Dodaj do ulubionych

rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Galerii

30.07.09, 13:40
Czy ktoś brał udział w rekrutacji do sklepów w Galerii Jurajskiej? Jak w tytule i inne, stanowisko manager sklepu, działu i zastępcy. Dajcie znać czy już jest po czy jeszcze szukają. Podzielcie się opinią o sieciówkach i pracy tam.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.alfanet24.pl 30.07.09, 21:14
      ?
    • Gość: olo Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.2.142.158.tvksmp.pl 30.07.09, 23:33
      Mega Avans szuka doradców klienta. Widziałem ogłoszenia na pracuj.pl
      • Gość: on Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 22:02
        Był , ktoś na rozmowie prowadzonych do Mega Awansu . Może Euro RTV .
        Czy coś już wiadomo ?
    • Gość: abc Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.net.stream.pl 31.07.09, 15:57
      Do P&C rekrutacja trwala od konca maja, w cz-wie i krakowie byly
      rozmowy kwalifikacyjne, teraz beda wybierac i zaczynac szkolenia
      itd., inditex aktualnie rekrutuje na stanowiska menadzerskie -
      kierownicy, zastepcy do swoich brandow (zara, stradivarius i
      bershka).
      • Gość: ja Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.alfanet24.pl 31.07.09, 19:01
        a czy znacie jakie warunki oferują?
        • Gość: Alicja Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: 195.205.202.* 31.07.09, 19:33
          pewnie takie warunki jakie oferuja w:
          -adidas ten co w M1 - 980zl plus premie na reke, trzeba sie niezle naprawcowac,
          kazdy pracuje na wszystkich,
          - c&a - 980 zl bo to tylko 3/4 etatu
          -h&m - niepelny wymiar pracy, podobne warunki

reszty nie wiem
          • Gość: Dorota Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 20:24
            Rewelacja! Zarabiają ogromną kasę a płaca ochłapy, które są dobre dla kawalerki
            mieszkającej jeszcze z rodzicami. Bo z tego wyżyć się raczej nie da.
            • Gość: robol Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.net.stream.pl 31.07.09, 20:28
              A Ty wczoraj się urodziłaś, czy dopiero co z Wysp zjechałaś?
              • Gość: ja Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.alfanet24.pl 31.07.09, 20:37
                chodzi mi o stanowiska kierownicze i managerskie! sprzedawcy wiem jakie mają
                realia, dlatego również uważam, że to praca dla studentów.
                • Gość: Dorota Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 21:00
                  Nie urodziłam sie wczoraj, ani nie przyjechałam z wysp i nie wiem skąd ta
                  ironia. A może potrzeba roku 80 jakby wszyscy sie zbuntowali to oni nie mieli by
                  sie z czego bogacic, bo kto by na nich pracował?
                  W tym kraju wszystko jest do d...

• Gość: xx Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.icis.pcz.pl 31.07.09, 21:05
                    Slyszalem rozmowe Pani ktora rekrutowala na stanowisko kierownicze w pewnym
                    lokalu w Galerii - tam jednak byla mowa o zasadniczo innych sumach.
                    • Gość: xyz Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 21:23
                      To fajna rekrutacja, na korytarzu?
                      • Gość: xx Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.icis.pcz.pl 31.07.09, 21:25
                        W zaciszu kawiarnianym :))
                        • Gość: ja Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.alfanet24.pl 31.07.09, 23:30
                          czy możesz coś bliżej napisać, bądźmy za sobą a nie przeciwko!
                          • xxo Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal 01.08.09, 14:28
                            Szczegolow przeciez nie znam, ale Pani mowila ze musialaby te 4 tysiace miec,
                            zeby oplacilo jej sie zmienic prace. Czym to sie skonczylo, nie mam pojecia.

• Gość: TYM Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.chello.pl 09.09.09, 10:33
                    do Doroty nawet otym niemaz rok 80 to juz sie niepowtorzy z prostej
                    przyczyny sama zerknij co tu wypisuja tak samo bylo z rokiem 80!!!!
                    nic tylko wyisc pod urzad miasta a tam neipracowac za te 900zl co
                    oznacza 240Euro i tyle a jak nei to jak w Koreji za paly i po
                    szybach i po sklepach zrobic zawieruche przestana sprzedawac z pol
                    roku to i beda miec straty az sie domysl;a jak nalezy placic wiem
                    cos otym bo sam jestem na produkcji gdzie cena produktu idzie za
                    110zl a w sklepie za 250zl i jak produkowac no jak!!!!
          • Gość: olo Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.2.142.158.tvksmp.pl 02.08.09, 00:18
            Mega Avans płaci wiecej ;-)
            kolega rekrutuje i wiem że jeszcze można wysyłać podania
            • Gość: on Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.09, 08:28
              Witam.
              Możesz Olo, coś więcej zdradzić . Kiedy Mega Awans , wybierze swoich
              kierowników działów. Rozmowy się zapewne odbywają , mówią na
              zakończenie rozmowy, ze dadzą odpowiedź ( do 3 tygodni). Tylko , że z
              opinii osób , które były na rozmowach , takowych odpowiedzi , brak.
              Czemu tak to jest . Możesz coś zdradzić ?
              Będę bardzo wdzięczny Tobie.
              • Gość: olo Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.2.142.158.tvksmp.pl 02.08.09, 13:42
                Szczegółów nie znam, bo.. nie znam. Ale podobno decyzje ma podejmować na
                dniach. Ale jak go znam, to odpowiedź dostanie każdy.
                • Gość: on Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: 194.156.44.* 02.08.09, 13:59
                  Ktoś był na rozmowie kwalifikacyjnej do MegaAwanu (może Euro RTV).
                  Może ktoś się podzieli opiniami , na ten temat.
                  • Gość: Alicja Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: 195.205.202.* 02.08.09, 19:57
                    w cottonfildzie-> na poczatku umowa zlecenie 1100 zl na reke a po jakims czasie
                    stala umowa i wyzsza stAWKA
                    • Gość: ja Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.alfanet24.pl 03.08.09, 08:37
                      to nieciekawie :(
                      • Gość: on Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 15:05
                        Tylko jedna opinia , coś mało.
                        Może jednak ktoś się wypowie ?
                        Pozdrawiam.
                        • Gość: taki_jeden Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 21:05
                          EMPIK, czy ktoś dostał zaproszenie na rozmowę ?
                          • Gość: mario Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.09, 11:27
                            Mial ju zktos zaproszenei na rozmowe z Cinema City, Mega Avansu czy RTY Euro
                            Agd?
                          • Gość: asa Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.net.stream.pl 04.08.09, 11:55
                            w czwartek jest assesment centre w hotelu grand na drogowcow.
                            • Gość: xyz Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.alfanet24.pl 04.08.09, 16:57
                              czy assessment centre organizuje konkretna firma czy jacyś hr? Wiesz coś więcej
                              na ten temat? odezwij się, będę wdzięczna, pozdrawiam
                              • Gość: Alicja Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: 195.205.202.* 04.08.09, 21:41
                                w czwarek w hotelu grand AC prowadzi Empik,
                              • Gość: asa Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.net.stream.pl 04.08.09, 22:54
                                zazwyczaj assesment dla konkretnej firmy organizuje firma zewnetrzna
                                nie wiem jak bedzie w tym przypadku. samo ac moze trwac od 1 do 2
                                godzin. osoby sa dzielone na grupy i wykonuja wspolnie zadania -
                                czasem sa dziwne i absurdalne, ale tylko pozornie; ktos kto sie temu
                                przyglada widzi jak reagujesz, jak sie zachowujesz itd. nie jak na
                                rozmowie kwalifikacyjnej kiedy mozesz sobie przecwiczyc pytania i
                                odpowiedzi. ich celem jest tez zobaczyc czy kandydat potrafi
                                wspolpracowac z innymi (praca w grupie); moga pojawic sie zadania
                                indywidualne - przekonaj grupe do swojego hobby, zaprezentuj sie, te
                                zadania maja na celu sprawdzenie czy np. potrafisz sprzedawac. ale
                                przewidziec sie nie da co bedzie... najlepiej sie nie przejmowac, i
                                tak nie sposob sie przygotowac i przecwiczyc, nie o to w tym chodzi.
                                powodzenia!
                                • Gość: olo Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.2.142.158.tvksmp.pl 04.08.09, 23:54
                                  Empik zazwyczaj sam przygotowuje assesment. Tutaj ze względu na ilość osób być
                                  może będzie się posiłkował asesorami z zewnątrz.
                                  • Gość: ...oprs.... Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.54.168.103.tvksmp.pl 05.08.09, 19:32
                                    o której robi Empik AC??
                                    • Gość: on Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 09:10
                                      Miał ktoś zaproszenie z sieci elektroniki użytkowej , tj . Mega Awans
                                      , RTV EURO AGD ?
                                      Pozdrawiam .
                                      • Gość: szukajaca Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.chello.pl 06.08.09, 12:42
                                        u mnie cisza
                                        • Gość: on Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 14:33
                                          No to "empik" sobie robi jaja z ludzi 3/4 etatu, to jest kpina , nikt
                                          tam nie powinien pracować ...
                                          • Gość: ggg Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.net.stream.pl 06.08.09, 16:02
                                            masz racje, to jakies zarty! niestety zawsze sie ktos znajdzie kto
                                            bedzie chetny pracowac za kilkaset zlotych
                                            • Gość: on Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 17:21
                                              Do "ggg" byłeś na ten tej rozmowie , niezła parodia ...
                                              Zamiast konkrety przedstawić , na wejściu :)
                                              • Gość: P!0TRek Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.54.168.103.tvksmp.pl 06.08.09, 23:29
                                                Wybieracie się jutro?? ;>
                                                • Gość: on Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: 194.156.44.* 07.08.09, 19:25
                                                  Jaki dali Wam warunki finansowe w EMPIKU ?
                                                  Z ciekawości pytam:)
                                                  Pochalicie się :)
                                                  • Gość: mgr Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.09, 07:53
                                                    j.w. :)
                                                  • Gość: hehe Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.09, 10:11
                                                    temat umarł ;)
                                                  • Gość: P!0TRek Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.54.168.103.tvksmp.pl 09.08.09, 20:47
                                                    Tego nikt nie wie. Powiedzą telefonicznie dopiero jak się zdecydują na kogoś.
              • Gość: wituś Re: rekrutacja AVANS IP: *.54.174.80.tvksmp.pl 22.08.09, 18:59
                Witam.
                Powiem ci coś o osobie która będzie kierownikim sklepu Avans.
                Pracował w Obi jako kierownik magazynu i zastępca dyrektora. Jak
                byliście w obi to wiecie jaki tam bu...el panował, jaką "wysoką"
                motywację mają pracownicy. Skoro przez ponad 10 lat nie udało mu się
                nad tym bałaganem zapanować to w nowej firmie będzie tak samo.
                Zarobki jako kierownik działu 3500 brutto z premiami, pracownicy
                1500- 1700 brutto.
                Byłem na rozmowie, jak zawsze w badziewnych firmach obiecali, że
                oddzwonią- nie dali odpowiedzi.
                Ogólnie odniosłem wrażenie, że o tym ile będą chcieli płacić
                dowiedzą się od ludzi( pytali kto ile chce zarabiać, analizowali i
                tak będą płacić !!!!!!!!)
                • Gość: gregege Re: rekrutacja AVANS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.09, 19:45
                  Kto będzie kierownikiem Awansu , przecież tam będzie kilku kierowników
                  , od każdego działu inny. Od jakiego działu ta niby osoba ma być?
                  Skąd takie info masz .
                  • Gość: wituś Re: rekrutacja AVANS IP: *.54.174.80.tvksmp.pl 22.08.09, 21:20
                    Kierownik-dyrektor całego MegaAvansa.
                    Częstochowa to małe miasto
                    • Gość: hrthtrhtrhtrede Re: rekrutacja AVANS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.09, 21:34
                      Jesteś na 100% pewien , tylko gdzie jest tak naprawdę dobrze ?
                      Pozdrawiam.
                      Pracowałeś Wituś z tą osobą?
                      • Gość: Wituś Re: rekrutacja AVANS IP: *.54.174.80.tvksmp.pl 24.08.09, 19:38
                        Pracowałem, pracowałem.
                        Jak ktoś nie ma roboty to wiadomo nie ma wyjścia pracować trzeba.
                        Zawsze można się zahaczyć i szukać czegoś lepszego.
                        • Gość: gegege Re: rekrutacja AVANS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.09, 21:27
                          Może , mylisz osoby ?
                        • Gość: xyz Re: rekrutacja AVANS IP: *.tktelekom.pl 11.09.09, 20:45
                          jak to dobrze , ze pracownicy z krótkim stażem wiedzą i znają się na wszystkim najlepiej.Obi niestety nie da się uzdrowić ale napewno w twojej lepszej pracy jest już idealnie..popraw siebie a potem poprawiaj innych..
              • Gość: wituś Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.54.174.80.tvksmp.pl 22.08.09, 19:01

Witam.
                Powiem ci coś o osobie która będzie kierownikim sklepu Avans.
                Pracował w Obi jako kierownik magazynu i zastępca dyrektora. Jak
                byliście w obi to wiecie jaki tam bu...el panował, jaką "wysoką"
                motywację mają pracownicy. Skoro przez ponad 10 lat nie udało mu się
                nad tym bałaganem zapanować to w nowej firmie będzie tak samo.
                Zarobki jako kierownik działu 3500 brutto z premiami, pracownicy
                1500- 1700 brutto.
                Byłem na rozmowie, jak zawsze w badziewnych firmach obiecali, że
                oddzwonią- nie dali odpowiedzi.
                Ogólnie odniosłem wrażenie, że o tym ile będą chcieli płacić
                dowiedzą się od ludzi( pytali kto ile chce zarabiać, analizowali i
                tak będą płacić !!!!!!!!)
        • dominik_wus Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal 21.08.09, 07:53
          podpisuje sie pod tym pytaniem
    • Gość: hehe Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.09, 21:28
      TACY MAŁO KONKRETNI......
      • Gość: hehe Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.09, 13:29
        to niezła parodia ...wymagania ...że hoho
        • Gość: olo Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: 217.98.13.* 11.08.09, 14:45
          Odezwali sie do kogs z Mega Avansu lub RTV Euro AGD?
          • Gość: on Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.09, 21:52
            Do Olo , a do Ciebie się odezwali ?
            :)
            • Gość: olo Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: 217.98.13.* 12.08.09, 12:25
              Do mnie jeszcze nie
              • Gość: hehe Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 14:22
                Do MegaAwansu , pojawiło się nowe ogłoszenie . Dziwne ...
                Ciekawe kogo wzięli na kierowników działów ?
                • Gość: jfkjfk Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.xdsl.centertel.pl 12.08.09, 19:20
                  dzwonili do kogos dzisaj moze z MegaAvansu?
                  • Gość: taki_jeden Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 20:40
                    dzwonili , na którą idziesz godzinę ?
                    • Gość: Menel Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 21:01
                      Jakby prowadzili rekrutacje tylko do MegaAvansu....

A co z Sony Centre? Do kogos sie odezwali?
                      • Gość: hehe Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 21:35
                        Ze Sony-ego , to mają "WYSOKIE WYMAGANIA".
                        • Gość: ja Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.centertel.pl 13.08.09, 09:30
                          Ludzie czy Wy powariowaliście za 980zl pracować.
                          • Gość: poszukujaca11 Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.chello.pl 13.08.09, 10:42
                            do mnie sie odezwali wczoraj z mega avansu jutro spotkanie na 11.30 ktos jeszcze??
                            • Gość: olo Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: 217.98.13.* 13.08.09, 11:28
                              dzisiaj bylem na rozmowie do MegaAvansu i calkiem fajnie to przedstawiala osoba
                              rekrutujaca
                              • Gość: poszukujaca11 Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.chello.pl 13.08.09, 13:22
                                a móglbys powiedziec jak to mniej wiecej wygladalo ?? ja jutro mam rozmowe
                                • Gość: olo Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: 217.98.13.* 13.08.09, 14:22
                                  trzy osoby w trzech roznych salach prowadzi rozmowe. Pytania standardowe, tzn
                                  czemu chcesz pracowac w tej firmie, na jakim dziale, co robilas do tej pory. itp
                                  • Gość: hehe Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 18:30
                                    Olo .a dzwonili do Ciebie z AGD Euro RTV.
                                    Wzięli Cię do Mega Awansu ? Na jaki dział idziesz?
                                    • Gość: olo Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: 217.98.13.* 14.08.09, 10:11
                                      Nie dzwonili do mnie z RTV Euro AGD. Na rozmowie powiedzieli mi, ze beda do
                                      kazdego dzwonic do konca przyszlego tygodnia bez wzgledu na to czy kogos
                                      przyjma, czy nie. Jesli chodzi o dzial to nie wiem na jaki wrzuca, ale
                                      podejrzewam, ze zwiazane z tym co cie interesuje, np. jesli jetses dobry w AGD
                                      to pewnei cie tam umieszcza.
                      • Gość: up Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.alfanet24.pl 21.08.09, 12:27
                        ciekawy temat
        • Gość: up Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.alfanet24.pl 22.08.09, 05:06
          up
    • Gość: on Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.09, 11:09
      Pytałem Ciebie Olo, czy dali Ci propozycję pracy z Mega Awansu ?
      (jak coś daj numer do Ciebie gg). Pozdrawiam.
      • Gość: olo Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: 217.98.13.* 14.08.09, 11:31
        nie wiem czy dostane propozycje pracy, gdyz do konca przyszlego tygodnia do mnie
        zadzwonia i powiedza czy mnie przyjma czy nie.
        • Gość: taki_jeden Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.09, 19:58
          Zaprosili z pośród forumowiczów na z-kierownika sklepu Euro RTV ?
          • Gość: m Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 21:18
            A ile oni daja w tych sklepach- RTV AGD? Czy innych?
    • Gość: hehe Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.09, 21:24
      Witam.
      Do osoby o niku "m" , ale postawiłeś pytanie . Idź na rozmowę i się
      dowiedz. Nie wszytko złoto co się świeci .
      Pozdrawiam.
      • Gość: mama Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.2.142.141.tvksmp.pl 14.08.09, 23:16
        SONY już rekrutowało - czekamy jeszcze na odpowiedź...
        Dyrektorowi w MEGA AVANS zaproponowano.... 5000zł
        Ciekawe za ile będą tyrać szeregowi pracownicy?
        Śmiech na sali...
        • Gość: xx Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.icis.pcz.pl 15.08.09, 13:09
          5000 - netto - brutto ?

• Gość: xyz Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.09, 13:26
            10.000 brutto :) a może 100.000 brutto :)
            • xxo Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal 15.08.09, 13:52
              Ludzie chca sie czegokolwiek dowiedziec, a zawsze i tak znajda sie tacy ktorzy
              nie maja nic do powiedzenia na takich watkach - a mimo to sie pchaja :(((
          • Gość: mama Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.2.142.141.tvksmp.pl 17.08.09, 20:34
            Dyrektor MEGA AVANS 5000zł brutto...
      • Gość: do hehe Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 10:28
        Mam isc teraz, czy moge poczekac do poniedzialku?

I czy isc juz do galerii?

Nie wyslalem nawet zgloszenia do nich, bo wydaje mi sie ta robota za
        1200 netto...
        • Gość: hehe Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.09, 13:28
          Witam. Po pytaniach do mnie zdanych , podejrzewam że nie pasuje Ci
          forma pracy ? Z jednej strony piszesz że czy masz ? z drugiej że za
          mało płacą ( a skąd wiesz ile ...opinia ludzi) ...
        • Gość: hehe Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.09, 09:43
          Odpowiedź.

Mnie pytasz czy masz iść ? Z drugiej strony piszesz , że nie złożyłeś
          podania . Jedno wyklucza drugie . Nie mówiąc o tym , że dostaniesz 1200
          netto , skąd taka kwota ?
          Pozdrawiam.
    • Gość: jeden_z_wielu Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.09, 09:46
      Do "mamy" skąd takie masz dane , kwoty brutto czy netto ? "Mama" czy
      piszesz , żeby pisać ?
      • Gość: mama Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.2.142.141.tvksmp.pl 17.08.09, 20:36
        Jeśli chodzi o kwotę w MEGA AVANS (stanowisko dyrektorskie)
        wiem, bo mój mąż był na rozmowie i zrezygnował jak podano kwotę....
        kwota o jakiej mowa - brutto!!!
    • Gość: Gość 25 Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.net.stream.pl 15.08.09, 19:18
      A ktoś może napisać gdzie znalesc mozna te ogłoszenia. bo jesli
      chodzi o portale internetowe poswiecone pracy to nie bardzo jest tam
      duzo ogłoszen, a otwarcie galerii coraz blizej...
      • Gość: zły Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.09, 10:49
        Słabo szukasz.
        • Gość: Alicja Do gośc25 IP: 195.205.202.* 16.08.09, 19:53
          widocznie za mało szukasz i za słabo jak już ktoś napisał, sama wyslalam kolo 30
          - 50 maili do sklepow do galerii i innych firm wiec jednak trzeba nauczyc sie
          korzytac z dobrodziejstw internetu, prace dostalam w jednym z nich, teraz
          odbywam szkolenie ;]
          • Gość: Gość 25 Do Alicja IP: *.net.stream.pl 17.08.09, 10:47
            wiec moze podpowiesz mi Alicjo gdzie znalazlas tyle ogłoszen...
            wchodzisz na indywidualne strony skelpów które maja bys w naszej
            Galerii?? bo na portalach poswieconych pracy jest ich faktycznie
            malo!
        • Gość: Maike( Krzepice) A sklep Apart i Sony Centre? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 20:27
          Do kogos sie odezwali?
          • Gość: jeden_z_wielu Re: A sklep Apart i Sony Centre? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.09, 20:35
            OD Sonego nie dostałem odpowiedzi , Aparat się nie odezwał . Z innej
            sieci handlowej będę pracował. :)
            • Gość: Maike( Krzepice) Re: A sklep Apart i Sony Centre? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 22:13
              Ja tez bylem na rozmowie w Sony i mieli sie odezwac do tego
              tygodnia, a tu nic. Szkoda, ale bardziej czekalem na zaproszenie od
              Aparta
              • Gość: mama Re: A sklep Apart i Sony Centre? IP: *.2.142.141.tvksmp.pl 17.08.09, 20:40
                SONY finalizuje rozmowy w czwartek 20.08 - już dzwonili....
                • Gość: taki_jeden Re: A sklep Apart i Sony Centre? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 09:49
                  Do mamy, Skąd taka informacja ? Podobnież ma 5 doradców w tym sklepie i
                  kierownik na zastępstwo , z pośród doradców ma się po jakimś okresie
                  wykreować kierownik salonu ( osoba zarządzająca).
                  Ciekawe ile Sony , daje specjalistą ds. obsługi klienta na umowie ?
                  • Gość: Menel Re: A sklep Apart i Sony Centre? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 18:31
                    No to do mnie sie nie odezwali po rozmowie:/ Powiedzialem 1500 netto
                    podstawy, nie wiem czy to ich zrazilo... Tak czy inaczej zycze
                    powodzenia
            • Gość: fdf Re: A sklep Apart i Sony Centre? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 22:16
              A jak juz was wyslali na szkolenie, to rozumiem ze umowy macie
              podpisane? I beda wam placic do czasu otwarcia Galerii?
    • Gość: facet Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.09, 07:36
      Był ktoś w AGD Euro RTV na rozmowie ? Tak z ciekawości pytam .
      Co lepsze jest Euro czy Mega Awans ?
      Pozdrawiam .
      • Gość: Alicja Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: 195.205.202.* 17.08.09, 08:04
        Oczywiscie ze tak, posiadam umowę i to calkiem atrakcyjna,
        • Gość: facet Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.09, 08:18
          Alicja, Euro czy Mega Awans ?Jakie stanowisko ? Od kiedy masz umowę ?
          To jakie to atrakcyjne wynagordzenie ( brutto napisz ), podaj maila .
          Będzie mi miło :)
          • Gość: olo Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: 217.98.13.* 17.08.09, 10:50
            dzownili do kogos z RTV Euro AGD? Był ktoś już na rozmowie w Mega Avansie?
            • Gość: facet Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.09, 11:31
              Tak dzwonili. :) z Mega Awansem podejmuję współpracę :)od Września.
              a Ty Olo :)
              • Gość: Olo Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: 217.98.13.* 17.08.09, 12:22
                Do "facet" juz do ciebe edzwonili z Mega Avansu ze dadza ci prace? Ja bylem
                na rozmowie w czwartek i do konca tego tygodnia dadza znac wszystkim czy chca go
                jako pracownika czy nie. Jesli chodzi o Euro to wlasnie dostalem telefon i mnie
                zapraszaja na rozmowe w srode. Ciekawe jakie warunki zaproponuja. Ile
                zaproponowali "facet" Tobie w Mega Avansie
                • Gość: facet Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.09, 14:40
                  Byłem w Mega Awansie na 2 rozmowie, w celu ustalenia szczegółów, jaki
                  dział inne takie tam. Pierwsza rozmowa była bardzo dawno .Już
                  konkretnie, że chcą mnie.
                  • Gość: olo Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: 217.98.13.* 17.08.09, 15:22
                    Kiedy byles na pierwszej rozmowie? Ja dopiero w czwartek. Jaki dzial
                    wybrales? Bedziesz doradca klienta czy kierownikiem?
                    • Gość: facet Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.09, 15:30
                      Na pierwszej rozmowie byłem w lipcu. Więc, widzisz Olo to zupełnie inny
                      temat (każdego sytuacja jest inna) , podaj gg, to możemy pogadać. :)
                      Pozdrawiam .
                      • Gość: Aspekt Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: 195.205.202.* 17.08.09, 15:44
                        jakby ktos był zainteresowany praca w kawiarni w galerii oczywiście:
                        ogłoszenie
                        • Gość: Aspekt Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: 195.205.202.* 17.08.09, 15:52
                          sprzedawca
                          • Gość: Aspekt Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: 195.205.202.* 17.08.09, 15:53
                            sprzedawca odzieży damskiej
                        • Gość: abc123 Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 12:27
                          Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w tej kawiarni. Panowie siedzieli i
                          "przesłuchiwali" ludzi dwa dni. Strasznie dużo osob bylo... coraz bardziej mam
                          wrazenie ze nigdzie sie nie dostane...
                      • Gość: Olo Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: 217.98.13.* 17.08.09, 15:59
                        "Facet" Niestety w pracy nie moge miec GG, a aktualnie mam awarie komputera,
                        wiec jak cos mailem na: yamakashi@orange.pl
    • Gość: Dreambox Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.xdsl.centertel.pl 17.08.09, 21:05
      Ja na rozmowie do Mega Avansu byłem w czwartek. Poinformowano mnie, że jeśli
      będą zainteresowani moją osobą to do końca tygodnia zadzwonią. Dzisiaj również
      dostałem zaproszenie na rozmowę do RTV EURO AGD na środę. W czwartek natomiast
      ide na rozmowe do Almy. Zapowiada się ciekawy tydzień:) Mam nadzieję, że choć
      jedna rozmowa wypali na plus...Życze powodzenia wszystkim oczekujacym, pozdro:)
      • Gość: on Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 07:36
        To całkiem , a do Almy na jakie stanowisko ?
        Pozdrawiam. Też idę do EuroRTV na rozmowę.
        • Gość: mariuszek Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 08:50
          Zara-stanowisko kierownicze 3,4 netto:)
          • Gość: ja do mariuszka-zara IP: *.alfanet24.pl 18.08.09, 11:25
            czy miałeś już info z Zary? czy na rozmowie dopytałeś? daj znać
            • Gość: ... Re: do mariuszka-zara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 11:32
              info z Zary.tyle zaproponowali i oczywiście propozycja przyjeta:)
              • Gość: piksi Re: do mariuszka-zara IP: *.net.stream.pl 18.08.09, 11:43
                byles na jednej czy dwoch rozmowach do zary? kiedy do ciebie
                dzwonili?
                • Gość: ja Re: do mariuszka-zara IP: *.alfanet24.pl 18.08.09, 13:00
                  no właśnie też jestem ciekawa, bo czekam na telefon od Zary i cisza, kiedy
                  dzwonili? kiedy brałeś udział w rekrutacji?
                  • Gość: m zara IP: 89.108.251.* 07.09.09, 15:19
                    jakie zarobki Wam zaproponowali na stanowisku sprzedawcy?
        • Gość: Dreambox Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.xdsl.centertel.pl 18.08.09, 08:51
          Z-ca kierownika działu. Byłeś może na rozmowie do Mega Avansu?
          • Gość: on Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 09:21
            Do Dreambox, w Mega Awansie z-ców kierowników nie ma .
            Więc na jakie stanowisko aplikowałeś ?
            • Gość: Dreambox Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.xdsl.centertel.pl 18.08.09, 09:43
              Moja wcześniejsza odpowiedź dotyczyła Almy oczywiście, bo sam jak wspomniałeś
              z-ców kierownika w MA nie ma. Aplikowałem na doradce klienta, w Euro Agd też na
              to samo stanowisko. Byłeś już na rozmowie w Mega Avans?
              • Gość: on Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 09:51
                Tak, od 1.09 mam umowę .
                • Gość: ciekawy Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 10:01
                  SPRZĘTKOM GROUP był ktoś na rozmowie do tego sklepu , czy to kierownik
                  lub doradca .
                  • Gość: były pracownik Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 16:35
                    Poszukaj na gazecie forum - chyba dział praca lub komputery. było
                    sporo napisane o tej firmie. Moje odczucia - wszędzie byle nie tam.
                  • Gość: Kadet Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 17:58
                    Tutaj jest link do strony z wrażeniami człowieka który ponoć
                    pracował w Sprzętkom - InwazjaPC
                    Może pomoże na rozmowie rekrutacyjnej, czego można się spodziewać
                    lub o co pytać
                    forum.gazeta.pl/forum/w,23,87208654,87813561,Re_Praca_i_zakupy_w_Sprzetkom_InwazjaPC_.html
                    a tu kolejna wpadkatej firmy. Jestem zdumiony że ta firma jest taka
                    mała a ma tyle negatywnych opini
                    forum.gazeta.pl/forum/w,63,85687308,96479166,Re_Odradzam_zakupy_w_firmie_Sprzetkom_InwazjaPC.html
                • Gość: Dreambox Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.xdsl.centertel.pl 18.08.09, 10:04
                  No to gratuluje:)
                  Dawno miałeś pierwszą rozmowę? Ja miałem w czwartek.
                  Jakie warunki Ci zaproponowali? Na rozmowie nie chcieli powiedzieć szczegółów
                  tylko zapytali o oczekiwania finansowe.
                  • Gość: on Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 10:08
                    Podaj mail-a, albo numer gg. To możemy bardziej indywidualnie pogadać.
                    • Gość: Dreambox Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.xdsl.centertel.pl 18.08.09, 10:15
                      Dzięki, mój mail exciter@op.pl
                      • Gość: on Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 10:50
                        napisałem na maila
                        • Gość: olo Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: 217.98.13.* 18.08.09, 12:48
                          "on" ja tez bylem an rozmowie w Mega Avansie w czwartek a jutro ide do euro.
                          Napisz mi na maila na jakie stanowisko zostales zatrudniony i jakie warunki
                          zaproponowalo. Takie same jak na pierwszej rozmowie. Moj mail to:
                          yamakashi@orange.pl
                          Pozdrawiam
          • Gość: Marika Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.prenet.pl 18.08.09, 20:57
            Dzisiaj dzwonili do mnie z Aparu,rozmowa 21.08-jest ktos kto skladal
            tam aplikacje?
      • Gość: jACO Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.21.pl 18.08.09, 21:06
        Na jakie stanowisko aplikowałeś w Euro?
        Ja idę na rozmowę jako sprzedawca produktów finansowych. POWODZENIA :)
        • Gość: Dreambox Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.xdsl.centertel.pl 18.08.09, 21:25
          Aplikowałem zarówno na doradcę klienta, jaki i na z-cę kierownika sklepu. Nie
          wiem którą CV wylosowali:)) Zobaczy się jutro. Ja również życzę Tobie
          powodzenia. Pozdrawiam.
          • Gość: on Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 21:35
            Ja już jestem po rozmowie w Euro .Na zastępcę kierownika sklepu .
            Do przyszłego wtorku mają dać znać .
            • Gość: olo Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.xdsl.centertel.pl 19.08.09, 11:04
              Wlasnie wrocilem z rozmowy w Euro. Potrzebuje 12 ludzi. Tam powiedzieli ze
              najpierw jest sie sprzedawca a potem doradca klienta, a nie mailem czasu jej sie
              zapytac jaka jest roznica bo tylko 15 minut poswieca wszystkim. Jesli mi
              zaproponuja prace w MA to tam pojde mimo ze jutro maja dac znac do osob, ktore
              chca by pracowaly u nich. MA bedzie lepszy bo bedzie sie doradca konkretnego
              dzialu, a nie sprzedawca od wszystkiego, tzn wszystkiego co jest na sklepie.
            • Gość: adam Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.54.174.80.tvksmp.pl 22.08.09, 19:30
              Jakie oczekiwania podajecie na stanowisko zastępcy w Euro ja
              powiedziałem 3500 brutto
    • Gość: on Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.09, 11:58
      Witam.
      Był ktoś na rozmowie do Euro na zastępce kierownika sklepu ( kierownik
      ds. sprzedaży). Do wtorku przyszłego mają daj informację telefoniczną
      ,potem spotkanie z panią Dyrektor w Katowicach. Finansowo myślę , że
      znośnie , tylko umowa pierwsza na miesiąc mnie "zraża" , potem trzy
      lata .
      Ps. Jakie opinie macie na temat tego stanowiska.
      • Gość: olo Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.xdsl.centertel.pl 19.08.09, 12:18
        dzwonili do kogos z Mega Avansu z rekrutacji sprzed tygodnia?
        • Gość: on Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.09, 14:33
          Ktoś ma propozycję pracy w Mega Awansie ( kierownicy , doradcy
          klienta).
          Proszę o kontakt :) Będzie milej :)
          • Gość: up Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.09, 20:25
            j.w.
            • Gość: jfkjfk Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: 217.98.13.* 20.08.09, 10:57
              dzownili do kogos z Cinema City na stanowiska kierownicze ??
              • Gość: Artur Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: 217.98.13.* 21.08.09, 13:53
                Dzownili juz do kogos z Mega Avansu?
                • Gość: m zaprosili kogoś do Jubitom? IP: 94.254.195.* 21.08.09, 18:05
                  j.w.
                • Gość: P!0 Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.54.168.103.tvksmp.pl 21.08.09, 20:00
                  Do mnie nie zadzwonili...
                  • Gość: P!0TRek Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.54.168.103.tvksmp.pl 21.08.09, 20:58
                    Jednak zadzwonili :D
                    • Gość: on Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.09, 21:11
                      Zadzwonili z jaką informacją :)
                      • Gość: P!0TRek Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.54.168.103.tvksmp.pl 21.08.09, 21:30
                        pozytywną :)
                        • Gość: on Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.09, 21:43
                          Na jaki dział idziesz ?
                          • Gość: P!0TRek Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.54.168.103.tvksmp.pl 21.08.09, 22:26
                            Dowiem się jak rozwiążę umowę z obecnym pracodawcą :)
                            • Gość: jfkjfk Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: 217.98.13.* 22.08.09, 08:40
                              "on" i "P!otrek" do mnei tez dzownili. Zaproponowali mi dzial "telefony - Foto",
                              ze wzgledu na doswiadczenie w sieci komorkowej :)

A wam?
                    • Gość: on Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: 194.156.44.* 27.08.09, 14:47
                      No i jak po rozmowie ? Zdradzisz na jaki dział idziesz ?
                      • Gość: P!0TRek Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.54.168.103.tvksmp.pl 27.08.09, 18:37
                        idę na foto :)
                        • Gość: on Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 12:20
                          Do Piotrka . Byłeś na rozmowie w Empiku , jakie opinie ... :)
    • Gość: Weronika2929 Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.54.168.17.tvksmp.pl 22.08.09, 14:04
      Czy ktos z was byl na rekrutacji do Zary i może mi powiedzieć jak to
      wyglada jakie pytania sa itd?Dosć pilne
      • Gość: on Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.09, 17:22
        pewnie standardowo :), jak to na rozmowie.
        • Gość: MW Re: rekrutacja peek&cloppenburg, zara, itp do Gal IP: *.realestate.net.pl 24.08.09, 12:57
          Witam ! Czy ktoś może był na rozmowie w APART? Jakie warunki? Będę wdzięczna za
          info:)
          • Gość: gosc kiedy bedzie otwarcie galerii? IP: *.alfanet24.pl 24.08.09, 16:44
            j/w
            • Gość: iza Re: kiedy bedzie otwarcie galerii? IP: *.chello.pl 24.08.09, 20:45
              ja bylam na rozmowie w piatek a w sobote zadzwonili ze mnie przyjmuja jako
              doradca klienta w dziale kredytowym :)firma Mega Avans
              • Gość: nowa Re: kiedy bedzie otwarcie galerii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 16:09
                A czy ktoś z was będzie pracował może w Cubusie?
                • Gość: debesciara Re: kiedy bedzie otwarcie galerii? IP: 195.205.202.* 27.08.09, 16:43
                  Chciałabym, ale cisza ;/ A Ciebie zatrudnili albo byłaś na rozmowie?
                  • Gość: nowa Re: kiedy bedzie otwarcie galerii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 15:28
                    Byłam na rozmowie i dzień później zadzwonili, że chcą nawiązać ze mną współprace:)
                    • Gość: debesciara Re: kiedy bedzie otwarcie galerii? IP: 195.205.202.* 28.08.09, 16:54
                      O kurde.. ;/ a kiedy to było? Znaczy kiedy wysłałaś aplikacje i kiedy były rozmowy?
    • Gość: debesciara Inditex, Varner, LPP itp IP: 195.205.202.* 27.08.09, 16:47
      Czy ktoś brał już udział w rekrutacji do tych sieci?? Chodzi mi o stanowiska
      sprzedawców itp? Bardzo proszę o odpowiedź
      • Gość: nowa Re: Inditex, Varner, LPP itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 15:29
        Ja brałam w oby dwóch
        • Gość: nowa Re: Inditex, Varner, LPP itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 21:55
          wysłałam ok 10, rozmowa była teraz w poniedziałek
          • Gość: rek Re: Inditex, Varner, LPP itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 19:07
            Kto jutro do Hotelu Grand?
            • Gość: mateo Re: Inditex, Varner, LPP itp IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.09, 19:17
              • Gość: mateo Re: Inditex, Varner, LPP itp IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.09, 19:18
                ja idę do Granda na 13.30
                • Gość: rek Re: Inditex, Varner, LPP itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 19:36
                  do zary?
                  • Gość: mateo Re: Inditex, Varner, LPP itp IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.09, 19:38
                    dokładnie
                    • Gość: rek Re: Inditex, Varner, LPP itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 19:43
                      Znasz jakieś szczegóły czy tylko godzinę i miejsce?
                      • Gość: mateo Re: Inditex, Varner, LPP itp IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.09, 20:22
                        zadzwoniła dzisiaj do mnie jakaś kobieta i poinformowała tylko o miejscu i
                        godzinie spotkania.
                        • Gość: rek Re: Inditex, Varner, LPP itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 20:26
                          Czyli tak jak do mnie ;)
                          Ja na 12.
                          • Gość: mateo Re: Inditex, Varner, LPP itp IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.09, 20:38
                            w takim razie powodzenia:)!
                            • Gość: rek Re: Inditex, Varner, LPP itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 20:53
                              Dzięki i wzajemnie.
                              Może jeszcze będziemy razem pracować. :)
                              • Gość: aga Re: Inditex, Varner, LPP itp IP: 188.33.137.* 07.09.09, 21:33
                                ja tez ide na 13.30 :]
                                • Gość: gość Re: Inditex, Varner, LPP itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 21:34
                                  Czyli na jedną godzinę umawiają więcej niż jedną osobę.
                                  • Gość: debesciara Re: Inditex, Varner, LPP itp IP: 195.205.202.* 07.09.09, 21:58
                                    I ja też na tę godzinę :) z tego co wyczytałam będzie to rekrutacja grupowa,
                                    stąd wiele osób na jedną godzinę
                                    • Gość: gość Re: Inditex, Varner, LPP itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 23:14
                                      powodzenia :)
                                      • Gość: debesciara Re: Inditex, Varner, LPP itp IP: 195.205.202.* 08.09.09, 20:23
                                        Dziękuję, przydało się :D
                                        • Gość: mateo Re: Inditex, Varner, LPP itp IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.09, 23:04
                                          mi też sie udało :)
                                          • Gość: debesciara Re: Inditex, Varner, LPP itp IP: 195.205.202.* 08.09.09, 23:09
                                            Wiem, w końcu jedyny facet w grupie ;p
                                            • Gość: aga Re: Inditex, Varner, LPP itp IP: 94.254.244.* 08.09.09, 23:15
                                              debesciara która to ty?? :]
                                              • Gość: gość Re: Kakadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 10:25
                                                Czy był ktoś na rozmowie?
                                                • Gość: alex Re: Kakadu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.09, 13:03
                                                  Czy odbyły się już rozmowy w Intersporcie, Aparcie, Reserved,
                                                  Cottonfieldzie, Swarovskim, Ecco - ktoś wie, był, może się podzielić
                                                  informacją?
                                                  • Gość: debesciara Re: Kakadu IP: 195.205.202.* 10.09.09, 09:32
                                                    W Aparcie już były z tego co wiem i to już dość dawno, reszta nie wiem
                                                  • Gość: Alicja Re: Kakadu IP: 195.205.202.* 10.09.09, 17:06
                                                    w cotonfieldzie byly ale to juz dawno
                                                • Gość: Mania Re: Kakadu IP: *.116.125.112.tvksmp.pl 09.09.09, 20:27
                                                  ja ide jutro na rozmowe do kakadu na 10.00
                                                  • Gość: m Re: Kakadu IP: 188.33.140.* 10.09.09, 22:19
                                                    zaproponowali jakieś ciekawe warunki w kakadu?
                                              • Gość: debesciara Re: Inditex, Varner, LPP itp IP: 195.205.202.* 09.09.09, 21:18
                                                Ta od aplauzu (pff) ;p;p
                                                szkolenie w piątek 8:00?
                                                ciekawa jestem czy wszyscy na jedną godzinę, czy różnie?
                                            • Gość: rek Re: Inditex, Varner, LPP itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 17:29
                                              mnie tez się udało :)
                                              • Gość: Minona Retrutacja w sklepach z odzieżą IP: *.apus-net.pl 10.09.09, 01:00
                                                Mam pytanie czy dzwonili już do kogoś ze sklepów takich jak: MaxMara, Ochnik,
                                                Tally Weijl, New Yorker, H&M, Bolero? Złożyłam nawet do home&you, mimo, ze wole
                                                sklep z odzieżą. Chodzi mi o stanowisko sprzedawcy. Do mnie na razie nikt się
                                                jeszcze nie odezwał. Tracę nadzieje już.
                                                • ona10001 Re: Retrutacja w sklepach z odzieżą 10.09.09, 10:43
                                                  Ja tez tracę nadzieje.Wysłałam CV do chyba 20 firm /galeria jurajska/i odezwali sie tylko z 2 miejsc.Powiedzcie jakie macie wykształcenie??? średnie,czy wyższe???czy macie duża praktykę w sprzedaży?? Bo już sama nie wiem dlaczego nie dzwonią.
                                                  • Gość: gość Re: Retrutacja w sklepach z odzieżą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 11:01
                                                    Jeżeli w ogłoszeniu podają, że szukają kogoś z wykształceniem, którego nie masz,
                                                    to nie zadzwonią. Jeżeli nie spełniasz ich wymagań to Cię odrzucą. Może nie
                                                    podoba im się Twoje CV.. Może go nawet nie czytają.. różnie może być.
                                                    Weź pod uwagę to, że bardzo dużo osób wysyła dokumenty aplikacyjne..
                                                    Jest strona dzięki, której można sprawdzić czy czytali Twoje CV, czy nie, ile
                                                    razy itp. :)
                                                    (cv-raport.pl)
                                                  • Gość: em Re: Retrutacja w sklepach z odzieżą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 11:18
                                                    Mam licencjat, praktycznie nie mam doswiadczenia w sprzedazy, nigdy nie bylam
                                                    zatrudniona :D Wyslalam do wiekszosci z tych sklepów, odpowiedziały dwa, w
                                                    jednym zostałam przyjęta po 2 rozmowach kwalifikacyjnych, z tym ze ta druga to
                                                    była masakra. Przesiew jest spory.
                                                    Czesto jest tak ze osoby tak jak Ty skladaja do kilkudziesieciu sklepów, maja
                                                    dobre cv i do kazdego zostaja zaproszone, po czym wybieraja z najlepszymi
                                                    warunkami a reszta sklepów szuka dalej, co widac po ogłoszeniach. Sprawdzaj, kto
                                                    od nowa sie oglasza i wysylaj, na pewno w koncu ktos sie odezwie :)
                                                  • Gość: Mania Re: Retrutacja w sklepach z odzieżą IP: *.116.125.112.tvksmp.pl 10.09.09, 13:32
                                                    Ja też składałam do prawie 20 sklepów (galeria) odezwali sie do tej pory z trzech, w dwóch chcieli mnie przyjać a z kakadu czekam mają sie dzisiaj odezwać. Po prostu wybieram gdzie sa najlepsze warunki. Z Zary zrezygnowałam bo wiem ze przyjmuja mnostwo osob (ok 50) po czym po okresie próbnym polowe zwalniaja. Nie mam pojecia w jaki sposob wybieraja osoby do rozmowy, ale slyszalam ze w hm losowali. Tez mam licenjat a doswiadczenie zerowe.
                                                  • Gość: Minona Re: Retrutacja w sklepach z odzieżą IP: *.apus-net.pl 10.09.09, 14:30
                                                    Dobrze, że ktoś chociaż do Was dzwonił, bo do mnie ani jednego telefonu nie było
                                                    :( Pewnie dlatego, że nie mam jeszcze doświadczenia i się uczę w LO zaocznie.
                                                    Każdy kiedyś zaczyna, ale właśnie te początki najcięższe są.
                                                  • Gość: alex Re: Retrutacja w sklepach z odzieżą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 12:44
                                                    W Home and you były rozmowy...
    • asiu-sia Galeria Jurajska 18.09.09, 12:04
      hej
      ja właśnie pracuję w firmie, która poszukuję osób do pracy w Galerii
      Jurajskiej

Chodzi o sklep z torebkami, walizkami itp.

Ogłoszenie znajdziecie na pracuj.pl albo jak wrzucicie w
      google "sprzedawca torebek jurajska"

rekrutacja jeszcze trwa więc ...
      • Gość: gość Re: Galeria Jurajska IP: *.54.168.249.tvksmp.pl 21.09.09, 14:00
        Nie zazdroszcze Wam tam pracy do 22 00 i w weekendy. Należy tylko współczuć, że taki kolos powstał i wszystkie te firmy będą nabijać sobie kabzę Waszym kosztem oferując marne pensje oraz takie godziny i dni pracy.
        • Gość: pfff Re: Galeria Jurajska IP: 195.205.202.* 21.09.09, 14:13
          Masz rację, lepiej siedzieć w domu, wbić zęby w ścianę i być dumnym z siebie, że
          ktoś nie bogaci się dzięki mnie..
          Takie godziny pracy to nic strasznego, system 2 zmianowy, to marzenie po tym jak
          pracowało się na nocki. Albo się marudzi, albo pracuje. Od czegoś trzeba zacząć.
          A Ty musiałeś/aś mieć dużo szczęścia lub znajomości, skoro nigdy nie pracowałaś
          nawet na 2 zmianę. Realia są inne.
          • Gość: Alicja Re: Galeria Jurajska IP: 195.205.202.* 24.09.09, 17:01
            Do zobaczenia wszystkim pracującym w GJ na zatowarowaniu w poniedziałek :))
            • Gość: mama Re: Galeria Jurajska IP: *.2.142.141.tvksmp.pl 20.02.10, 23:12
              ....ciekawa jestem czy osoby które umieściły powyżej tak wiele wpisów jeszcze
              pracują w galerii i czy z pracy są zadowolone???
              • Gość: xy Re: Galeria Jurajska IP: *.alfanet24.pl 20.02.10, 23:38
                Ja pracuję i jestem zadowolona, a nawet bardzo :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka