstantynowa Ł., Tomaszowa Mazowieckiego, Opoczna, Wielunia, Łasku, Zelowa, Bełchatowa, Zduńskiej Woli, Piotrkowa Trybunalskiego, Sulejowa, Radomska i z reszty województwa łódzkiego. Reprezentuję Firmę Finansową "EC" z południa Polski, która działa od 7 lat. Obecnie na dziewięciu województwach oferuje pożyczki gotówkowe oraz chwilówki. Do końca 2011 roku planujemy objąć swoim zasięgiem teren całego kraju poprzez to zwiększyć dostępność do naszych produktów. W związku z szybkim rozwojem działamy już w Radomsku, Bełchatowie, Piotrkowie Trybunalskim i Łodzi. Zainteresowanych obecnych jak i byłych pracowników z branży proszę o kontakt: west21x@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRACODAWCA Re: Oferta współpracy IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 02:36 Witam wszystkich zainteresowanych. Szukam osób chętnych do współpracy z terenu Łodzi, Pabianic, Zgierza, Aleksandrowa Ł., Konstantynowa Ł., Tomaszowa Mazowieckiego, Opoczna, Wielunia, Łasku, Zelowa, Bełchatowa, Zduńskiej Woli, Piotrkowa Trybunalskiego, Sulejowa, Radomska i z reszty województwa łódzkiego. Reprezentuję Firmę Finansową "EC" z południa Polski, która działa od 7 lat. Obecnie na dziewięciu województwach oferuje pożyczki gotówkowe oraz chwilówki. Do końca 2011 roku planujemy objąć swoim zasięgiem teren całego kraju poprzez to zwiększyć dostępność do naszych produktów. W związku z szybkim rozwojem działamy już w Radomsku, Bełchatowie, Piotrkowie Trybunalskim i Łodzi. Zainteresowanych obecnych jak i byłych pracowników z branży proszę o kontakt: west21x@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Oferta współpracy IP: 77.236.26.* 27.01.11, 23:33 Czy wiecie co podziało się w Kłodzku na pracuj jest oferta na MR... W Częstochowie też zmiana: młody się nie sprawdził??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taimei Re: Oferta współpracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 10:49 Musieli by goscia z bródką od pomysłów rzadnych się pozbyć to by sie wiekszość sprawdzało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 333 Re: Oferta współpracy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.02.11, 22:35 co tu tak cicho firma upadła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Oferta współpracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 16:53 podobno ktoś w polsce postanowił wpłacić więc wszyscy pobiegli go szukać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawie były Re: Oferta współpracy IP: 77.236.26.* 18.02.11, 19:30 to długo będą szukać... bezpieczniki raczej też nie pomogą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada łódź bełchatów IP: *.toya.net.pl 18.02.11, 20:21 Pozdrowienia dla byłego managera łodzi od również byłego kierownika z miasta włókniarzy. Tak jak śmiałem się z ciebie kiedy razem pracowaliśmy tak śmieję się z ciebie i dzisiaj. Twoje zdrowie :-) Natomiast na miejscu pana Michała T kupiłbym wiąchę, walnął w pierś i uprzejmie poprosił Panie które jeszcze formalnie pracują o to aby zechciały wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malanowiak :-) Re: łódź bełchatów IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.11, 22:09 Czasami spotykasz na swojej drodze osobę, której nie należy wkurw*ać. TO WŁAŚNIE JA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Re: łódź bełchatów IP: *.toya.net.pl 22.02.11, 20:31 Uprzejmie proszę o nie podszywanie się pod moją skromną osobę i nie podpisywanie postów moim zniekształconym nazwiskiem. To pisałem ja :-) były kierownik pabianic łodzi zgierza aleksandrowa. Podrowienia dla kierowników i konsultantów czyli jedynych naprawdę pracujących w EuroProvidus osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malanowiak Re: łódź bełchatów IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.11, 20:53 no to niechciałbym być na twoim miejscu pajacu jakby przyszło ci się spotkać jeszcze kiedyś z byłym mr ale masz wiecej szczescia niż słomy we łbie, że on nie jest z łodzi. Pozdrawiam Piotra... czemu to cię nie ma w tej "para-firmie"? W bardzo dziwnych okolicznościach zakończono współpracę. czyżby coś ruszył co nie powinien... Zainteresowani wiedzą o co chodzi. Moze ktoś zdradzi choć czesć tajemnicy. Czy któryś przełożony dołożył cegiełkę z własnej inwencji? Michał T., czy Przemysław SZ.? komuś nadepnął na odcisk bo w sumie był w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedros Re: łódź bełchatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 09:30 malanowiak nie trzeba było jechać tam gdzie nie powinieneś.A co do twego góru Piotra to nie miał zadnych kompetencji i kazdy dzień w tej firmie na tym stanowisku to jego sukces zyciowy który sie nie powtórzy.Pozdro dla Góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczytana Re: łódź bełchatów IP: *.toya.net.pl 25.02.11, 10:17 Witam, gwoli ścisłości guru, a nie "góru" . :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michas Re: łódź bełchatów IP: *.trustnet.pl 11.06.12, 11:06 Oprocentowaniew Euro Providusie jest o wiele niższe niżw innych firmach na rynku, napewno niższe niż w Providencie . Różnica w kosztach na pożyczce na 100 złotych to o około 167 zł Euro Providus jest tańszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: łódź bełchatów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.12, 12:21 Nooo, i nie trzeba spłacać heheheheeh Odpowiedz Link Zgłoś
1asper Re: łódź ... / szukasz pracy? zobacz koniecznie!!! 12.06.14, 13:22 Zajmujemy się udzielaniem pożyczek gotówkowych w domu u Klienta. Obecnie poszukujemy Przedstawicieli do obsługi Klientów na terenie miasta Łódź. Nie wymagamy doświadczenia, jedyne czego oczekujemy to uczciwość i odrobina wolnego czasu! Proponujemy atrakcyjne wynagrodzenie prowizyjne (do 9% od zebranych rat, 50-100zł za umowę, płatne wnioski z odmowami oraz liczne bonusy) Tekst linka tel. 600 332 032 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOSS SM Re: Euro providus IP: *.cdma.centertel.pl 23.11.10, 12:16 DLA BYŁYCH I NIE OBECNYCH. WITAM WSZYSTKICH!!! PROSZĘ PAŃSTWA NIE BYŁO MNIE NA FORUM BARDZO BARDZO DŁUGI CZAS ALE NIE W TYM WĄTEK. SŁUCHAJCIE DAJCIE SOBIE Z TYM FORUM JUŻ SPOKÓJ. PRACOWAŁEM W TEJ FIRMIE I NIE UKRYWAM W-CYD DOSTAŁEM USZCZERBEK NA ZDROWIU, SIADŁA MI PSYCHIKA. KOCHANI SŁUCHAJCIE TAK CZY TAK TO DZISIAJ JEST JEDEN A JUTRO GO NIE MA NA TYM POLEGA MOBINKG FAJNA PRACA MOŻE NIE DLA KONSULTANTÓW ALE DLA KIEROWNIKÓW CZY MR BO JAKBY NIE BYŁO TO KRAWACIK, AUTKO, TELEFON - I CO Z TAKIM ŻYCIEM, ALE KOCHANI TEN NAWAŁ PRACY!!! JAK TO MÓWIĄ CO BYŁO A NIE JEST NIE PISZE SIĘ W REJESTR. JA WIEM JEDEN JEST SPOKOJNY A DRUGI UPARTY ALE NASRAJCIE NA FAKTY I WYDARZENIA PO PROSTU ZAPOMNIJCIE. DLA WAS NAJWIĘKSZĄ DUMĄ I OSIĄGNIĘCIEM BYŁO TO ŻE PRACOWALIŚCIE DLA TYCH ORKÓW I WYKONYWALIŚCIE SWOJĄ WSPANIAŁĄ PRACE. POZDRAWIAM WSZYSTKICH! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prze,myt odpowiedzialność Przemysławska. IP: *.sanetja.pl 04.12.10, 18:00 Czy odpowiedzialność za sytuację EP ponosi pan Dyrektor P.SZ(z Kalisza) - którego metody zastraszania, wywierania wpływu, presji,oraz mobbing doprowadziły do pogrążania klientów jak i działania na szkode firmy całego działu operacyjnego. Niestety dział kontroli wewnętrznej nie zrobił nic by to wszystko zatrzymać. Panie dyrektorze tego pan juz nie zatrzyma. Czy zaczęło sie od poprawiania zbiórki jednym polonezikiem. A potem bez kilku nie dało rady zrobic nic? Wymiana kadry tez nie pomoże.[/i] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aegon Re: odpowiedzialność Przemysławska. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.11, 15:20 Jeżeli chcecie pracować w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku światowym , chcecie dobrze zarabiać , rozwijać się i czuć przynależność do firmy- dzwońcie -795140414 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.... Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.11, 12:31 ty debilu... <hahaha> nie możesz tu mówić o najściach i naruszaniu miru domowego... ;) podpisując umowę zgodziłeś się na wizyty pracowników europrovidus w swoim domu ;) po raz koleiny wychodzi to, że nie czyta się tego co się podpisuje... ... zacznij spłacać normalnie pożyczkę to nikt cię "nachodził" nie będzie.... <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tego niżej Re: Euro providus IP: *.sanetja.pl 31.05.11, 09:53 jakbys troszke poczytał to byś wiedział że regulamin wewnętrzny jakiejkolwiek firmy, umowa cywilno prawna itd nie jest ponad kodeksem karnym, więc synku narażasz sie na smieszność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KADDAFI Re: Euro providus IP: *.cdma.centertel.pl 02.06.11, 12:46 Małe sprostowanie dla gościa ,,Ja'' Tak to prawda że podpisując umowę wyrażamy zgodę na wizyty pracowników firmy ale nachodzenie klientów bez ich zgody to chyba lekka przesada tym bardziej łamanie pożyczek dyskretnych. Na co hu..muje mają telefony? żeby najpierw umówić się z klientem. Słuchajcie po co poruszacie takie tematy przecież każdy wie jaką opinie posiada EP, do PP oj daleka droga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pożyczki Kierownicy z Europrovidusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 18:03 Witam poszukuje Byłych i obecnych kierowników z Terenów Providusa.Południowa i centralna Polska.Mile widziane opinie na ich temat.Kontakt gronek10@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozyczki Re: Kierownicy z Europrovidusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 09:46 Nie zna nikt kierowników którzy chcieliby zmienić pracę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierownicy z Europ Re: Kierownicy z Europrovidusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 09:51 podaj meila........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozyczki Re: Kierownicy z Europrovidusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 14:32 Potrzebuje Kierowników na tereny Kalisz,Krotoszyn,Pajęczno,Częstochowa,Opole.Chętni gronek10@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 21:11 WITAM. PILNE!!!!!!! Proszę o kontakt wszystkie osoby które są klientami EP Kto w ostatnim czasie dostał list z naklejką ZOSTAŁEŚ WPISANY NA LISTĘ DŁUŻNIKÓW! To proceder nie zgodny z prawem! Prowadzę wojnę jak na razie w pojedynkę, z tego typu procedurami. Mam nadzieję że zgłosi się do mnie więcej osób na prywatnego @. Służę pomocą prawną w tym zakresie. ewabigtom@wp.pl Pełna dyskrecja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.11, 10:43 OCZYWISCIE ZE JEST BEZ PRAWNE BEZ WYROKU SĄDOWEGO NIC NIE MOGĄ NIKOMU ZROBIĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Euro providus IP: 77.87.73.* 30.05.12, 13:32 Nie polecam pracy ani brania pożyczki u nich - największa chamówa jaka można sobie wyobrazić-przynajmniej w Bełchatowie-kierowniczka cham i prostak do potęgi N, wpłacasz 300 zł z wyprzedzeniem,żeby mieć spokój na 2 miesiące, a ona mówi, ze za tydzień jest za następna ratę!!!Przy tym jest ordynarna, chamska i prostacka. W Providencie to przynajmniej kultura jest! Przestrzegam przed braniem pożyczki w Providusie!!!!!A w Bełchatowie nigdy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojgut Re: Euro providus IP: *.31.38.196.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.05.12, 20:50 ale zawiercie ustawili niezle pytel na serce zachorowal i pije syrop sosnowski a konsultanci wybrali ep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prolook Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 31.05.12, 08:38 Chyba zachorowali na konkurencje .Poczekajcie i przedstawicielę odejdą.Zostaną liderzy z rejestrami po 500klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MTG Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.12, 16:29 Pytel z Sosną nakręcili wałów, a jak już się nie udało kryć, i wszystko wychodziło na wierzch to poszli do KRONOSA, żeby tam kręcić, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .....no gut Re: Euro providus IP: *.205.103.126.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.05.12, 21:52 ja to wspolczuje meżowi sosny biedny facio nawet nie wie co ona robi za jego plecami...żona dumne słowo. w tarnowskich głosno od tego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfg Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.12, 14:42 A ja słyszałem, że od momentu, kiedy odeszli to wszystko poszło w górę, wyniki lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moloch Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.12, 09:57 Oczywisćie zawsze jak ktoś odchodzi to wyniki idą w górę.Samo się zrobi im mniej pracowników tym lepiej.Pozdrowienia dla tego co wymyślił taką mądrość w tej szopie. Ps.Przyjdzie nowy i wyniki pójdą 100% do góry.Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEWS LAS IP: *.205.17.173.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.06.12, 18:48 UWAGA UWAGA RUTEK CHODZI PO LESIE....DZISIAJ WSZEDŁ NA SOSNE.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: One Re: LAS IP: *.centertel.pl 05.06.12, 22:52 A ja slyszlam ze Pytel w Bocianie , tam ma sie teraz rozwijać;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A6 Koko Euro Spoko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.12, 09:59 Bocian i Skarabeusz dobrze działają.Pięknie pozyskują baze klientów jak kiedyś to miało miejsce w ep. Odpowiedz Link Zgłoś
fragolajulia Re: Euro providus 21.10.16, 12:00 Witam Sosna poszła też do Małej Pożyczki i tam też kręci niezłe wały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H200 Re: Euro providus IP: *.citysat.com.pl 11.03.09, 20:42 Nie polecam. Zarobki lipa koszty ogromne jak i finansowe tak i fizyczno psychiczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracodawca Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 20:30 Praca Euro providus Częstochowa.Osoby szukające pracy które chcą same decydować ile będa zarabiac! proszę pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu Re: Euro providus IP: 83.19.32.* 16.06.09, 11:50 Witam byłbym zainteresowny praca w Waszej firmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.09, 10:39 odradzam kasa mala i kierownictwo nie do zniesienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 31.05.09, 10:59 Duże koszta własne( na dojazdy do klientów), małe zarobki( tylko prowizja- od UMOWY I ZBIÓREK , Można zarobić od 0 do 300 zł na tydzień.Ciągłe użeranie się z niepłacącymi dłużnikami i ciągłe zbieranie OPR. od swego kierownika \że.. plan niezrealizowany- sprzedaży zbiórek , za dużo niepłacących itp. Tylko dla ODPORNYCH PSYCHICZNIE i lubiących taką pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Od takiej pracy daleko!!! IP: *.ibd.gtsenergis.pl 02.07.09, 15:35 zgadzam sie z bylym firma na poczatku bardzo przyjazna ale tylko do chwili przyjecia.Kierownictwo nie do zniesienia menager to samo.Praca pochlania duzo czasu jak i swojego nakladu finansowego ( dojazdy do klientow na swoj koszt jak i rozmowy telefoniczne z klientami). A zarobki ?? No coz zalezy czy klienci placa zarobek mniej wiecej od 0 do 200 zl. Firma nie umie docenic pracownika i odradzam podjecia pracy w takiej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Euro providus IP: *.centertel.pl 18.06.10, 17:25 szczerze to chyba pisza tu w wiekszosci ludzie ktorzy sa nieudaczni.pracuje jako konsultantka i poswiecam tej pracy 2 dni tyg.po ok 6 godz.(w pakiecie mam 114 klientow)nie wysilam sie zbytnio bo jestem osoba prowadzaca wlasna dzialalnosc a tygodniowo wpada mi ok 500zl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szrek Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 08:38 Pochwal się ile erek tygodniowo piszesz??Bez erek nie da się zarobić więcej na takim rejestrze niż 140zł.Jak skończą się erki to zmienisz pracę? Tacy ludzie jak ty zniszczyli tą firmę.Oczywiscie z pomocą gości którzy to akceptują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Euro providus IP: 188.33.178.* 22.06.10, 09:27 "Zadowolona" troszkę się pomyliła, pewnie to tylko przejęzyczenie. "Erek" za dużo nie pisze, bo nie ma za co. Średnia rata musiała by być ok. 100 zł i pod warunkiem, że wszyscy klienci płacą regularnie, co jak wiadomo jest nierealne. Te 500 zł to najprawdopodobniej wynagrodzenie miesięczne, chyba, że przy takiej ilości klientów wpada jej tyg 500 zł... ale zbiórki, co jest najbardziej prawdopodobne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALLA Re: Euro providus IP: 193.93.89.* 22.06.10, 10:30 WOLODYJOWSKI TO BYLA POSTAC MADRA I SZLACHETNA, A TU MAMY NASTEPCE DURNOWATEGO I NIE POTRAFIACEGO LICZYC. ZADOWOLONA MOZE BYC ZADOWOLONA BO EP NAGRADZA NAJLEPSZYCH I PLACI 8% ZA DOBRA PRACE, JEST TEZ WIELE STALYCH KONKURSOW. PROVIDUS WYWALA TYLKO DURNI I DLATEGO JUZ TAM NIE JESTES.POZDRO DLA INNYCH PRACOWITYCH I ZADOWOLONYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trab Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 16:20 jak wroczisz dziś ze zbiórek o 22 30 to przeczytaj.Albo lepiej zadzwoń do mr i spytaj ilu klientów zapłaciło a ile erek poszło.Juz nawet ludzie odchcodzą bo szkoda im topic klientów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Euro providus IP: 188.33.6.* 22.06.10, 22:07 Prawda w oczy kole... Wiadomo kiedy można dostać 8%, ilu takich jest w rejestrze? 5? Nie maluj więc trawy na zielono... i nie wiedziałem, że ta mała firemka wywala ludzi. Sami odchodzą, a dlaczego? Poczytaj wszystkie posty :) Masz słoneczko jeszcze zbyt mała wiedzę aby dyskutować. Od PR są inni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Euro providus IP: *.centertel.pl 25.06.10, 16:07 ale bzdury piszecie...nie na erkach to polega tylko na umiejetnosci rozbudowywania rejstru i umiejetnym doborze klientow. przyzwyczajcie klientow do nadplat i rozsadnie piszcie pozyczki a 8% bedziecie miec tak jak ja 34 ;) i nie goraczkuj sie kolego SZREK bo pewnie nie nadajesz sie do tej pracy tak jak wiekszosc kierowniczkow.niech zgadne czemu nie pracujesz...pewnie psycha ci padla pod naciskami menagera ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 03.10.10, 15:07 czytam! czytam ! Nie odzywałem się bo mnie rozśmieszcie! koleżanko "zadowolona" wiara jest świetym obowiązkiem głópców! ostatni. Twój wpis z czerwca - czy to oznacza że juz przestałaś mieć te wyniki? Pieprzycie od rzeczy! to jest firma jak każda ustawiona na zysk ( na maxa!)! Nie podoba się to sp....laj! Pracowałem do momentu gdy płacili i nie robili jaj! Nie pracuję i nie mam pretensji. (takaja Żyźń) natomiast nie opowiadajcie pierdół - pracujesz zarabiasz (może byle jak - ale sama się zgodziłąś) ale nie prowokuj bo przyjedzie "Grabaż" i sprawdzi Ci rejest i może się okazać że nie Jesteś taka mocna! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 23:09 Masz rację,że wszystkie firmy są nastawione na zysk,powiedz tylko w ilu firmach jest taki "cyrk"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Euro providus IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 04.10.10, 04:35 czytam czytam i nie wierze mr z czestochowy Ł.K. wogole nie powinien pracowac w tej firmie jako kierownik czy jako manager,ale widze ze nawet wspolne jazdy na motorach z P. SZ. mu nie pomogly. Czyzby ktos bal sie o swoj stolek? Przyszedł karakan zrobił syf, ale niektórzy uważali że to wspaniały fachowiec, tylko w czym? Już jego sam wyglad mowi wszystko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUTOR Do Mr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 09:49 Po wygladzie nie oceniaj.To nie jego wina ze jest krasnalem i ze nic nie potrafi ,tylko umie zwalniać .W firmie EP nic nigdy nie zrobił dobrego i nie zrobi !A że ł.k.wyrzucił to akurat jedyna dobra decyzja .Obydwoje są spaleni w branży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Do Mr IP: *.sanetja.pl 04.10.10, 23:18 taki njus a ja dopiero dziś czytam :) wywalił kurdupel pana K??? pracowałem tam za obecnego z zawiercia, na poczatku z czestochowy którego wywalili z hukiem potem był niejaki jednodniowy manager , potem był tak ktos potem narkoman , z nich wszystkich pan K utrzymał sie najdłużej. Może znów sklep z dżinsami panie K ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Do Mr IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 05.10.10, 00:25 czemu to tak dlugo trwalo panie prezesie i panie dyrektorze mieliscie tak duzo dobrych fachowcow ktorzy mieli szacunek wsrod konsultantow i robili niezla robote m.in. IREK P. MARIUSZ CZ. i wielu innych sa to tylko przyklady z czestochowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehhehe Re: Do Mr IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.10, 07:41 No Czosnek był fachowcem trzeba przyznać ja trzeba było utopić z Panią Ela troszkę Pieniedzy do premii.A Irek fakt Gośc znał się na rzeczy ale miał dosyć braku kompetencji i odszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Do Mr IP: *.zarz.agh.edu.pl 05.10.10, 15:59 Hit z ostatniej chwili - nowy MRB jest już na L4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 19:17 Ta firma to sa sami oszusci. zwdowolony jest tylko ten konsultant który robi przekrety z kierownikiem a nadodatek pracuja jeszcze we firmach konkurecyjnych i góra o tym nic niewie albo niechce wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szrek Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 10:16 Zeby pisać nowe trzeba mieć na nie pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepszy PoDziekowania dla E>P> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 13:05 DZIĘKUJE MRb i MR że przez dwa lata pracy w tej firmie nauczyli mnie czego nie można robić w tej branży.Wszystko pokazywali na ereczkach wrzucaniu groszówek na pakiety i branie od klientów po 10 zl.Po tym doświadczeniu mogłem zająć na starcie wyższe stanowisko.Polecam tą firmę dla osób bez doswiadczenia w finansach w 6 miesięcy każdy uzyska dostatnią wiedze by wiedzieć jak pracować w innych (poważnych firmach) Pozdrawiam całą kadre od Mr w góre.Nowych kierowników nie znam za duża roszada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygi Re: Euro providus IP: *.chello.pl 01.07.09, 20:02 na jakie stanowisko,jeśli przedstawiciel lub konsultant to masz umowę agencyjną ,czyli prowizja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 03.09.09, 00:55 A ja pracuje juz w innej firmie i jest fajnie! Może tylko przez jakis czas ale sobie nieźle dorobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYŁY PRACOWNIK Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 14:49 tak ja znam te firme bardzo dobrze, mobbing psychoza, strach, ordynarne traktowanie pracowników, wydzwanianie na urlopach, sciaganie z urlopów do pracy, podżynanie gardła klientom, gó...ane zarobki. Odradzam każdemu kogo chcą naciągnąć na prace konsultanta czy kierownika sekcji.A jesli już dałeś sie w to wkręcić to masz po życiu osobistym. Wiecznie cie nie ma w domu, telefony do późnych godzin wieczornych bo wynik bo sprzedaż bo brak pierwszej wpłaty.Bujasz sie po klientach z zaległościami jak komornik bez wyroku.(niezgodne z prawem... najście, naruszenie miru domowego) z to sie idzie do więzienia. I to wszystko za 2600 brutto.... JAKO KIEROWNIK. kONSULTANCI ZARABIAJA 5% OD ZBIÓRKI BRUTTO, MAJĄ 30ZŁ ZA NOWEGO KLIENTA BRUTTO... ŻENADA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konsultant222 Re: Euro providus 06.09.09, 12:31 Witam!!! Pracuje jako konsultant w tej firmie nie dla ideii tylko po to aby zarobić, Wydaje mi się, że daję z siebie wszystko bo tak powinno być skoro chce si pracować i zarabiać. Dziwi mnie jednak fakt, że nie mogę dotrzeć do każdego z klientów których mam na liście zbiórek.(zamiast mnie dociera tam mój kierownik) Wydaje mi się że skoro są to klienci na mojej liście zbiórk to ja powinnam mniec z nimi kontakt i wkoncu ich poznać. Inaczej przecież nie można normalnie pracować! POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 08.09.09, 14:47 Jeśli TY ich masz w rejestrze to zbiórki idą na twoje konto. Jak nie płacą to ZAWSZE MASZ PRAWO iść do nich bo to są Twoi klienci. Chyba że to są lewe umowy i ktoś( kiero ?) wrzuca na nie po parę groszy by nie wyszedł szwindel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 22:23 Kierownik pewnie narobił wałów i sam odbiera raty zeby nie wyszło!! Zgłoś to w dziale bezpieczeństwa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 19.06.12, 08:54 chodziło mi o to ze pewna znana agencja dostała zlecenie na obserwacje tego personelu ( ale czy całego tego nie wiadomo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitbull Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.12, 09:13 Za dużo pieniędzy mają? Czy trzeba kosztów narobić?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall anonim Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 19:25 chcecie żyć????? to nie pracujcie tutaj!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anoni Re: Euro providus IP: 178.56.61.* 22.10.10, 08:53 Zgadzam się z tym. Chcecie żyć - nie pracujcie tam !!!!!!! Ta firma wyzyskuje. Ciągłe wysyłanie smsów jaka zbiórka, ile umów. Jeżeli chodzi o nowe pożyczki to najpierw obiecują ludziom a później to ty wychodzisz na idiote bo nie każą ci podpisywać umów bo najpierw erki trzeba zrobić (większa zbiórka- większy zarobk). Przy nowej umowie masz tylko 30 zł a przy erce - 15 zł plus 5% lub 8% od zbiórki. Nie dajcie się wrobić w to gó.... Jestem szczęśliwy(a) że tam już nie pracuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatqa Re: Euro providus IP: 212.244.23.* 28.09.09, 08:20 A ja pracuję w tej firmie i jestem zadowolona. Zajmuje mi wprawdzie dużo czasu ale lubię tę pracę. Ktoś kto tego nie lubi nie ma szans żeby tu pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsultant ooo Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 14:25 no to jeszcze nie poznalšs sie na firmie i ich chorych ;procedurach ; pracowalšm w tej firmie i nikomu jej nie polece .praca w tej firmie to wyscig myszek ktore tak naprawde pracuja dla menagerow ,kierownikow. to bagno do ktorego jesli ktos wejdzie to utonie bo nie liczy sie pracownik .pracujac w tej firmie nie ma sie czasu dla rodziny ,czasu ktorego mozna powiedziec ze moj prywatny ,wieczne telefony 10 razy na dzien i jeszcze czasami po nocach a tresc telef to; ile zebralšs ? dlaczego tylko tyle ,dlaczego spisz a nie pracujesz . itd dlaczego ,dlaczego i dlaczego to chore to mobing .a kontrole to juz chyba nie do wytrzymania . nawet trzy razy w tygodniu po co? przeciez kazdy wie ze kasa firmowa to rzecz ktorej nie da sie sprzedac ,zjesc . Menagerowie w teej firmie łšmia procedury naginaja do granic wytrzymałosci a jesli sie sprzeciwisz albo powiesz swoje zdanie to cie zwolnš bo jestes nie wygodny ,bo za duzo wiesz bo za duzo sie domagasz itd .konsultantowi nie nalezy sie paliwo , telefon , a kierownicy jezdza ,sluzbowymi samochodami , telef praktycznie bez limitu czy to normalne ? Ta sprawa naprawde powinien zainteresowac sie PIP Czasami sie zastanawiałam co jest gorsze Firma czy moze karda kierownicza ktora nia kieruje ? ktora jest podła wredna i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 01.10.09, 20:09 Wcale nie jest tak cudownie za kierownika. Żeby dostać premię ( a bez niej to lipa nie zarobek!) to trzeba nieźle się nakombinować( znać wszelkie procedury i być jednocześnie i kierownikiem konsultantem i...jasnowidzem. BO to kierownik jest odpowiedzialny za Udzielanie POŻYCZEK a później za DOBRE ZBIÓRKI. Najeździ się taki kierownik też( czasami i po 300 km dziennie) bo praca w terenie od rana do wieczora( to norma! )Za chorego lub zwolnionego konsultanta też TRZEBA ZAPIEPRZAĆ!- bo płacą za osiągnięte cele a nie za godziny pracy. Nie zrobisz nie zarobisz a na dodatek będziesz tym najgorszym do zwolnienia. )Ciągły stres bo ciągły balans na granicy tolerancji.Jak ktoś odziedziczy nadawanych wcześniej "dziwnych" pożyczek LUB TAKICH ZACZNIE UDZIELAĆ( by osiągnąć zakładane cele dla premi!) to potem człowiek się z nimi nieźle buja . OGÓLNIE PRACA TYLKO DLA TYCH CO TO LUBIĄ , nie mają dużych wymagań i NIE BOJĄ SIĘ TAKŻE WYZWISK OD NIEPŁACĄCYCH KLIENTÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestochowianin Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 22:47 ciekaw jestem czy ta firma ma cos wspolnego z providentem - nazwa wydaje sie podobna. czy ktos z forum wie moze czy to jest jakis oddzial providenta? pozdrawiam klient Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kristopher Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.09, 14:23 EP to firma która wyrosła z Providenta.Załozyciele oraz obecny zarząd to pracownicy providenta, którzy zaczerpnięta wiedzę wykorzystali do założenia nowej firmy tego typu.Wszystkie procedury,sposoby działania są dokładnie te same, tylko pensje, samochody i warunki pracy oraz wynagrodzenie konsultantów są gorsze.Nie ma również windykacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Euro providus IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 18.10.09, 00:28 Mnie zastanawia jedno : na jakie forum bym nie wszedł , czy to Provident , czy Euro Providus , czy Profit ,czy Open Finance , czy może open Direct , a może Expander czytam to samo . Że kierownik do dupy , że mało płacą , że wyzysk, że się nie opłaca itd. Ciekawe dlaczego ??????????? Ludzie przecież to Wy tworzycie te firmy. Jeżeli wszędzie jest tak źle to gdzie Wy pracujecie ? Podajcie mi adresy cudownych , wspaniałych firm . Proszę ....naprawdę proszę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 66 Re: Euro providus IP: *.chello.pl 24.10.09, 11:34 proponuję popytać po parafiach, zakonach, komendach, prywatnych gabinetach lekarskich, kancelariach adwokackich...........może tam jest cudownie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 19:16 A ja pracuję w super firmie. Tu kierownicy wiedzą co mają robić i doradca nie jest śmieciem. Jest super. Większość ludzi na stanowisku to byli ludzie providenta, europrovidusa i innych firm, z których uciekli w odpowiednim czasie. Teraz biorą tylko to, co dobre i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 15:41 a jakaż to firma... bo wydaje się że takie nie istnieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Euro providus a PIP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.09, 13:47 Czy zglosic ta instytucje do PIP?? Jest w tej firmie mobbing.Czy PIP pomoze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były pracownik Re: Euro providus a PIP IP: *.146.52.6.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.10.09, 00:24 Witam. Z ciekawością czytałem wasze wypowiedzi i zarazem z mieszanymi uczuciami. Po pierwsze PIP nie zajmie się konsultantami z uwagi na to, że podpisali nie umowę o pracę a cywilno-prawną. Po drugie byli kierownicy powiadamiają na bieżąco w/w instytucję. Po trzecie sporo uwag dotyczy pracy kierowników. Nie chcę nikogo tłumaczyć, ale praca kierownika w tej firmie nie jest usłana różami. To praca po kilkanaście godzin dziennie a także w soboty. Zwróćcie uwagę ilu kierowników odeszło (95% sami złożyli wypowiedzenia), więc nie jest tak, że trzymają się kurczowo stołków i nie mają żadnych uczuć. Jestem z wielu przykładów, gdzie powiedziałem STOP i firmie i chyba sobie. Epitety w stylu: wypier..... w teren bo wyników nie ma, wypier.... konsultantów bo wyników nie ma, zbierać wyniki co 2 godziny bo za mało zebrane itd były na porządku dziennym. Mieliśmy dość manipulowania wynikami (bo jak inaczej nazwać te śmieszne konsolidacje w gosp. domowych, równoległe gdzie od razu mieliśmy zabierać min połowę kwoty bo zbiórka słaba itd, itd. Ani konsultanci, ani kierownicy a także niektórzy managerowie nie są temu winni. Ryba zawsze psuje się od głowy. Najpierw pewien niewysoki pan na wyższym stanowisku, który pojęcia nie ma o zarządzaniu wynikami i ludźmi coś wymyśli głupiego a potem zmusza pozostałych do realizacji swoich pomysłów. A jak wyników nie ma bo nie ma prawa być, to kto jest winny? Oczywiście, że nie on, tylko wszyscy dookoła! Teraz my (byli) pracownicy mamy święty spokój, dzieci widzą ojca i matkę, a żony i mężowie swoje drugie połowy.Nie dokładam do paliwa swoich prywatnych pieniędzy (pomimo, że mieliśmy limit służbowego paliwa, ale jak się skończy to doprosić ciężko było. A pakiety zebrać trzeba, wizyty też wykonać). Teraz oddycham. Mniej palę, jestem spokojniejszy. Wolałem iść pracować za mniejsze pieniądze, ale przynajmniej jestem szanowany i ja i moja praca. Zawsze uważałem, że jak praca nie sprawia przyjemności, to trzeba ją zmienić. A jak już ktoś Cię nie szanuje to tym bardziej. Zatem życzę Wszystkim (jeszcze) pracującym tu osobom wytrwałości w tej jakże "ciekawej" firmie. Pamiętajcie, sznujcie i siebie i swoich bliskich!!! A Panom na stanowiskach począwszy od Managera życzę miłej lektury "Zarządzanie zasobami ludzkimi" - naprawdę warto. A "kurduplowi" z miasta słynącego z wydobycia węgla życzę zmiany zawodu, bo do kierowania ludźmi to się On za nic nie nadaje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była pracownica Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 11:35 ja się zwolniłam sama miesiąc temu ateraz mój były kierownik mnie oczernia. Przez 3miesiące zero nowych umów tylko śmieszne konsolidacje wtedy im jest wygodnie. Natomiast dział kontroli to jedna wielka klika kóra działa na szkode pracownika. Kierownik króry ma ciągle problemy z dojechaniem itp i naprawde zero zero wsparcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: Euro providus IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.10.09, 18:03 konsolidacje?! a ja myślałem, że to tylko banki mają takie prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tech Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 08:59 O co Wam chodzi?Jak Ktoś jest nieudacznikiem i nie umie pracować to trzeba go wymienić.Nawet nie wiecie za jakie marne pieniądze pracuje zarząd.A fachowcy powinni być dobrze opłacani! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Euro providus IP: *.146.182.135.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.11.09, 09:25 Do tech. Proponuję uruchomić szare komórki, bo po to ci je Bozia dała i zacznij czytać ze zrozumieniem. Nie wiem kogo nazywasz nieudacznikami, bo o nieudacznikach tutaj właśnie piszemy. Nie chodzi jak pracujemy, tylko w jakich warunkach stworzonych przez firmę się pracuje, a to jest zasadnicza różnica. Nie interesuje nas ile zarabia Zarząd, choć to wielką tajemnicą raczej nie jest. A nazywając Zarząd fachowcami... proszę, nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz. Zresztą wyniki oraz sposób zarządzania , mówią same za siebie, począwszy od Kurdupla wzwyż mówią same za siebie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Providus -porażka Euro providus -Porażka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.09, 09:23 Czytając wypowiedzi zgadzam się że tam panuje zastraszanie.Kierownicy strasza konsultantow menagerem '' jak nie wykonasz celu to na dywanik i bedziesz sie tlumaczyl/la menagerowi''Brak szacunku dla konsultantow''biegaczy'' ciagle malo i malo.Przeciez w tej pseudo firmie pracuja kobiety ktore sa matkami, zonami.Ale co to kogo obchodzi Ty masz biegac i juz.Dlaczego zniesli konsultantom premie??Bo im bylo malo?? Euro Providus to banda zlodziei ktorzy żyruja na ludzkich nieszczesciach.Dlaczego PIP sie nie zainteresuje tą pseudo firmą'' finansową''.Wynagrodzenie ??? Śmieszna rzecz , dojazdy do klientow za swoje doladowania telefonow za swoje i wychodzisz na 0.Konsultanci boja sie glosno mowic o zastraszaniu , bo straca prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Piotra Rada IP: *.kalisz.mm.pl 07.11.09, 23:15 Pamiętaj ! Po drodze w górę pamietaj o ludziach których mijasz po drodze! Bo jak będziesz spadać to spotkasz ich ponownie! A wtedy dostaniesz więcej niż im dałeś (znaczy kopniaków). Niepozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Re: Euro providus IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.11.09, 10:37 Nasz wspaniały menago pokazal po raz kolejny jak elementarne ma braki w wiedzy i umiejetnosciach menadzerskich o ktorych tak wiele mowi i tak sie nimi przechwala. zrekrutowany przez niego czlowiekz miasta Łodzi zwolnil sie po 2 dniach. To chyba rekord tej firmy. polecam do przeczytania kilka ksiazek a nie tylko instrukcji obslugizarcia dla kotow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł Re: Euro providus IP: *.chello.pl 07.11.09, 10:58 W tej firmie u kurdupla zostało już tylko kilku normalnych Konsultantów i to chyba jedynie w Krotoszynie ale to zasługa fenomenalnej Kierowniczki i może dwóch w Kaliszu bo są trzymani pod kloszem ale Ci już niedługo też pójdą do konkurencji bo jak kasy na umowy nie ma to kto będzie pracować. Firmę spotka taki los jaki jej zafundowali Ci którzy nią zarządzają, czyli nic innego jak tylko się zwiną a tych fantastycznych Managerów z "Wyższej Półki"(bo tak o sobie myślą) nikt nie zatrudni bo tacy managerowie "Jak z koziej dupy trąba". Pozdro dla wszystkich byłych z regionu Kurdupla ale nazywając tak tego gościa obrażam wszystkich, którzy są niskiego wzrostu.... Przepraszam niskih a Kurdupel to i tak dla niego komlement Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Euro providus IP: *.146.33.1.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.11.09, 12:40 U lalala. Ale się porobiło, aż mnie serce zabolało z wrażenia. Jego oczko w głowie, czyli wiecznie otwierający się oddział Łódź ma problemy z kierownikami??? Ilu się zwolniło? Dwóch, trzech? Ciekawe dlaczego. Nie wspomnę już o konsultantach, którzy razem z kierownikami włożyli tam w pracę sporo sił i serca. Ale "kociak" (nie będę używał słowa kurdupel, bo faktycznie można obrazić osoby o niskim wzroście) nie umie tego docenić, bo po co? A co to? Folwark sobie założył czy co? Myślał, że będzie matkował i ojcował, każdemu kto przyjdzie do tej pracy? Nie!!! "Kociaku" - Jak były wyniki, to nie twoja zasługa tylko ludzi w terenie (bo i tak robili po swojemu), jak ich już ich nie ma, to już twoja bo zaczęli cię słuchać. Nie jesteś żadnym autorytetem dla nikogo (może poza sobą, bo zawsze byłeś zapatrzony w siebie jak w obrazek). A to jest największą porażką każdego managera. Świetnie, niech będzie rotacja. Inni czekają. Ale ty jesteś już spalony w innych firmach, od morza po góry i od zachodu po wschód. Proponuje, rusz swoje chude cztery literki i cztery łapki w teren i zobacz co zrobiłeś... Nie? Boisz się wysłuchiwać od klientów, to co słyszą kierownicy i konsultanci? Co? Panu managerowi nie wypada? Ha!!! Mamy cię! Wszędzie na ulicy, w sklepach, w przychodni dla zwierząt, na wystawach ludzie będą cię wytykać palcami i robić: ciuś ciuś. Pa koteczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Euro providus IP: *.146.34.22.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.11.09, 13:40 Nie należy również zapominać o sukcesach, jakie kociak odniósł na placu boju. Wychował przecież sobie wierna suczkę, która również traktuje konsultantów jak bydło i w nagrodę siedzi teraz stołeczek wyżej, trzyma na biurku swoje uda z widocznym owłosieniem (a fuj), dłubie w nosie (konsumując zarazem jego zawartość) i myśli co tu zrobić, żeby się nie narobić. Pewnie dumna jest z tego jak od samego początku, nazwijmy to pracy, donosiła na kolegów i koleżanki. Ale zaraz, dla Kotka dobry pracownik to taki, który donosi (można użyć innego, bardziej dosadnego słowa, ale tutaj są ludzie kulturalni), kłamie, podjudza i się głupio potem cieszy. Skąd kociak ją adoptował?! Za te "zasługi" w innej firmie dostała by co najwyżej Paszport Polsatu i kop w cztery literki. A za brak umiejętności wyliczania celów, procentów i przede wszystkim umiejętności liczenia pieniędzy (firmy dodam)oraz z ich prawidłowego rozliczania, wysłać z powrotem do 5 klasy szkoły podstawowej. I to ma być pani manager? Litości. Niżej upaść już nie można, a na tym dnie jest tyle mułu, że wstać też już nie można. Z drugiej strony "Tomcio Paluch" mógłby lepiej zainteresować się pewnymi aspektami wokół jej osoby i kojarzyć fakty. No tak, ale jak "ginie" karta spłat klienta, to i z pustego Salomon nie naleje. Czyżby "lady" miała parasol ochronny?. To by było już zbyt "piękne"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hub Re: Euro providus IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.11.09, 14:01 ciekawe czemu, krotoszyn sie tak trzyma? wspaniala kierowniczka to jedno, drugie to brak wpieprzan9a sie w jej prace. panicznie boja sie ze odejdzie a wtedy to nawet sam prezes tego nie pozbiera. i jeszcze jedno to byla prawidlowa rekrutacai nie bede wsominal kto byl przeciwa dookonali tego ludzie ktorych juz tam nie ma. i dzieki ktorym wyniki byly jednymi z najlepszych. a kot nie dokonal niczegonawet nie przyszli za nim zadni przedstawicielea a to swiadczy o nim. w belchatowie to co bylo to zasluuga ludzi piter tylko to spier... a calej starej ekipy juz nie ma wiec wyniji leca na leb, ale kurdupelek ma teraz wymowke to przez nichi sam w to wierzy a to juz objaw choroby psych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly Re: Euro providus IP: 212.87.244.* 07.11.09, 14:14 Wczoraj doszly mnie sluchy ze Ta pani tez juz nie pracuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Euro providus IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.11.09, 20:53 kto nie pracuje? ktora pani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek Re: Euro providus IP: 188.33.76.* 02.12.09, 21:57 Rekord został jednak pobity w o/Chrzanów, gdzie kierownik popracował sobie niecały dzień i nawet biedaczek umowy nie zdążył podpisać :D A skoro jesteśmy przy rekordach i "wspaniałych umysłach", które rekrutują przyszłych kierowników to tu znowu Chrzanów się wykazał zatrudniając 19-letniego chłopczyka :D Gratulacje Panie Ponton ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Euro providus IP: *.146.66.121.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.12.09, 22:51 No cóż, "osesek" pewnie posiadał w tym wieku 10-letnie doświadczenie w zarządzaniu ludźmi i wynikami... Czyżby "junior" nie wiedział, że niezbędne w tej pracy prawo jazdy kat. B to nie to samo co karta rowerowa??? Hmm, rekrutacja kierowników w tej firmie "jak ta lala..." Buhahahaha. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 23:15 Odpowiedzcie proszę,czy obstawianie się rodziną to naturalna droga rekrutacji...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 03.12.09, 01:16 Czekamy na następne rekordy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przeszłość Re:Do Zarządu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 22:04 ZARZĄDZANIE OPIERAŁO SIĘ NA WYNIKACH. WYSTARCZY SPOJRZEĆ NA WYNIKI 2008 I PORÓWNAĆ Z WYNIKAMI 2009. ,,FACHOWCY,,WYMIENIAJCIE DALEJ KIEROWNIKÓW I KONSULTANTÓW.CIEKAWE CZY BĘDZIE CO PORÓWNYWAĆ W 2010?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re:Do Zarządu IP: *.kalisz.mm.pl 09.11.09, 00:26 Ale takie działanie to zdaniem kilku osób z "góry" jedyna słuszna droga...która prowadzi do, no ale skoro to tacy fachowcy to niech domyślą się dokąd prowadzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były Re:Do Zarządu IP: *.146.106.65.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.11.09, 06:35 Podejrzewam, że nie widzą co się dzieje i kto do tego doprowadził. Prezes... sprawia wrażenie jakby nie wiedział gdzie pracuje. Dyrektor....kryje durnia i okłamuje Prezesa. Co to za gospodarz, który nie wie co się w obejściu dzieje??? Kółko się zamyka. Fachowcy hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re:Do Zarządu IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.11.09, 18:01 Doskonale wiedzą co się dzieje tylko sami siebie oszukują. stanowisko, dyrektora prezesa czy managera biznesowego w przypadku tych 2 małych to dla nich bilety w jedna stronę - życiówka. jak firma upadnie to wiadomo kto do tego doprowadził, kto przyjmie do pracy 30-letniego dyrektora pod ktorego rzadami firma padła lub tez prezesa ze średnim wykształceniem, ktorego firma upadla lub ma slabe wyniki i nikt nie chce tam pracowac. o biznesowym z belchatowa nawet nie wspominam bo ten to nawet nie ma wyksztalcenia o ktorym warto mowic. wynik to zbiorki od 30 do 60% debitu braki to minimum 50 procent jak dlugo firma to wytrzyma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firma-klapa Totalny bałagan. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.09, 14:42 Z tejze firmy zostalo totalne bagno.Kierownicy dra sie na bogu ducha winnych konsultantow.No tak ,ktos zrobil bur..el to konsultanci musza sprzatac. Ale nie tedy droga.Zastraszaniem i krzykiem menager Częstochowy i podwładni jemu kierownicy nie zdziałaja nic.TROSZKE SZACUNKU DLA KONSULTANTOW w wiekszosci na rejonie Częstochowy pracuja kobiety , to w wiekszosci MATKI I ZONY ktore kosztem swojej pracy zaniedbuja rodzine i to za naprawde MARNE GROSZE.POWIE KTOS ZE GLUPIE ITD. Nie nie sa glupie , wola isc za te marne grosze pracowac anizeli siedziec w domu jako bezrobotne.SZKODA SLOW NA TAKA FIRME , NIECH SIE KTOS Z PIPU ZA NIA WEZMIE I KONIEC . PANOWIE MENAGEROWIE I KIEROWNICY MOBBING JEST KARALNY !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Re: Totalny bałagan. IP: *.cdma.centertel.pl 14.12.09, 21:02 Witam wszystkich gniewnych!!! Długi czas nie przyglądałem się temu forum ale widzę że jest wesoło ale jak to stare przysłowie mówi,,pies który jak nie ma co robić to jaja liże'' i to jest właśnie w waszym przypadku. Po co wam to? Tak: świńskich ,,r'' już nie zrobicie! o konsolidacjach nawet nie wspomnę! kasa do kieszeni w środku tygodnia nic z tego! a teraz wyciągacie brudy które zrobiliście? Moi drodzy w jakim wy świecie wy żyjecie? Piszecie od pół roku i co wam to dało guwno co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Totalny bałagan. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 21:07 Beny,skoro wiesz to wszystko to znaczy,że to samo robisz i w ten sposób udowadniasz jak to jest w EP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Re: Totalny bałagan. IP: *.cdma.centertel.pl 14.12.09, 21:10 Sory za błąd za ,,guwno" byłem pewny że znajdzie się jakiś poeta z hu.a rodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łobuziak Re: Totalny bałagan. IP: *.chello.pl 14.12.09, 21:16 oj widzę, że kolejny gość, który popiera EP, forum to powstało po to żeby kolejni normalni ludzie nie poszli pracować w tej firmie i nie popełnili naszych błędów i nie musieli miesiącami leczyć zszarganych nerwów. A Tobie kolego dziwie się, że popierasz i broniz tą firmę ale w sumie to czego tu się dziwić jak gó... piszesz przez "U".... nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Totalny bałagan. IP: *.147.162.72.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.12.09, 21:30 Beny... złotówki nie wziąłem do kieszeni, więc może zanim coś napiszesz to przemyśl. I zastanów się od czego jest forum... Łobuziak w skrócie ci wytłumaczył, kapujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uważny Re: Totalny bałagan. IP: 94.254.186.* 14.12.09, 23:08 Witam.Drodzy państwo czytając posty Benego przychodzi mi na myśl przypowieść o żabie:"lew mówi mądrzy na prawo-żaba stoi po środku,piękni na lewo-żaba stoi po środku,lew na to:a ty co żaba taka nie zdecydowana,żaba ze stroskaną miną : a co mam się rozedrzeć!" Pozdrawiam tych co na to zasługują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Stop Lichwiarstwu w euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.09, 14:49 j.W Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rane Re: Stop Lichwiarstwu w euro providus IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.09, 20:18 Witam wszystkich poszkodowanych. Prowadzę firmę o podobnym profilu j.w. lecz nikt o mnie nie mówi. Zapraszam do współpracy. Czekam na listy na adres rane@onet.pl O szczegółach chętnie porozmawiam przy kawie. Pozdrawiam Rane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccr Re: Stop Lichwiarstwu w euro providus IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 23.06.10, 19:51 STOP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abc123mp Re: Euro providus 13.11.09, 21:33 Więcej takich numerów jak ostatnio w Kaliszu a nikt normalny im nie zostanie,nawet najbardziej wytrwali im "upadną" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 12:05 Ostatnia "zadyma" w kaliskim oddziale pokazała jakimi manipulantami są Kurdupel i podlegli mu żołdacy,jak bardzo zależy im na utrzymaniu dobrych konsultantów i co należy zrobić aby rozłożyć EP na łopatki,szkoda mi "ostatnich normalnych" jeszcze pracujących w tej co raz bardziej zdegenerowanej firmie,zastanawiam się co na takie zarządzanie mówi właściciel pan SZ. APEL do "Pięknego"-jeżeli masz problem z szybkim rozłożeniem EP,nie wstydź się daj znać,pomogę w miarę możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Euro providus IP: *.146.130.132.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.11.09, 12:35 A mnie się wydaje, że za swoje chamskie zachowanie i brak szacunku dla innych "Kociaka", ktoś w końcu nie wytrzyma i przy wszystkich strzeli durniowi liścia w papę. I taki będzie tego finał.... Buhahahaha !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 18:19 Jeżeli chodzi o Kalisz to mam najnowsze newsy,odchodzi najbardziej zapracowany z kierowników-rejestr z 500 klientami bez obsługi,a nowy menager zabawia się w "myszkownika" przeszukując biurka pracowników,jego poprzednik za długo nie wytrzymał napięcia i zaczyna się leczyć, no ale sam sobie strzelił "samobuja",zastanawiam się kiedy coś zacznie się dziać w administracji kaliskiej?I właśnie w takiej atmosferze przyszło pracować pozostałym w kaliskim EP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 19:09 Wcale nie dziwi mnie,że "żołnierzyk" odchodzi,tyraj jako kierownik, zap... jako konsultant (bez należnego za to wynagrodzenia),wspieraj nieusamodzielnionych konsultantów... do tego utrata jednych z lepszych kon. a na to wszystko "zasmażka" z wizyt u "kurdupla" i Częstochowie.Czekam z niecierpliwością aż na tyle wk... "ostatnią ZE STARYCH" konsultantkę,że sama zwinie "manele" i w tedy HAPPY NEW YEAR!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Euro providus IP: *.emapa.pl 17.11.09, 09:40 Widzę, że coraz lepiej w spółce. Pracowałem tam 2,5 roku i nigdy nie było takich jaj. Dziwi mnie, że jeśli tak się dzieje to nikt z tym nic nie robi. Pozdrawiam wytrwałych i byłych - były Pracownik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laczek Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 16:02 Nic się nie zmieni i przestańcie pisać bzdury.Wszystko jest ok i idzie w dobrym kierunku.Jak ktoś jest nieudacznikiem to niech szuka innej pracy .Trzeba się znać na tym co się robi a nie użalać się nad sobą gdy firma daje wam pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 17:30 Tak sobie wmawiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tor Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 17.11.09, 20:35 Z laczka to możesz dostać Baju/ku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 22:29 Jeżeli uważasz,że wszystko jest w porządku i to jest droga "ku lepszemu" to albo jesteś klonem SAM WIESZ KOGO albo wykupiłeś cały zapas wazeliny-bo głębiej chyba już nie można wejść!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden z 500 Re: Euro providus IP: 188.33.230.* 19.11.09, 21:12 Mam tylko takie jedno pytanko,EP Kalisz traci kolejnego porządnego kierownika nie wspomnę o konsultantach którzy zmieniają się jak woda w rzece ale kto za te wszystkie błędy KURDUPLA i SPÓŁKI zapłaci?? Zapewne jak mniemam obarczy się klienta kolejnymi monitami i sprawa dla Góry jest załatwiona.Moim skromnym zdaniem to na cały ten bałagan przydał by się ktoś taki jak Stalin albo Hitler który zrobił by z tą całą grupą "KOLEŻKÓW i PATAŁACHÓW" porządek.Wówczas może do głosu doszli by ponownie ludzie którzy tworzyli atmosferę i istotę EP w Kaliszu i okolicach.Życzę tego wszystkim poszkodowanym przez EP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pa Wołodyjowski Re: Euro providus IP: *.146.173.209.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.11.09, 21:25 Witam ponownie. Czy laczek zacznie kiedyś czytać posty ze zrozumieniem??? Czy się w końcu tego kiedyś nauczy??? Wszyscy wiedzą w jakich okolicznościach "ktoś" został "Biznesowym". Na pewno nie za zasługi i wiedzę. Takiego zadufanego w sobie narcyza jeszcze nie widziałem. Zapatrzony w sobie, że ach.... Co do umiejętności Pokemona, hmm... cały czas piszemy o nich. Jeśli potrzebujesz pomocy, wykaz chorób przedstawiony jest trochę wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 22:36 Stało się Kalisz pozbył się "żołnierzyka" I co teraz zrobi "piękny"?-znaleźć na jego miejsce musi przynajmniej dwóch kier.sekcji i pięciu konsultantów, a to z renomą tej firmy nie będzie łatwe.Pomijam pierwszych lepszych z "łapanki",którzy ku uciesze wielu z nas przyśpieszą upadek ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Re: Euro providus IP: *.cdma.centertel.pl 18.11.09, 23:35 Spoko! Maniek to gość ktoremu nie zależeło na kasie tylko miał pewne swoje osobiste postanowienia, ale tak go wk..... pan Kierownik Rejonu.SK na Kaliszu że nie pozwolił o poniżaniu konsultantów i zrezygnował. Z tego co wiem szkoda mu konsultantek że zostaną same . Troche go szkoda bo napi.......od 90.00 do 23.00 a jeszcze na rozliczenie jechał do Częstochowy za brak wyniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻAGA Re: Euro providus IP: *.cdma.centertel.pl 21.11.09, 09:26 Wiesz co Beny może i ty masz racje że mu na tej kasie nie zależało ale doszły mnie słuchy że kierownik Maniek nie odpisał MR-SK na miłosnego smsa a pozatym ten MR to jakiś czyścioszek bo nawet chłopakom kibel wyszorował. Fakt faktem, że na Kaliszu robi się źle- radzę pozakłdać pasy cnoty.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj jaj jaj Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.09, 10:06 Śledze wszystkie wypowiedzi na temat euro providusa, jest ich duzo i naprawde w 100% sie z nimi zgadzam.Zastanawia mnie jednak to -dlaczego pip czy inne tam organy do scigania nielegalnych dzialan na polskim rynku nie wezma sie w koncu za ta firme -jesli mozna ja tak nazwac.Czyzby istnialo jakies lapowkarstwo? Przeciez dzialanie takie jest nielegalne. A zachowanie kierownikow do konsultantow to szczyt chamstwa i arogancji.Zastraszanie to jest na porzadku dziennym.Przeciez to psychika wysiada takim ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laczek Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 13:17 Ktoś kto nic nie umie ,umie się tylko tu wypowiedzieć nie wykazał się w pracy to robi to na forum.Przestańcie już pisać głupoty.I steki kłamstw wyrwane z kontekstu.Nie wiecie co sie dzieje w tej prestiżowej firmie to sie nie odzywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Euro providus IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.11.09, 19:58 Hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łobuziak Re: Euro providus IP: *.chello.pl 18.11.09, 20:28 laczek ty to chyba żeś sie z ch... na głowy pozamieniał (przepraszam za słownicwo ale nerwy mi puściły), ty chyba nie wiesz co znaczy prestiż a mówiąc o tej firmie, która nawet nie jest firmą "krzak" tylko co najwyżej "mech", że jest prestiżowa to się ośmieszasz!!! A wyniki tej firmy i to, że wychodzi na prostą to jakaś paranoja. Cały czas brak pieniędzy na nowe umowy i zbieranie żeby sprzedać to jest prestiż euro prowidusa hehe.... ale może dla Ciebie euro to szczyt marzeń bo nie poznałeś normalnych firm nawet w tej branży ale coż z taką wiedzą o prestiżu i życiu nic lepszego niż euro providus nie może Cie spotkać laczku i jest to szczyt Twoich marzeń i zapewne możliwośc... pozdro dla byłych pracowników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 21:46 Laczek,należę do ludzi wyrozumiałych ale wszystko ma swoje granice,wypisując te "pozytywne" brednie kalasz dobre imię wszystkich uczciwych byłych i obecnie pracujących i współpracujących ludzi,którzy oddali dla tej chorej firmy większość swego czasu i sił,obrażasz ludzi,którzy dla "firmy" znosili upokarzania ze strony pół głupich przydupasów,odczuwali szykany i musieli znosić idiotyczne pomysły ludzi maniakalnie ambitnych i samolubnych.Spójrz w lustro JESTEŚ TAKI SAM!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihi Re: Euro providus IP: *.belchatow.msk.pl 18.11.09, 23:48 witam-dzięki wszystkim,bo w ten brzydki wieczór uśmiałem się czytając wasze wpisy,aż mi bańki nosem poszły:)nie pracuje,ani nie pracowałem w tej firmie,ale tak się składa,że znam troszkę specyfikę tej firmy i ludzi w niej pracujących- i pragne sprecyzować-ten pan jak go nazywacie kurdupel,który jeżdżąc jettą podkłada sobie poduchę pod tyłek nie jest z miasta słynącego z węgla,tylko z łodzi.to prawda,że w poprzedniej pracy-chyba 4 razy próbował(na szczęscie bez efektu)awansować.już wtedy słynął z tego,że jego przedstawiciele czekali godzinę pod drzwiami,aż pancio-lubiący georga michela i słynący z zielonych butów zje sobie zupkę.Prawdą jest też to,że większośc pracowników(menagerów hihihi)to osoby, które z hukiem wyleciały z poprzedniej firmy-domyslcie się jakiej.i nie zostały zwolnione za uczciwość!konsultanci,to też po części osoby zwolnione za deficyty(udowodnione a nie urojone)z innych firm.a co do pani menager z węglowego city to jest to były przedstawiciel z PP kurdupla. jeszcze raz dzięki za to,że się uśmiałem z tej żałosnej firmy i jej jeszcze bardziej żałosnych perypetii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalisz Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 19.11.09, 00:35 kogo masz na myśli, że wyleciał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Euro providus IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.11.09, 07:56 Na pewno obecny kierownik w Łodzi Z, za... nic nie robienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 16:50 Nie wywalili a rzucił papierami!W Kaliszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łobuziak Re: Euro providus IP: *.chello.pl 19.11.09, 20:33 Rafałku nie wszyscy, którzy poszli do tej firmy wylecieli z PP z hukiem, bo niektórzy poszli z własnej nieprzymuszonej woli i to był ich wielki błąd, ja się do niego przuznaje ale na szczęście już mnie tam nie ma i jeste szczęśliwy. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 19.11.09, 21:38 ale odejście z PP nie było błędem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blissska Re: Euro providus IP: 82.160.184.* 30.11.09, 21:21 Witam prosze mi podpowiedziec wzielam kredyt w ep i nie dostalam umowy ani ksiazeczki wplat :( wplacam co tydzien a nie dostaje pokwitowania co mam zrobic jak nie chce mi dac umowy ani ksiazeczki prosze sie tej baby a ona mi mowi ze po co mi to :(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 22:36 Kontakt do najbliższego biura i zgłoś problem,ewentualnie nie wpłacaj bez należnego Ci pokwitowania ( tj karty spłat i oczywiście kopii umowy).Ja jednak na Twoim miejscu pofatygowałbym się do biura osobiście i zarządał wyjaśnień podając nazwisko "baby", najlepiej w obecności "baby"(choć to może być trudne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: li Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 18:07 Dowiedz się kto jest kierownikiem bezpieczenstwa i mu zgłoś!! Najprawdopodobniej nie ma Cie w systemie a konsultant zainwestował swoje pieniadze na umowie firmowej stad nie masz ani umowy ani ksiazeczki!! Idz do biura i to zgłos do kierownika lub dział bezpieczenstwa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Euro providus IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.11.09, 12:07 DO LACZKA ALIAS KURDUPLA (ZAPEWNE). Po pierwsze prestiżowa firma to była wtedy, zanim zostałeś "Biznesowym". Jeżeli nic nie umiemy, to co w takim razie powiesz o sobie Pokemonie jeden? Prawda w oczy kole? Fakty mówią same za siebie. Spójrz i jeśli potrafisz przeanalizuj wyniki zanim przyszedłeś i teraz. Różnica spora, prawda? Ale in minus!. Jetta nie świadczy o umiejętnościach, kompetencjach ( chociaż w twoim przypadku traktujesz ją jako przedłużenie penisa, żeby tylko się dowartościować, prawda?). Po drugie, dlaczego zwolniło się od ciebie tylu kierowników, konsultantów? Ludzi, którzy tworzyli tą "prestiżową firmę"? Jak pracowali to wyniki były. Jak odeszli to zaczęły lecieć w dół. Po trzecie, dlaczego w poprzedniej firmie cię nie awansowali? Dlaczego nie jesteś autorytetem dla innych tylko chamem i prostakiem? To proste. Na każde z pytań jest jedna odpowiedź.Bo jesteś nieudacznikiem, nie umiesz zarządzać ludźmi i trzeba cię wymienić!!!. Ośmieszasz siebie i ludzi, którzy tam pracują, od konsultantów po Zarząd. Nawet w byłej firmie, w której pracowałeś jesteś pośmiewiskiem do kwadratu. Ośmieszając siebie, ośmieszasz firmę. Narobiłeś we własne gniazdo. Tak się nie robi, ciuś, ciuś. Jak dobierasz ludzi? Nawet tego nie potrafisz. Jeden kierownik zwalnia ci się po kilku dniach pracy z tobą (jak się o 22.00 dostaje polecenie rozwiezienia pakietów!!!), a obecna "Pani manager" (notabene faktycznie, twoja była przedstawicielka z innej firmy), to nawet nie umie procentowo celów i wyników wyliczyć! Nie wspomnę o podstawowej znajomości obsługi komputera. Więc jak ją wyszkoliłeś? Takich masz fachowców, co to powinni więcej zarabiać. Twierdziłeś, ze byli pracownicy presji nie wytrzymali. Wytrzymali. Ale chamstwa, prostactwa i braku kompetencji już nie. A wiesz dlaczego? Bo się szanujemy. Ale ty słowa "szanować" nie znasz. Cofasz już chyba tą "prestiżową firmę" w rozwoju. Ale takie efekty są pracy karierowicza, który o niczym nie ma pojęcia. I gdzie tu są zdania z kontekstu wyrwane? Nie ma. Takie są fakty i brutalna rzeczywistość. Gratuluję wizerunku firmy, który stworzyłeś. Wiesz co to jest PR i jaki ma to wpływ na rozwój każdej firmy? Nie wiesz. Następnym razem nie włączaj się do dyskusji jak dorośli rozmawiają... Pozdrawiam wszystkich byłych pracowników, którzy się nie dali burżujowi i dali sobie spokój z tą "prestiżową firmą" (Prestiżowa firma - buhahahaha). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 16:53 POKEMON...coś w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łobuziak Re: Euro providus IP: *.chello.pl 19.11.09, 17:19 pogratulować "Małemu Rycerzowi" wypowiedzi na temat kurdupla całkowicie się zgadzam bo to prawda jest:) pozdrawiam kolego bo już chyba wiem kim jesteś i serdecznie pozdrawiam, trzeba będzie się napić i zebrać kilku byłych normalnych z euro pr bo dawno się nie wizieliśmy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Euro providus IP: *.chello.pl 19.11.09, 19:10 Witajcie Jestem Ciekaw czyt podobne sytuacje zdarzają się u konkurencji PP S.A i Tempo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laczek Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 20:00 Pomocy bo chyba coś tu nie gra.Kto jest na jakim stanowisku chyba wybiera go góra po umiejętnosciach.Czyli jak nie ma sie umiejętności to sie mozna wykazać na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 19.11.09, 20:13 Pytanie brzmii - czy góra ma wystarczające kompetencje zeby kogoś wybierać, trafione decyzje zakończyły sie rok temu, od tej pory same strzały w kolana. Poproście kogoś kto sie na tym zna, może wam powie jak to sie robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden z 500 Re: Euro providus IP: 188.33.230.* 19.11.09, 21:02 Jakie umiejętności.Z tego co tu czytam to żeby w EP zostać Menadżerem wystarczy wyglądać jak pokemon,mieć beczkę wazeliny i wszystko gra,a jak już wszystko zaczyna się walić to robi się szybką akcję u znajomego doktora i L4 a odpowiedzialność spadnie na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 22:56 Do jednego z 500.Jak dobrze rozumiem mam przyjemność z Szanownym Klientem-śpieszę z wyjaśnieniem:jeszcze nie tak dawno było całkiem przyzwoicie w EP {przynajmniej w Kaliszu)ale jak sam zauważyłeś Od momentu nastania "ery" POKEMONÓW nadeszła "EPOKA LODOWCOWA",zauważyłem ,że albo musisz mieć dobrego konsultanta albo jesteś blisko kogoś z firmy-jeżeli tak jest to zapewne wiesz co robić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 21:52 Do LACZKA chełpisz się stanowiskiem,na które nie zasługujesz,w pełzłeś tam jak..., samo stanowisko jeszcze nic nie znaczy,za stanowiskiem stoi człowiek,który swą postawą powinien udowadniać swoją wartość a ty co udowadniasz?Wszystkich niżej traktujesz jak "śmieci" a tych z "górnej półki" traktujesz jak pół bogów ale dzieje się tak dlatego, że ty i tobie podobni boicie się tylko oto aby nie utracić swych stołków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Euro providus IP: *.146.190.131.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.11.09, 22:04 Święta racja proszę Ojca :). Ale ów osobnik dalej tego nie rozumie i nic nie wskazuje na to, aby się coś się zmieniło w tym wstydliwym dla niego temacie. Laczek nie rozumie, że nie szata (stanowisko) zdobi człowieka. Trzeba mieć jeszcze trochę w głowie. Ktoś wskazał jak traktował swoich ludzi w poprzedniej firmie. Pewnie, niech czekają bo panisko musi się najeść. I te jego zielone buty... Brakuje jeszcze tylko torebki i Twinky Winky jak znalazł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 22:42 Głupich nie sieją sami się rodzą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Euro providus IP: *.146.184.151.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.11.09, 22:53 A ja zawsze byłem przeciwko kombinowaniu z DNA. Efekt widać. To tak na marginesie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 20.11.09, 01:31 Łapetku- że tak powiem, nie wykazałeś to sie Ty!!! Powiedz kogo zrekrutowałeś, jak poprawiłes wyniki. Pod twoimi rządami w Bełchatowie wyniki poszły do góry (primo - bo dostałeś ładny pakiet WO, secundo -dzieki sprzedaży, konsolidacją itd - notabene sam wykładałeś własna kasę żeby pewne pozyczki doprowadzic do ref i mieć dzięki temu lepszą zbiórkę - pozostali nie byli na tyle głupi, ale przy takim sm-ie dawałes radę - no ale teraz masz tego idiotyzmu wyniki, a twoja kierowniczka to nawet pisała - a tam nie będę już mówił co, w końcu od czegoś ten dział bezpieczeństwa jest) ale jak z pracy odeszła stara ekipa to wszysko pie..... na pysk. A Kalisz z Krotoszynem do tej pory trzyma niezły wynik oczywiście w porównaniu do całej Polski i to świadczy o tym , że wykonano kawał dobrej roboty do której ty na szczęście nie miałeś okazji się przyłozyć. Krotoszyn od początku istnienia miał najbardziej stabilny skład. "Babcia" jest "Wielka" i każdy na szczęście w tej firmie i nie tylko o tym wie (nawet do Ciebie to dotarło, a to oznacza, że jeszcze ten przeciąg miedzy uszami nie jest tak pełny) więc i tam będzie jeszcze przez jakiś czas dobrze, dopóki doputy ludzie nie połapią się, że za wyjątkiem monitów nie robicie im nic, albo Babcia nie powie wam Basta. Kalisz rozjeba... ale nawet jak sie mocno postarałeś to i tak wynik ma znacznie lepszy niż aktualnie twój pierwszy oddział Bełchatów i pewnie niewiele mniejszy od Łodzi która ma znacznie mniej klientów, ale została pozbawiona doświadczonych kierowników. I co my nic nie umiemy? Obawiam się, że najgorszy z nas jest i tak o 100% lepszy od Ciebie. Pozdrawiam tych, którzy wiedzą, że ich pozdrawiam, a pozostałych niepozdrawiam ;-) PS. A teraz definicja słowa, którego nie jesteś w stanie nawet prawidłowo użyć, polecam słownik wyrazów obcych, jak wiesz co to takiego - . Prestiż - (z fr prestige)znaczenie, poważanie, wpływ jakim ktoś lub coś się cieszy w swoim otoczeniu; autorytet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Euro providus IP: *.146.251.253.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.11.09, 08:35 No nie, trzymajcie mnie bo zaraz upadnę na plecy!!! Jak to, Szanowny Pan Biznesowy, który wszystko umie i powinien więcej zarabiać z tejże "prestiżowej firmy" wykłada pieniądze za klientów, żeby mogli dostać pożyczkę??? Buhahahahaha!!! I to jest to zarządzanie? Buhahahaha. To tak się poprawia wyniki??? A te konsolidacje... Może w końcu ktoś się przebudzi z zimowego snu i zorientuje się co to jest działanie na niekorzyść klienta? A jak się takie pożyczki nie płacą to zapewne również działanie na niekorzyść firmy. Pachnie to nieładnie, fuj. A to, że Dział Bezpieczeństwa praktycznie nie istnieje i są ślepi, szczególnie w Bełchatowie i ślepi na to co wyczynia obecna Pani manager to już osobny rozdział. Ciekawe jak długo Tomeczek będzie szedł po najmniejszej linii oporu i stwarzał pozory dobrze wykonanej roboty? Tomku, kontrola kasy w biurze, gdzie Pani się tego spodziewa i wręcz czeka na ciebie, nie przyniesie pożądanych efektów. A "ginące" karty spłat klientów to chyba jakaś norma od czasu do czasu. Może warto bliżej się przyjrzeć klientom odwiedzanym przez Panią, zwrócić uwagę na pożyczki podpisane przez nią, jaka jest obecnie ich historia spłat? Chyba nie jest tajemnicą, kto po udzielaniu pożyczki przez panią albo jej ludzi, odbierał potem pieniądze od klientów? Łódzka rejestracja różni się znacząco od bełchatowskiej, prawda? Te pożyczki również "ktoś" akceptował... Ciekawe kto? A "podsyłanie" klientów innym konsultantom w innym rejonie, to normalne w akurat jej przypadku? I to natychmiast! I raczej zdarza się to przed rozliczeniem do "zera". Może warto również zwrócić uwagę, czy jej byli konsultanci nie są przypadkiem "aktywni" i komu przekazują wpłaty rat? Może warto zainteresować się czy Pani rozlicza się w terminie z pieniędzy, które otrzymuje od innych pracowników? 50zł tu, 50zł tam... Od ziarnka do ziarnka i zbierze się miarka. Zastanawiam się, kto tu kogo kryje...Oj Tomek Tomek, weź się wreszcie do roboty i nie udawaj, że ciężko pracujesz. No cóż, wasz dział też popełnia błędy, Widocznie Dział Bezpieczeństwa nie jest tak doskonały. Widocznie nie jest tak "prestiżowy"... Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iguana Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 10:13 A co tam u mojego bożyszcza tłumów pana Przemka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były z czestochowy Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.09, 11:46 Mam pytanie dotyczące oddziału częstochowa o którym tak mało sie tu pisze...jakie wyniki jaka kadra, może by z imienia i nazwiska jeżeli prawda jest pisana?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Euro providus IP: *.146.230.228.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.11.09, 13:00 Uważam, że z imienia i nazwiska nie trzeba podawać (co najwyżej inicjały). Zostawimy im resztki godności, na którą za to jak traktują pracowników, konsultantów w najmniejszym stopniu i tak nie zasługują. Osoby zainteresowane (poszkodowane) i tak wiedzą o kogo chodzi, osoby z zewnątrz nie muszą. Wystarczy, że widzą co to za "prestiżowa" firma, hahaha (przepraszam, ale na samą tą nazwę, łzy mi lecą ze śmiechu), jak się tutaj traktuje ludzi, jak się "robi" wynik. Jeśli "były z Częstochowy" nie dowierza, więc... prawda jest pisana, nikt nikogo nie ma zamiaru oczerniać, stwierdzamy fakty, oceniamy zachowanie co poniektórych po tym jak się zachowują, jak traktują swoich ludzi i jak zarządzają (jeśli można to nazwać zarządzaniem, bo to słowo do tej firmy w ogóle nie pasuje, z której by tu strony patrzeć). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były czętochowa Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.09, 13:34 wierzę bo zmuszali mnie do pogrążania klientów tymi konsolidacjami. SB PSz PR TK wszystkich nieststy znam,wszyscy pogrążyli firme rękami poniżanych konsultantów i kierowników. PR awansował na plecach RB... widziałem to wszystko jak SB podjebał PG u PSZ potem jak PR podjebał RB u TK.... Masakra wszystko widziałem to masz te inicjały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Euro providus IP: *.146.230.228.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.11.09, 14:06 Oki, kumam. Więc o takich "umiejętnościach" niezbędnych do awansu wspominał "laczek". Faktycznie, trzeba być cholernie zdolnym karierowiczem, żeby tak nisko upaść. Ale... świadczy to również o firmie. Super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Euro providus IP: *.146.230.228.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.11.09, 14:58 Hello. A może dla naszego bohatera, "prestiżowa" firma stworzy nowe stanowisko: Syndyk masy upadłościowej??? Pasowało by jak ulał do jego "umiejętności" hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 15:25 A może jest to celowe działanie tzw."słupa"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 19:25 Czyżby w Kaliszu nadeszły czasy "agentury"?Chodzą słuchy o jakimś agencie (szpiegu)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laczek Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 21:54 Był taki kierownik co po wylocie prosił sie o ponowne przyjęcie do pracy i to nie jeden.A na bezrobociu i L4 sobie nie radzą to na forum piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 22:45 Jak już napisałeś tyle to dopisz jeszcze ilu z tych słabych ludzi zatrudniliście ilu z nich zarządza nadal w EP ilu z nich popełnia te same błędy co poprzednio,poniekąd potwierdziłeś,że EP nie ma już z czego wybierać!Zostali w większości tylko ci co gdzie indziej nie mają szans i właśnie na takich ludziach bazujecie-są pod wasze dyktando bez możliwości samo zarządzania w firmie-to nie jest pracownik to kopia was samych która na rozkaz wykonywać będzie polecenia i powielać wasze absurdalne decyzje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Euro providus IP: *.146.126.105.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.11.09, 09:08 Ano właśnie! Ciekawe ilu doświadczonych ludzi im zostało? Jak sobie pościelił tak się teraz wyśpi. Bidula po nocach teraz nie śpi i duma jak tu poprawić wyniki, bo te śmieszne konsolidacje powoli się kończą a ludzi w terenie też mu cały czas brakuje. Ci co się zwolnili pracują teraz gdzie indziej, niekoniecznie w branży i na pewno mają się dużo lepiej. Siedzi po nocach, sprawdza bilingi i zrozumieć nie może dlaczego ktoś odszedł, jak śmiał, przecież ta firma taaaakie możliwości stwarza, ciągle myśli: dlaczego? dlaczego? dlaczego? Przecież ja taki wspaniały jestem. Co oni chcą ode mnie? Przecież ja taki wspaniały manager jestem. Buuuuuuuu!. Ktoś napisał, że w jego byłej firmie bodajże 4 razy starał się o awans. I co? Wielkie G... Nie pomogło mu nawet to, że pewnej osobie na wyższym stanowisku obiadki gotował. Tam, z tego co się orientuję, żeby awansować to faktycznie trzeba mieć umiejętności, trzeba się nadawać. Nie wystarczą same zdolności kulinarne. A tutaj wystarczy podpieprzać kolegów, a raczej przeinaczać fakty, żeby się wybić (świnia jedna). Kiedyś i jego tak potraktują więc wtedy zrozumie (może) jak się zachowuje. Nikt mu już ręki nie poda. Nie umie przyjąć porażki na klatę jak prawdziwy mężczyzna, bo to porażką jest dla każdego managera jak ludzie nie chcą z nim pracować, nie akceptują go bo pan swoich pracowników i kolegów (nazwijmy to tak) traktuje jak śmieci. Tylko zachowuje się jak rozhisteryzowana płaczka, ryczy po kątach i udaje, że nic się wielkiego nie stało. Myśli że tłumy byłych ludzi pod drzwiami czeka z przeprosinami, ale nie drogi panie, to tylko halucynacje wzrokowe. Chciałbyś, żeby tak było. Nie wie co to honor więc tego nie zrozumie. Panie managerze. Stanowisko to nie tylko firmowa pieczątka. Stanowisko do czegoś zobowiązuje, m.in. do szacunku dla innych, do pewnych wartości o których nie masz zielonego pojęcia a powinieneś z uwagi właśnie na stanowisko. A teraz byli się śmieją i żałują, że nie zwolnili się dużo wcześniej. PR uważa, że E-P to jedyna i najwspanialsza firma pod słońcem a nóżki mu się trzęsą bo jego koniec się zbliża, tylko sam nie wie kiedy. Jak dostaje polecenie stawić się w Częstochowie to zapomina na jakim świecie żyje, po prostu krew mu odpływa. Nie wspomnę już o ostrej biegunce, którą zawsze wtedy dostaje. Jak wchodził ostatnio do biura w Częstochowie, od razu można było wyczuć tą specyficzną, przykrą woń. Ale co tam, paczka stoperanu, po drodze załatwić L-4 i można jechać na audiencję do T.K. Wie doskonale, że jak tu się przejedzie (albo w końcu firma na nim) to w finansach jest jego koniec. Wszędzie, gdzie tylko nie spojrzeć. Wie, jakim pośmiewiskiem wtedy będzie dla znajomych (jeśli takich w ogóle ma jeszcze), on tego nie "przeżyje", wpadnie w depresję i tutaj proces autodestrukcji dobiegnie końca, czyli zostanie sam jak palec na tym świecie, zamknie się w sobie. Chociaż dzisiejsza medycyna podobno czyni cuda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 09:47 Z tego jakie słuchy dochodzą do mnie,to od momentu przyjścia do Kalisza SK grunt pod nogami co poniektórych zaczyna się niebezpiecznie kołysać a jak wiadomo w każdej "plotce" jest część prawdy,może być,że CZAS PRAWDY jest już blisko.Nie które z decyzji POKEMONA w ostatnich czterech tygodniach mogły mocno przyczynić się do zachwiania jego pozycji.Oby tak było! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Re: Euro providus IP: *.cdma.centertel.pl 21.11.09, 13:13 I tu kolego się nie mylisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ordynus Re: Euro providus IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 29.07.10, 18:42 Może mi ktoś powie jak to jest z tym sprawdzanie w euro prowidusie bo ja czekałam tydzień na odpowiedź i nie dostałam pożyczki a w prowidencie dostałam odpowiedź za godzinę i w tym samym dniu pieniążki a niby działają na tych samych zasadach co PROVIDENT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 29.07.10, 20:22 Pewnie nie mieli kasy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 21.11.09, 01:33 no kolejna ciekawostka - agent w kaliszu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Re: Euro providus IP: *.cdma.centertel.pl 21.11.09, 13:10 Jaki ku..a agent mówicie o tymcw...u z Zawiercia? Gość sprawdza czy administracja i kierownicy mają w toalecie papier do dupy i to tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 14:19 Przeszukując szuflady biurek...,tam papieru raczej nie znajdzie?! Przeczytaj jeden z wcześniejszych postów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Euro providus IP: *.146.118.71.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.11.09, 14:51 Sprawdzanie bilingów telefonicznych, grzebanie w szafkach, szufladach, nagrywanie rozmów telefonicznych, podsłuchiwanie, donoszenie na kolegów...Hmm. Działa tu CBA czy bierzemy udział w programie Big Brother??? Na tym polega "prestiż" firmy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 18:32 Może założą monitoring,będzie się można podpiąć i w tedy niewiele odbiegałoby to od "WIELKIEGO BRATA"!A tak na marginesie ciekawe na co liczy kaliski "menago" postępując w ten sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 19:31 Witam. Mam informacje dla konsultantek z Kępna i Wieruszowa,drogie panie zastanówcie się proszę dla kogo pracujecie-rozmowa obecnego menagera rejonu Kalisz z sekcyjnym cyt."pogoń te bure suki". Najwyższy czas aby tym pustym gn.... uświadomić,że to właśnie wy i wszyscy konsultanci zap... na ich pensje i zasługujecie na szacunek. Pozdrawiam Były Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 24.11.09, 00:56 No to bedzie wir jak się pani Agata i Janina dowiedzą, jak o nich mówią. Dzięki W Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 10:28 Szanowny CHE-panie z niżej wymienionych miast już wiedzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Euro providus IP: *.146.116.111.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.11.09, 11:20 No to się pewnie ucieszyły, jakie zdanie maja na ich temat panowie przełożeni. Jeśli są szanującymi się kobietami to wiedzą co mają robić. Na początek proponuję potraktować "pana dżentelmena" ciosem otwartą ręką w policzek. I to tak, żeby się tylko oblizał. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 12:42 Domyślam się,że panie są "ze starej kadry",więc nie dadzą sobą pomiatać-bardzo ciekawie musiała przebiegać Ich rozmowa z KS-em... bidulek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: Euro providus IP: *.bmly.cable.ntl.com 29.11.09, 13:20 czy ktos wiesz mariusz z czestochowy jeszcze pracuje w tej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsultant z częst Euro providus IP: *.sanetja.pl 21.11.09, 15:01 ...to ja wam powiem... przyszedł SB jako konsultant który kręcił wały polonezy i ślinił sie do DSZ jak jeszcze pracowała, awansował na kierownika(kompletny brak wykształcenia doswiadczenia koles z katedralnej czyli ze slamsów) i znów zaczęły sie wałki polonezy zakładanie za klientów itd, potem DSz awansowała go na managera i sb oszalał ze szczęscia... wreszcie miał władze nad ludzmi intelektualnie go przewyzszającymi. Zaczęło sie pomiatanie mobbing w od czestochowa, RB złapał za ryj SB i traktował go tak jak sb kierowników,więc sb czuł sie niedowartoscowany i msicił sie na kierownikach znajdujac kumpla w ŁK(który bedąc kierownikiem juz we wtorek robił polonezy na siebie).Przyszedł koniec roku PR wskoczył w kapcie RB, SB zwiał na L4 i tak o czwa został bez managera. Potem wg sb pan TK bardzo prosił i nalegał zeby ww wrócił do pracy bo oddział tonie....(hist opowiadana przez SB) prawda oczywiscie była inna,sb miotał sie dwoił i troił(tzn obelgom mobbingowi, ponizaniu nie było końca np telefony po 22giej zwożenie pakietów na 23cia....) żeby poprawic wyniki które bez niego w oddziale były lepsze. Więc sb uznał ze wywali kierownika i sam na jego miescu bedzie zarządzał sekcja abdykując jednocześnie ze stanowiska managera. WIec Tk wyraził zgode ale juz zmienio warunki umowy. 3 miesiące, więc sb uciekł na L4 przy okazji pogrążajac o czestochowa i rozbijajac zgrany zespół kierowników którzy osiągali najlepsze wyniki w Polsce. Odział był w czołówce, aha i jeszcze jedno sb pojechał na wycieczke bo bardzo o to prosił TK a nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 15:58 do konsultant z częst Był taki kierownik na Częstochowie co to knuł spisek na MR nic nie robił i dar łachy na konsultantów.Już się z gąskoł witał i wyjechał za siedzenie w domu zamiast w pracy.Błagał o powrót ale sam wie gdzie jego miejsce w UP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 21.11.09, 16:19 pojechał bo manager z kalisza pojechał z rodziną na mazury, a rafał też wolał spedzić ten czas z rodziną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Re: Euro providus IP: *.cdma.centertel.pl 21.11.09, 21:24 wyjebałeś całą prawdę ale że kur.a jest peda..m to nie wiedziałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 22:03 No cóż... zdarza się najlepszym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 21.11.09, 23:33 A zresztą co mnie to obchodzi, do mnie sie nie dobierał ;-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 00:02 Na przyjemności trzeba zasłużyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 22.11.09, 00:20 hehehe, sorry ale to nie dla mnie, ale jak lubisz to kiedyś słynął z tego oddział Świdnica, tam tylko kierowniczka oddziału miała jaja, więc wybierz sie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Re: Euro providus IP: *.cdma.centertel.pl 22.11.09, 08:42 SB. Nie wiedziałeś? Jakbyś miał zamiar złożyć w kaliszu swoje aplikacje to nie patrz mu w oczy bo jedno napewno będzie miał na dole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 09:26 A... to dlatego ma taką rozbieżność!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 09:49 Po tym wszystkim co czytam i co słyszę,można by wnioskować,że facet za niepowodzenia osobiste "odbija" sobie w pracy-zaczynam współczuć ludziom z kaliskiego oddziału!Ale z drugiej strony,menager do d...,pozostali sekcyjni do d...-dobrali się,razem stworzą "zgraną" ekipę!Oj będzie się działo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Re: Euro providus IP: *.cdma.centertel.pl 22.11.09, 10:30 A h... mnie to co tam się będzie działo! Ojciec najważniejsze że odział się rozpi.....a ,no bo jakby nie było jeden z nich miał odwage rzucić mu paierami i teraz piz.a blada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżaga Re: Euro providus IP: *.cdma.centertel.pl 22.11.09, 10:34 Mi tam szkoda tego kierownika hmmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 10:46 Szkoda zawsze idzie na pożytek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 10:35 Właśnie to mam na myśli,ci którzy pozostali to ekipa,która sukcesywnie brnąć będzie w ślepy zaułek a w efekcie doprowadzi to do totatalnej rozpierduchy-mam taką nadzieję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 10:42 Właśnie to mam na myśli,ci zostali stworzą taką ekipę,która sukcesywnie brnąć będzie w ślepy zaułek (konsolidacje itp.),w efekcie doprowadzi to do rozpierduchy-mam taką nadzieję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 10:44 Sorry powieliłem post Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Euro providus IP: *.147.116.92.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.12.09, 07:17 Oj Beny Beny, w listopadzie napisałeś cyt.: "Najważniejsze, że się oddział roz....a". Na wchodzenie komuś w tyłek jest już chyba za późno... Nie znasz dnia i godziny kiedy popłyniesz, nawet tam nie lubią dwulicowców. A ten twój poziom, który starasz się prezentować... ech... jeszcze dużo pracy przed tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalis Nic się nie stało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 08:30 KAŻDA FIRMA PRZED SWIETAMI MA JAKIEŚ KŁOPOTY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Nic się nie stało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 08:47 Znam takie,które wręcz przeciwnie rozkwitają,jaszcze nie tak dawno temu i EP należała do nich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Nic się nie stało IP: *.147.213.201.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.12.09, 09:20 A żeby była jasność w tym temacie, okres przedświąteczny w tej firmie trwa już prawie rok i końca nie widać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Nic się nie stało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 09:26 Z tego wychodzi,że święta w tej instytucji trwają cały rok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zirytowany Re: Euro providus IP: *.mobile.playmobile.pl 16.12.09, 08:41 Witam. Co można wymagać od człowieka,który dzięki koneksjom został KS-em (pisząc koneksjom nie mam na myśli kolegi który wprowadził go do firmy) Spójrz wokół siebie Beny,odstraszyłeś wszystkich,idziesz na łatwiznę a to drażni nawet bliskie ci osoby,w stażu firmowym jesteś jeszcze w przedszkolu-przepracuj jeszcze z rok a może w tedy będziesz mógł wygłaszać jakieś konstruktywne opinie,jak na razie swoja wiedzą operacyjną irytujesz nawet SK-zgadza się?A pamiętaj,że jak to napisał MAŁY RYCERZ "nawet tam nie lubią dwulicowców"-w końcu też Twój protektor stwierdzi,że Twoja osoba w firmie to pomyłka,jego pomyłka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 16.12.09, 22:34 Co do kwestii, że Protektor uzna swoją pomyłkę. Nic z tego Protektor nigdy się nie myli, a jak się myli to patrz pkt 1 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 22:48 Ja jednak jestem zdania,że życie kiedyś zweryfikuje (może już niedługo) nieomylność tych z "góry"!Będą musieli przyznać się przed samymi sobą,że jednak nie są tacy wspaniali i nieomylni.Przynajmniej mam taką nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Euro providus IP: *.147.180.255.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.12.09, 00:02 Ja uważam, ze jednak wcześniej czy później dojrzeją do tego, aby przed samym sobą stwierdzić, że jednak popełnili wiele błędów. Oczywiście głośno tego nie powiedzą, bo to dla nich dyshonor będzie. Ale znajdą inny powód, żeby pozbyć się m.in. dwulicowców i innych, którzy doprowadzili do tego w jakiej sytuacji znajduje się ta firma, a sytuacja jest co najmniej niewesoła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 14:48 I właśnie takich ludzi jak RB zabrakło,ale z drugiej strony to dobrze bo tam gdzie oni tam jest o,k!NIE MA TEGO ZŁEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZŁO, a w EP nadal niech zarządzają "oszołomy i pustaki".A co się tyczy pionu bezpieczeństwa to owszem nadają się ale na kontrolerów biletów MPK i to nie wszyscy (przepraszam wyjątki)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrrrr Re: Euro providus IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.11.09, 18:33 o czym pr doniosl tk. powiedz kolego jesli laska. chetnie przekaze info do rb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 21.11.09, 01:39 Dawaj co gadał i na kogo kolego z miasta świetej wieży. Jak RB odszedł powiedziałem jasno nie wejdę w jeszcze ciepłe kapcie po nim i wybrali POKEMONA (na swoje nieszczęście). Pikaczu nie miał takich oporów. Przy okazji w Chrzanowie Rafał i Mateusz tez już nie pracują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była pracownica Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 23.11.09, 20:30 O prestiżu tej firmy to się raczej nie wypowiadaj bo nie masz o tym zielonego pojęcia.Kiedyś go na pewno miała i wypracowali go tacy konsultanci jak ja,konsultanci którzy pracowali tam od pierwszego dnia jej istnienia.Od czasu jak nastał w Częstochowie pan SB a po nim pan ŁK wszystko zostało zmarnowane.Pozdrawiam byłych i obecnych pracowników,a obecni niech się otrząsną i nie dają sobą pomiatać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 21:47 Zdecydowanie się z Tobą zgadzam,byli odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach-był prestiż,teraz z tamtej firmy zostało wspomnienie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Re: Euro providus IP: *.cdma.centertel.pl 23.11.09, 22:24 Ojciec! Jaja to dopiero wyjdą tylko pamiętaj że to będzie skandal na całą polskę. Chociaż twierdzę, że robisz koło dupy Mańkowi z Kalisza no ale to twoja sprawa. Pamiętaj: gościu jest ok. ani nie działa na szkode firmy ani na swoją i konsultantek a jebną paierami bo nie tak został potraktowany jego konsultant - odnośnie wynagrodzenia. Nie gniewaj się się ojciec ale ja go znam!!! i wiem że jeśli by go namówili na dalszą współprcace to by nie odmówił. Chociaż twierdzę że chłopie masz łeb i wiesz co w trawie piszczy. Maniek za dużo serca włożył w tą pracę i to go bogrążyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 23:00 Beny jeżeli znasz Mańka porozmawiaj z nim,usłysz od niego czy to ja robię mu "koło pióra" czy może jego koledzy z firmy...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 24.11.09, 00:52 Dzięki za tych "właściwych ludzach na właściwych stanowiskach". Ale to fakt, że przez 2 lata było nieźle. Co do Mańka - to on doskonale wie że szykowali sie na niego od dłuższego czasu, on ich tylko ubiegł swoją decyzją. Zasada w tej firmie wprowadzona przez R jest taka, że ogień chcą gasić ogniem (A sprawdza się to tylko przy gaszeniu ropy) i w zwiazku z tym dalej będzie się sypać. ale to juz nie nasze zmartwienie tylko ich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOSS SM Re: Euro providus IP: *.cdma.centertel.pl 24.11.09, 22:16 PIE...SZ JAK POTOCZONY!!! CICHA KONTROLA JEGO REJESTRU I KUR.A CO WYSZŁO? G..NO? NIE SZUKALI NA NIEGO HAKA TYLKO POPEŁNIŁ BŁĄD ODNOŚNIE KONKURSU NA NOWE POLO I POPROSIŁ O KONTROL SWOJEGO REJESTRU.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 24.11.09, 22:26 Ja nic nie mówiłem o cichej kontroli więc to pewnie nie do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 22:40 Błąd,błędem ale zawsze znalazłby się ktoś komu rejestr M.byłby solą w oku,-dobrze Wiesz,że "mając pod sobą" 500 kl. i normalną sekcyjną robotę człowiek naraża się na ciągły obstrzał-(bo niemożliwe żeby przy takiej ilości kl. i pracy wszystko było o,k!-czytaj z ironią) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 23:07 Krótki dopisek: jak to była "cicha" kontrola to mów mi WASZA EMINENCJO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOSS SM Re: Euro providus IP: *.cdma.centertel.pl 25.11.09, 13:27 A nie była? Maniek dopiero po dwóch dniach się kapną że jakieś dwa ,,trzeszcze''kręcą się po jego terenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 22:35 Znam tylko jednego gościa,który jak chciał,to robił cichą kontrole...,a te dwa "trzeszcze"tak cicho to zrobiły jak na przyległych rejestrach?Musiałbys słyszeć wypowiedzi niektórych z ludzi...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Re: Euro providus IP: *.cdma.centertel.pl 24.11.09, 22:23 Wybacz Ojcze nie powiem że się nie mylę za co am- sorry ale nie nie powiesz mi że gościa będzie brakował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 22:56 Nie twierdzę,ze będzie Go brakowało,chce tylko uświadomić ludziom,jak w tej firmie "docenia" się zaangażowanie i "ślepe posłuszeństwo",chciałbym,żeby Ci którzy jeszcze w niej pracują lub Ci którzy zamierzają podjąć "orkę" dla EP poważnie zastanowili się czy WARTO,czy warto żyć na krawędzi życia rodzinnego,wysłuchiwać obelg i wrzasków jakiegoś Pokemona czy innego pełniącego obowiązki "stwora"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Euro providus IP: *.146.0.41.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.11.09, 23:38 Mała poprawka dotycząca życia na krawędzi życia rodzinnego. Tutaj nie ma już tej krawędzi. Wszystko było ok dopóki firma nie zatrudniła tego Shreka, na którym w innej firmie się poznali i nie chcieli go awansować. Człowiek szedł do pracy, wykonywał swoją robotę, wyniki były, wracał do domu, do rodziny. Rano wstawał wypoczęty i z przyjemnością szedł do roboty. A teraz? Tutaj stosuje się nie standardy europejskie tylko koreańskie. Na pierwszym miejscu praca, wszystko ku temu podporządkowane - praca, rodzina, życie prywatne, od poniedziałku do niedzieli. Ale w sumie co on może wiedzieć na temat rodziny? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 22:46 SHREK - ten prawdziwy obraziłby sie za takie porównanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiona Re: Euro providus IP: 212.87.244.* 26.11.09, 11:31 od.....stosunkujcie sie od Zielonej Małpy :_)bo jak nie to zrobie wam konsolidacje . pozdro dla wszystkich .Seba ze swietego miasta . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiona Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 26.11.09, 15:11 Shrek fajny jest jak sie zdenerwuje zmienia kolor :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel rodziny Re: Euro providus IP: *.prenet.pl 26.11.09, 17:24 "właściciel" to kawał ch... który uważa że pieniążkami i groźbami zrobi wszystko...dyrektor czy tam prezes(srebrny pasek) to przecież pedał jest i to jak by "właściciel" się dowiedział (a podobno pedałów nie nienawidzi) to powinien go zwolnic a już raz chciał pod groźbą no to ten wykonał rozkaz...to tyle o samej górze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: un Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 18:52 Jak to ?? To Maniek juz nie robi?? A Krzysiek T?? A Zygmunt T? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 19:41 Jeżeli chodzi o TEGO Mańka,to nie pracuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rane Re: Euro providus IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.09, 20:35 Witam ! Serdecznie zapraszam wszystkich przedstawicieli/reprezentantów oraz kierowników z okolic Częstochowy do współpracy w zakresie udzielania pożyczek gotówkowych. Proszę o kontakt na adres rane@onet.pl Pozdrawiam rane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedyś KS Re: Euro providus IP: 80.48.157.* 26.11.09, 22:43 Ciężko mi sie nie zgodzić z tym co wszyscy piszą na tym forum. Mobbing, chamstwo ,stres i wiele innych aspektów codziennej pracy nie dających sie zrozumieć inteligentnym pracownikom. PSZ za swoją zasade uznaje ze słaby wynik zrobi z każdym i beda szukac aż znajdą tego dobrego to jestem tylko ciekawa kto po przeczytaniu tego forum bedzie chciał tu pracować. Pozdrawiam byłych i obecnych pracowników a przyszłym radze aby sie grubo zastanowili czy warto pchac sie w to co inni juz przeszli i opisali dla przestrogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byla pracownica Re: Euro providus IP: *.prenet.pl 27.11.09, 13:12 Witam wszystkich Zapraszam do współpracy byłych i obecnych pracowników ludzi logicznie myślących chcących zarabiać pieniądze a nie tylko sprzedawać gdzie popadnie jak u pana ŁK CV i list motywacyjny proszę przesłać na adres balbina321@interia.eu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shrek Re: Euro providus IP: 80.48.157.* 27.11.09, 19:12 Chłopaki spoko to nie o mnie mowa mam nadzieje. Czytając te wszystkie opinie oczy mi wychodzą na wierzch. Nie bede tu nikogo bronił ponieważ nie wiem jak jest w innych oddziałach ale w oddziale w którym pracuje nie ma takiego chamstwa o którym piszecie.Widać nie wszyscy są krojeni ta sama miarą i da sie w miare spokojnie pracować. Nie twierdze ze jest łatwo ale nikt nie mowił ze tak bedzie i tego bede sie trzymał bo jak to mowią wszędzie dobrze gdzie nas nie ma a poki co trzeba robić swoje a nie narzekać. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Euro providus IP: *.146.155.189.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.11.09, 20:32 Przepraszam, czy my myślimy o tej same firmie z siedzibą obecnie w Częstochowie??? Science Fiction. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 21:15 Czyżby jeden z nielicznych spełnionych i szczęśliwych..., cóż wyjątki potwierdzają regułę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Euro providus IP: *.146.139.215.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.11.09, 21:25 To musi być pomyłka... (sprawdź numer i wybierz ponownie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 21:23 ...mam taką nadzieję,że to nie jest również o tobie,bo przy dwóch "takich" Shrekach nawet TurboDymoMan wysiada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 28.11.09, 14:07 SHREK -ten ze swoją byłą wielokolorową bryką-to najbardziej normalny i lubiany gość . ( i nie robi w cze-wie ) Jak ktoś myli ludzi albo jest zawistny to już inna brocha. PIOTREK TRZYMAJ SIĘ BO TO NA PEWNO NIE O TOBIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 18:58 Zawistny,o co?O możliwość robienia ludzi w "jajo",o wydzieranie się na innych,o kopanie pod innymi dołków? Masz rację o to faktycznie można być zawistnym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 29.11.09, 11:45 to ciekawe co Ty tam robisz w firmie?sprzątasz? Sporo goryczy w wypowiedziach więc mogę zgadywać- wylali cię czy jesteś zagrożony wylaniem? Jeśli chodzi o współpracę z ludźmi to w firmie jest wielu normalnych ludzi którzy nie gonią innych i nie dają się gnoić za wyniki.Po CHOLERĘ DAWAŁEŚ POŻYCZKI LUDZIOM WIEDZĄC Z GÓRY ŻE NIE BĘDZIE Z TEGO ŻADNEGO EFEKTU - OPRÓCZ TEGO JEDNORAZOWEGO Teraz się musisz z tym użerać a z góry cisną! (To wszystko dla tych paru groszy I GESTU POKLEPANIA PO RAMIENIU? zrobiłeś wynik ha ha ) Co do fachowości ludzi to przypominam że Zawiercie niedawno "leżało" przyszedł pan K ściągnął min. SHREKA(P.W)PARĘ TWARDYCH DECYZJI I CO DAŁO SIĘ WYPROSTOWAĆ? Trzeba umieć znaleźć wspólny język i czasami powiedzieć "nie" Trzeba też myśleć perspektywicznie co zrobić by było lepiej a nie tylko psioczyć i podgryzać innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 13:04 Witam. W odpowiedzi:sprzątałem,przestałem na własne życzenie, owszem,zostało paru normalnych i dlatego temat EP nie jest mi obojętny! Rozgoryczony... nie,raczej zażenowany,słowami bliskich mi ludzi pozostającyh na usługach EP. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Euro providus IP: *.146.87.37.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.11.09, 13:20 Fajnie, że w tej firmie jeszcze jednak pracuje kilku normalnych. I "psiocząc" nie chodzi o P.W. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: Euro providus IP: *.bmly.cable.ntl.com 29.11.09, 13:29 normalnych?co to znaczy?chyba jestes w bledzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 29.11.09, 14:23 to uwazasz że tylko nienormalni tam pracują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Euro providus IP: *.146.64.60.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.11.09, 15:10 Albo źle mnie zrozumiałeś albo źle się wypowiedziałem. Chodzi mi o panów z wyższych stanowisk. Wiem, że kierownicy sekcji i niektórzy managerowie są naprawdę ok, wiele od siebie dają, wiele czynią aby to wszystko jakoś wyglądało. Po prostu porównałem do niektórych niekompetentnych osób. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeszłośc Czy ktoś wie co się dzieje na Częstochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 18:16 Kto został ze starej kadry.Bo wyniki przy obecnym dowódcy napewno leżą>Pozdrawiam byłych i obecnych ze starej gwardii o ile jeszcze jest ktos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 30.11.09, 00:00 niech pomyslę... Zawiercie. Pan SK pracował tam wczesniej, potem był Rafał, którego P.Sz i TK wraz z R.Sz chcieli zwolnić tylko go RB wybronił i nastepnie ponownie pojawił się SK. A teraz o bałaganie w tamtym oddziale, 90 % pożyczek w zaległosciach z wysoką ratą i saldem było podpisanych przez Prezesa i Dyrektora, widziałem na własne oczy. Tacy to wspaniali specjaliści;-)A SK znając zycie na powitanie dostał sporo WO i pewnie dla tego wyniki sie poprawiły, a ile kotku z krzywym patrzem zbierasz 70 % wątpię. Rafał tyle zbierał i o ile nie pozbyłeś się z 200 klientów to nie jesteś w stanie zebrać więcej jak 60%, no chyb że prezes i dyr postanowili zniszczyć dowody braku swoich kompetencji i tenaty wylądowały w koszu na smieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 16:30 Nie było mnie na forum kilkanaście godzin... a zaczeło się robić ciekawie! Panowie i Panie bardziej zdecydowanie proszę może byc jeszcze ciekawiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kliech Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 19:19 Ma w miare normalnego Roma to moze robic!! ROM na Chrzanowie..to facet w porządku choc jest bardzo wymagajacy i nie raz rzuci mięchem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Euro providus IP: 188.33.56.* 17.12.09, 21:03 W porządku to on może jest ale szkoda, że tylko jako kompan do kielicha. Prostak z kupionym licencjatem - tyle chyba wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 21:22 Miło mi przeczytać,że zaczynamy sobie potwierdzać informację o stanie zdegenerowania "wywyższonych" w EP,fajnie,że nie tylko Wielkopolska ma swoich Pokemonów,okazuje się,że słuszne jest powiedzenie "swój swojego pozna"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojdyr Re: Euro providus IP: *.sanetja.pl 01.12.09, 11:16 szrek a komu obciagasz że masz wakacje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rane Re: Euro providus IP: 77.255.79.* 29.11.09, 19:46 Witam ! Proszę o kontakt wszystkich zainteresowanych pracą (przedstawiciele kierownicy) w branży pożyczkowej. Teren działania polska południowa w pierwszej kolejności Częstochowa i okolice. Proszę o kontakt na adres rane@onet.pl. Proszę potraktować ten post bardzo poważnie Czekam na pytania pod w/w adresem. Pozdrawiam rane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent tomek Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 20:37 Weż rane przestan bo cie koledzy wystawiają.Jak chcesz wiedzieć kto nie chce pracowac to wszyscy na twoim regionie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rane Re: Euro providus IP: 77.255.79.* 29.11.09, 21:17 Nie jestem z firmy. Znam górę (TK) bo kiedyś razem pracowaliśmy w pp. Pracuję na własny rachunek i przyszedł czas na mocny rozwój. Zapraszam do współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent tomek Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 21:32 Pewnie że znasz.Pochwal sie jak firma się nazywa chyba że jest wirtualna jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rane Re: Euro providus IP: 77.255.79.* 29.11.09, 21:39 Bez komentarza. Skorzystają Ci, którzy napiszą do mnie prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent tomek Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 21:58 Heheheh misia na sztuczny miód.Napiszą starzy pracownicy.Ci co jeszcze pracuja czekaja jak cie usuną.Twój region zaatopiony i już nikt cię nie przykryje.Lepiej weż L4 bo po nowym roku nie zdążysz już jest wytypowany twój zastępca.Wszystkie regiony są dobrze zarządzane tylko ty jestes kulą.Juz nawet po obniżonych celach nie umiesz premii wziąść.Koleżenska rada idż do doktora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rane Re: Euro providus IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.09, 22:06 Pomyliłeś osoby. Przestań mierzyć wszystkich swoją miarą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent tomek Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 22:25 Zareklamuj firmę .RANE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rane Re: Euro providus IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.09, 22:39 Reklamuje się kosmetyki. Chcesz poważnie pogadać? Zapraszam rane@onet.pl Zapraszam wszystkich chcących normalnie pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent tomek Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 23:25 Po nowym roku będziesz się musiał brać za perfumy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent tomek Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 23:27 prywatnie to napisz do krzysia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 30.11.09, 09:40 jeśli o to chodzi to ja zdecydowanie polecam współpracę z Halinką (dawała namiary wyżej jako "balbina"-w chwilówkach i nie tylko) Przynajmniej nie ma narzuconych planów ale uwaga przyjmują tylko dobrych przedstawicieli a nie leserów i kombinatorów Wiedza i kontakty są bezcenne. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: Euro providus IP: *.bmly.cable.ntl.com 01.12.09, 18:50 jestem zainteresowany wspolpraca,jestem bylym pracownikiem firmy euro na stanowisku ks i mr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 22:13 King - Kalisz został bez MR i jednego Ks,a! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: Euro providus IP: *.bmly.cable.ntl.com 03.12.09, 23:20 oj drugi raz nie wchodzi sie do tej samej rzeki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: Euro providus IP: *.bmly.cable.ntl.com 03.12.09, 23:23 jestem zainteresowany twoja propozycja RANY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rane Re: Euro providus IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.09, 18:30 Proszę o kontakt na adres rane@onet.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka sobie prawda. Taka sobie prawda. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.09, 19:27 Taka prawda. W tej ''firmie'' trzeba zapieprzać od rana do 21:30( o tej godzinie dzwoni ostatni raz kierownik z pytaniem o zbiórke) a i tak jest żle. Przykre jest to że nikt tą sprawą wyżej się nie zainteresuje , myślę tu o PIP.Konsultanci to w tej '' firmie'' biali murzyni.Choć człowiek naprawdę lata od świtu do nocy to i tak żle. Odpowiedz Link Zgłoś