Dodaj do ulubionych

Żużel. Mistrz na drodze Włókniarza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 01:28
Tak będzie musiał stawić czoła Unibaksowi Toruń - rywalowi znacznie silniejszemu i niewygodnemu. Wygranie meczu na wyjeździe na nowym, nie do końca jeszcze rozpoznanym torze może się okazać niemożliwe (w rundzie zasadniczej Włókniarz przegrał na Motoarenie 37:53, mimo że jechał w pełnym składzie.

HOLA HOLA Panie Przepraszam bardzo bo mogę się mylić ale Włókniarz raczej nie jechał w pełnym składzie przecież brakowało Gapińskiego Oto składy drużyn i ich zdobycze punktowe

Cognor Włókniarz Częstochowa - 37:
1. Nicki Pedersen - 12+1 (2, 3, 1, 2, 3, 1*)
2. Sławomir Drabik - 0 (0, 0, 0, -,)
3. Lee Richardson - 9 (d, 3, 1, 0, 3, 2)
4. Michał Szczepaniak - 1 (1, 0, -, -, -)
5. Greg Hancock - 8 (3, 2, 1, 1, 1, d)
6. Kamil Cieślar - 0 (0, -, -, -, -)
7. Tai Woffinden - 7+3 (3, 2*, 1*, 0, 0, 1*)

Unibax Toruń : 53
9. Ryan Sullivan – 14 (3, 3, 3, 2, 3)
10. Adrian Miedziński – 8+1 (1, 0, 2*, 3, 2)
11. Chris Holder – 10+1 (3, 2, 2*, 3, 0)
12. Matej Kus – 6+2 (2*, 1*, 3, 0)
13. Wiesław Jaguś – 9+1 (1, 2, 3, 2*, 1)
14. Damian Celmer – 1+1 (1*, -, -, -, -)
15. Darcy Ward – 5+2 (2, 0, 1*, 2*, 0)
Obserwuj wątek
    • Gość: ogi2 Żużel. Mistrz na drodze Włókniarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 02:35
      Autora tego artykułu proszę o większą znajomość tematu żużla A jeżeli niema
      pojęcia to niech nie pisze bzdur bo tylko wprowadza w błąd czytelników co
      wcale nie pomaga promocji żużla w tym mieście i to w momencie kiedy Włókniarz
      ma kłopoty i potrzebuje wsparcia od kibiców.To my jesteśmy w półfinałach a nie
      Leszno .A na marginesie wcale nie jest powiedziane że Polonia była by lepszym
      rywalem dla Włókniarza. Przy tak wyrównanej postawie wszystkich klubów każdy z
      tej czwórki może mieć mistrza. Pewnie na początku sezonu każdy skazywał nas na
      wielkich przegranych a tu niespodzianka CKM w półfinałach i to z tak wielkimi
      problemami finansowymi.Czy my medaliki nie umiemy szanować tego co mamy? nigdy
      nie będziemy zadowoleni? a co w tym mieście nam pozostało? Narzekamy na
      wszystko a sami nic nie robimy i wiecznie nam żle
    • Gość: monia__85 Żużel. Mistrz na drodze Włókniarza IP: *.strefa.com 01.09.09, 02:58
      No i to rozumiem przeprosiny sie nalezaly wlasnie tym emerytom i rencistom bo
      wiele osob nie weszlo na stadiom. Zostali potraktowali bardzo brzydko :( az
      wstyd. Wiele osob nie weszlo nawet chorych dzieci bo nie mieli tych kilku
      groszy wiecej (moze jakby poinformowano ze o tym wczesniej to by naszykowali
      wieksza sume) az trudno mi to opisac :(
    • 4dagome1 Żużel. Mistrz na drodze Włókniarza 01.09.09, 08:51
      starym ludziom należy się szacunek .Wszedzie na swiecie mają ulgi .Ale nie w
      Czestochowie .Wstyd Nie ma ulg mniej kibiców . w rezultacie wplywy mniejsze .
      nie chodze na mecze .mecze sa ustawiane .
      • Gość: lolo Re: Żużel. Mistrz na drodze Włókniarza IP: *.net.stream.pl 01.09.09, 09:16
        potraktowanie emerytów i rencistów w sposób poniżających to plugawe posunięcie
        zarządu . już nie pójdę na mecze koniec kropka ..
    • Gość: WXYZ Żużel. Mistrz na drodze Włókniarza IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 01.09.09, 09:44
      BWIN Najeprzy sponsor 21:1 za remis a reszta sie nie liczy
      • Gość: miki Re: Żużel. Mistrz na drodze Włókniarza IP: 217.98.12.* 01.09.09, 11:00
        Dokładnie kolego ale pazerny dwa razy traci. Raz bo Unibax jest
        lepszy od Poloni a dwa, pierwszy mecz u siebie już w niedzielę,co
        może odbić się na frekwencji.
    • Gość: Fan Żużel. Mistrz na drodze Włókniarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 11:41
      Dla WŁÓKNIARZA nie ma mocnych drużyn,każdy musi to zrozumieć.
    • Gość: gonzo Żużel. Mistrz na drodze Włókniarza IP: *.ip.netia.com.pl 01.09.09, 12:46
      Ci co tak deklarują że nie przyjdą to niech nie przychodzą. Jak ich nie stać
      to ich problem i tylko współczuć że nie potrafią na siebie zarobić. Wielka mi
      łaska przyjdzie taki na jeden mecz w sezonie wyskrobie 30 zł.i jeszcze
      dziaduje i straszy że go więcej nie zobaczą.Żałosne. Pod Jasną Górę i kapelusz
      pod nogi!!!
      • Gość: claromontana Re: Żużel. Mistrz na drodze Włókniarza IP: *.strefa.com 01.09.09, 13:26
        Brawo gonzo,popieram Twoją wypowiedź w 200%!!!!!!
    • Gość: veb Re: Żużel. Mistrz na drodze Włókniarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 12:49
      w Toruniu nie mieliśmy pełnego składu, byliśmy bez Gapińskiego i
      było 37:53, w Częstochowie było 50:40 i jeździlismy w pełnym
      składzie. W niedziele napewno będzie zacięty i bardzo ciekawy mecz.
      Do awansu potrzebna jest dobra zaliczka z pierwszego meczu u nas.
      Trzeba wygrać co najmniej 15 punktami i będzie dobrze, a jak 20
      punktami to będzie bardzo dobrze.
      • Gość: krzyzak Re: Żużel. Mistrz na drodze Włókniarza IP: *.tvk.torun.pl 01.09.09, 22:29
        Torun chyba tez drukuje mecze,w Bydzi na derbach remis ustawiony w
        ostatnim wyscigu,teraz u nas niby wygrana,ale cos za malo tych
        punktow....Bilety na derby 35zl--oni chyba ochu..li!!Stac mnie,ale
        za to co oni odpierd...ja to powinno byc gora 10zl....Niemowie juz
        o mega porazce w Z.Gorze w zasadniczej rundzie--po tamtym meczu
        niechodze na stadion...
        • Gość: piter Re: Żużel. Mistrz na drodze Włókniarza IP: *.prenet.pl 01.09.09, 23:13
          Jeżeli następnym razem, ochrona będzie takie cyrki robic, to ja
          chętniej obejżę mecz w tv. Maślanka szuka kibiców a ochrona prawie
          "osobistą" robi mnie to nie odpowiada. Szukajcie następnych
          sponsorów, ja nim już nie będę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka