Dodaj do ulubionych

Lekarz Wadim Iwanow

19.05.09, 10:24
Czy ktoś leczył się w tego Pana lub uczęszczał na jakiekolwiek zabiegi? jeżeli
tak to z jakim skutkiem... ???
Obserwuj wątek
    • zmora_1 Re: Lekarz Wadim Iwanow 19.05.09, 10:40
      leczylam sie u niego przez miesiac. Jakies uciski mi robil na
      kregoslupie bo mialam straszne i czeste bole glowy. W trakcie
      leczenia nie zaboolala ani razu. przestalam chodzic z przyczyn
      finansowych
      • Gość: aga Re: Lekarz Wadim Iwanow IP: *.54.174.57.tvksmp.pl 19.05.09, 21:08
        mój kuzyn chodził do niego na akupunkturę ale niestety operacja kręgosłupa go
        nie minęła.
        • Gość: flądra Re: Lekarz Wadim Iwanow IP: *.51.57.30.tvksmp.pl 19.05.09, 21:28
          Chodzi o tego lekarza z Przychodni Matki i Dziecka na Sobieskiego? jeśli tak to
          wyleczył mnie z refluksu żółciowego, byłam chora półtora roku, trafiłam do niego
          ja byłam bardzo słaba bo nic nie mogłam jeść żeby nie zwymiotować. po pierwszej
          akupunkturze mogłam zjeść smażonego kotleta i czułam sie jak nowo
          narodzona!wtedy byłam u niego 5 razy, codziennie.jestem wyleczona, minęło juz 4
          lata od tamtej pory i nie było nawrotów. jem wszystko. dzieki niemu uwierzyłam w
          akupunkturę bo byłam strasznie sceptycznie nastawiona. pomógł mojej koleżance i
          mojej mamie pozbyć sie alergii.
          • Gość: angie_80 Re: Lekarz Wadim Iwanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 19:01
            Bardzo dziękuję za odpowiedzi.... chodziło mi o lekarza z ul.Pogodnej ale dzieki
            temu poznalam tez opinię o lekarzu z Sobieskiego...pozrawoam i zdrówka...
            • Gość: xxxxx Re: Lekarz Wadim Iwanow IP: *.54.174.97.tvksmp.pl 20.05.09, 20:36
              Ten z Sobieskiego pomogł mojej znajomej zajsc w ciąze ,a z tego co
              wiem to pomogł zajsc w ciaże okolo 50 osobom ,tak mowił on do mojej
              znajomej,akupunktura u niego kosztuje 30 zł , trwa 20 minut,ale
              naprawde warto ,polecam.
    • Gość: Jasia Re: Lekarz Wadim Iwanow IP: 195.205.171.* 22.06.09, 18:20
      Chodzę do niego od kilku miesięcy, naprawił kręgosłup szyjny,problemy z wątrobą,
      biorę lib52,specyfik, który u niego kupuję.Jest bardzo drogo wizyta 50 zl i
      dochodzą do tego przepisane ,,specyfiki".W sumie koszt jednej wizyty 150
      zł.Myślę,że warto, inaczej traktuje pacjenta,czas pokaże jak działa jego leczenie.
      • Gość: mm Re: Lekarz Wadim Iwanow IP: 193.138.241.* 22.06.09, 20:30
        podajcie adres tego lekarza dokładnie jak sie nazywa i gdzie przyjmuje
        • Gość: ja Re: Lekarz Wadim Iwanow IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 25.06.09, 20:35
          ja "leczylam"sie u niego,ale lipa straszna.stracilam tylko ponad 1000zl i
          nic.Dalej choruje na to co rzekomo ten doktorek od siedmiu boleści mnie leczył.
          Strata czasu a przede wszystkim kasy...szczerze odradzam i nie polecam.dla mnie
          zwykły hoksztapler :(((
          • Gość: uleczona Re: Lekarz Wadim Iwanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 01:37
            Lekarz bardzo dobry, polecam!!! Przyjmuje w Częstochowie przy ulicy Pogodnej 12.
            • Gość: e.j. Re: Lekarz Wadim Iwanow IP: *.superkabel.de 22.11.09, 11:09
              tez stracilam kase i nic nie pomogl
              • Gość: Michał Co poszukujemy i w jakim celu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 16:21
                Kochani przed tym co nieuniknione żaden Iwan nam nie pomoże,
                wszyscy wcześniej czy później zmierzamy w jednym pewnym na 100%
                kerunku przejścia na drugą stronę, która nazywamy śmiercią.
                • Gość: mmm Re: Co poszukujemy i w jakim celu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.13, 15:41
                  wariatka! proponuje isc do niego i na głowe się leczyc !! depresja widoczna gołym okiem.jesli nie rozumie pani pytania to trzeba sobie ogolic łono i do przdszkola się cofnąc ! dramat! pytamy o lekarz a ta ze śmiercią wyskakuje
              • Gość: Antoni Re: Lekarz Wadim Iwanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 21:00
                Ja osobiscie leczyłem sie u niego i skutki leczenia o dziwo sa
                pozytywne ! poniewaz juz nie pale . wielki plus dla tego lekarza.
                • ira38 Re: Lekarz Wadim Iwanow 12.11.14, 18:40
                  wiem że to stary temat ale czy ten lekarz Wadim Iwanow wyleczył kogoś z niedobory błonnika .
                  Czyli ból głowy zawroty itd..

Z tego co wiem to ten co przyjmował na Sobieskiego to teraz przyjmuje w Krakowie ..
                  A moze ktos zna dobrego lekarza w Częstochowie który leczy błonnik ?? była wym wdzięczna
    • 2gabinet Re: Lekarz Wadim Iwanow 04.09.16, 20:31
      Witam,
      Jestem pacjentem doktora od kilkudziesięciu już chyba lat, od początku jego pobytu w Polsce (Częstochowie?), w zakresie terapii manualnej kręgosłupa.
      Mało jest osób, które potrafią pomóc tak jak on, po wizycie czuję się świetnie przez kilka miesięcy.
      Zdecydowanie polecam.
      Pozdrawiam-
      Jerzy K.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka