angie_80 19.05.09, 10:24 Czy ktoś leczył się w tego Pana lub uczęszczał na jakiekolwiek zabiegi? jeżeli tak to z jakim skutkiem... ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zmora_1 Re: Lekarz Wadim Iwanow 19.05.09, 10:40 leczylam sie u niego przez miesiac. Jakies uciski mi robil na kregoslupie bo mialam straszne i czeste bole glowy. W trakcie leczenia nie zaboolala ani razu. przestalam chodzic z przyczyn finansowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Lekarz Wadim Iwanow IP: *.54.174.57.tvksmp.pl 19.05.09, 21:08 mój kuzyn chodził do niego na akupunkturę ale niestety operacja kręgosłupa go nie minęła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flądra Re: Lekarz Wadim Iwanow IP: *.51.57.30.tvksmp.pl 19.05.09, 21:28 Chodzi o tego lekarza z Przychodni Matki i Dziecka na Sobieskiego? jeśli tak to wyleczył mnie z refluksu żółciowego, byłam chora półtora roku, trafiłam do niego ja byłam bardzo słaba bo nic nie mogłam jeść żeby nie zwymiotować. po pierwszej akupunkturze mogłam zjeść smażonego kotleta i czułam sie jak nowo narodzona!wtedy byłam u niego 5 razy, codziennie.jestem wyleczona, minęło juz 4 lata od tamtej pory i nie było nawrotów. jem wszystko. dzieki niemu uwierzyłam w akupunkturę bo byłam strasznie sceptycznie nastawiona. pomógł mojej koleżance i mojej mamie pozbyć sie alergii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angie_80 Re: Lekarz Wadim Iwanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 19:01 Bardzo dziękuję za odpowiedzi.... chodziło mi o lekarza z ul.Pogodnej ale dzieki temu poznalam tez opinię o lekarzu z Sobieskiego...pozrawoam i zdrówka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Lekarz Wadim Iwanow IP: *.54.174.97.tvksmp.pl 20.05.09, 20:36 Ten z Sobieskiego pomogł mojej znajomej zajsc w ciąze ,a z tego co wiem to pomogł zajsc w ciaże okolo 50 osobom ,tak mowił on do mojej znajomej,akupunktura u niego kosztuje 30 zł , trwa 20 minut,ale naprawde warto ,polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasia Re: Lekarz Wadim Iwanow IP: 195.205.171.* 22.06.09, 18:20 Chodzę do niego od kilku miesięcy, naprawił kręgosłup szyjny,problemy z wątrobą, biorę lib52,specyfik, który u niego kupuję.Jest bardzo drogo wizyta 50 zl i dochodzą do tego przepisane ,,specyfiki".W sumie koszt jednej wizyty 150 zł.Myślę,że warto, inaczej traktuje pacjenta,czas pokaże jak działa jego leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Lekarz Wadim Iwanow IP: 193.138.241.* 22.06.09, 20:30 podajcie adres tego lekarza dokładnie jak sie nazywa i gdzie przyjmuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lekarz Wadim Iwanow IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 25.06.09, 20:35 ja "leczylam"sie u niego,ale lipa straszna.stracilam tylko ponad 1000zl i nic.Dalej choruje na to co rzekomo ten doktorek od siedmiu boleści mnie leczył. Strata czasu a przede wszystkim kasy...szczerze odradzam i nie polecam.dla mnie zwykły hoksztapler :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uleczona Re: Lekarz Wadim Iwanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 01:37 Lekarz bardzo dobry, polecam!!! Przyjmuje w Częstochowie przy ulicy Pogodnej 12. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.j. Re: Lekarz Wadim Iwanow IP: *.superkabel.de 22.11.09, 11:09 tez stracilam kase i nic nie pomogl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Co poszukujemy i w jakim celu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 16:21 Kochani przed tym co nieuniknione żaden Iwan nam nie pomoże, wszyscy wcześniej czy później zmierzamy w jednym pewnym na 100% kerunku przejścia na drugą stronę, która nazywamy śmiercią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Co poszukujemy i w jakim celu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.13, 15:41 wariatka! proponuje isc do niego i na głowe się leczyc !! depresja widoczna gołym okiem.jesli nie rozumie pani pytania to trzeba sobie ogolic łono i do przdszkola się cofnąc ! dramat! pytamy o lekarz a ta ze śmiercią wyskakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: Lekarz Wadim Iwanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 21:00 Ja osobiscie leczyłem sie u niego i skutki leczenia o dziwo sa pozytywne ! poniewaz juz nie pale . wielki plus dla tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
ira38 Re: Lekarz Wadim Iwanow 12.11.14, 18:40 wiem że to stary temat ale czy ten lekarz Wadim Iwanow wyleczył kogoś z niedobory błonnika . Czyli ból głowy zawroty itd.. Z tego co wiem to ten co przyjmował na Sobieskiego to teraz przyjmuje w Krakowie .. A moze ktos zna dobrego lekarza w Częstochowie który leczy błonnik ?? była wym wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
2gabinet Re: Lekarz Wadim Iwanow 04.09.16, 20:31 Witam, Jestem pacjentem doktora od kilkudziesięciu już chyba lat, od początku jego pobytu w Polsce (Częstochowie?), w zakresie terapii manualnej kręgosłupa. Mało jest osób, które potrafią pomóc tak jak on, po wizycie czuję się świetnie przez kilka miesięcy. Zdecydowanie polecam. Pozdrawiam- Jerzy K. Odpowiedz Link Zgłoś