Dodaj do ulubionych

Dobry weterynarz

25.03.09, 14:40
Szukam dobrego weterynarza który usunie mojemu psu nowotwora a drugiemu yorkowi wyrwie dwa zęby bo wyrosły mu drugie kły a mleczne zostały. Ale szczególnie zależy mi by ta operacja nowotwora się udała i zrobił to dobry fachowiec.
Obserwuj wątek
    • Gość: ON Re: Dobry weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 18:48
      ja proponuje wejsc na dogomanie i poszukac namiarow na Wroclaw
      • Gość: malina Re: Dobry weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 11:48
        Dr Glińska przyjmuje przy ul.Dekabrystów,( przy wjeździe do ulicy Cmentarnej )Gabinet weterynaryjny " Zwierzyniec"
        • Gość: zm Re: Dobry weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 17:21
          Była moja kochana balbinka operowana przez dr.Glińską
          1000zł!!!!! wydałam przez 2dni!!!! a pies zdech!!!!!
    • Gość: mr Re: Dobry weterynarz IP: *.poczesna.netcominternet.pl 25.03.09, 20:56
      Ja polecam panią Olę Klajn na ul. Rakowskiej. Lecznica Puszek. Młoda dziewczyna
      ale bardzo konkretna. Widać że robi to co lubi. Jeśli sama nie będzie mogła
      wykonać na pewno Cię skieruje gdzieś dalej. Mnie skierowała do Wrocławia tam był
      na zbiegu mój pies a teraz leczy się u niej w przychodni a ona konsultuje się z
      tym lekarzem z Kliniki we Wrocławiu. Pies jest cały czas pod jego i jej
      kontrolą. Super weterynarz.
    • Gość: gosc Re: Dobry weterynarz IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.09, 00:57
      Polecam Ci dr. Płonkę (ul. łokietka, nie pamiętam ile). Moja suka
      miała operację - dokładnie 2 - po obu stronach, wszystko po operacji
      jest ok.
    • mwilq Re: Dobry weterynarz 29.03.09, 03:09
      Ja mam dobre doświadczenia z zabiegów u p.Stroby na Piastowskiej,bodajże.Nietanio,lecz skutecznie - raz byłem u niego w sytacji awaryjnej,w środku nocy-komplikacje przy porodzie-suka oraz 5 z 7 szczeniaków przezyło,a było już naprawdę kiepsko.Drugi raz wyleczył tę samą sukę z nowotworu(usunięcie guza na sutku + terapia).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka