Dodaj do ulubionych

POMOCY SZUKAM PIOTRKA CHARZEWSKIEGO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 08:55
To jest bardzo skomplikowana historia,ale prosze o pomoc wszystkich co znaja
Piotrka Charzewskiego z Zielonej lub okolic.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: danka Re: POMOCY SZUKAM PIOTRKA CHARZEWSKIEGO IP: *.szpital.zgora.pl 22.03.04, 13:03
      znam piotrka mieszka w kisielinie nowym koło kościoła w prawo
      • Gość: Pajak Re: POMOCY SZUKAM PIOTRKA CHARZEWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 13:47
        witaj danka,bardzo dziekuje za odzew.jestem z warszawy wiec nie mam pojecia
        gdzie jest ta miejscowosc.Jesli ten Piotrek jest tym ktorego szukam (ur.21
        wrzesen 1979r)to daj znac.Koniecznie musze sie z nim skontaktowac.
        • Gość: danka Re: POMOCY SZUKAM PIOTRKA CHARZEWSKIEGO IP: *.szpital.zgora.pl 26.03.04, 16:29
          postaram sie dowiedzieć to jest mój kuzyn to jest miejscowość koło zielonej
          góry jak nie zapomne to jutro sie dowiem dam znac wieczorem bo mam nocke a
          komputer w pracy
          • Gość: Pajak Re: POMOCY SZUKAM PIOTRKA CHARZEWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 11:58
            niecierpliwie czekam i mam nadzieje ze to wlasciwa osoba.
            • Gość: danka Re: POMOCY SZUKAM PIOTRKA CHARZEWSKIEGO IP: *.szpital.zgora.pl 27.03.04, 19:36
              nie wiem czy to ta sama osoba data tak ale imie ma Paweł nazwisko zgadza sie
              • Gość: danka Re: POMOCY SZUKAM PIOTRKA CHARZEWSKIEGO IP: *.szpital.zgora.pl 27.03.04, 22:54
                możesz troszke powiedzieć o co chodzi
              • Gość: Pajak Re: POMOCY SZUKAM PIOTRKA CHARZEWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 23:03
                Mam informacje ze powinien nazywac sie Piotr, ale jak zgadza sie data to moze
                mowi mu coś nazwisko Wrzodak Sylwester Jeśli tak to mój adres jest wi-to@wp.pl
                reszta powinna być już prywatnie,lub telefonicznie.Nie podaje numeru na
                forum .Bardzo dziekuje Ci za informacje,to jest bardzo ważna sprawa
                • Gość: Pajak Re: POMOCY SZUKAM PIOTRKA CHARZEWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 23:36
                  Jeśli podasz swój adres to podam wiecej szczegułów,przepraszam ale to nie jest
                  temat na forum.
                • Gość: Pajak Re: POMOCY SZUKAM PIOTRKA CHARZEWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 23:40
                  Podałem zły adres.wi-to1@wp.pl zabrakło jedynki
    • Gość: Pajak Re: POMOCY SZUKAM PIOTRKA CHARZEWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 10:03
      Bardzo dziekuje Ci za pomoc,dzieki twoim informacjom udalo mi sie z Pawłem
      skontaktowac.Niestety nie moge podac Ci o co chodziło,Myślę że Paweł Ci
      wyjaśni.Jestem ogromnie wdzięczny,niedługo będę u Pawła,może będzie okazja
      podziękować Ci osobiście.Pozdrawiam Tomek
      • Gość: danka Re: POMOCY SZUKAM PIOTRKA CHARZEWSKIEGO IP: *.szpital.zgora.pl 31.03.04, 22:50
        rozmawiałam dzisiaj z Pawłem i ciotką wszyscy sie cieszą widziałam też
        zdjęcie być może sie spotkamy jeżeli nie będe mieć dyżuru do zobaczenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka