Gość: Pajak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 08:55 To jest bardzo skomplikowana historia,ale prosze o pomoc wszystkich co znaja Piotrka Charzewskiego z Zielonej lub okolic.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: danka Re: POMOCY SZUKAM PIOTRKA CHARZEWSKIEGO IP: *.szpital.zgora.pl 22.03.04, 13:03 znam piotrka mieszka w kisielinie nowym koło kościoła w prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pajak Re: POMOCY SZUKAM PIOTRKA CHARZEWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 13:47 witaj danka,bardzo dziekuje za odzew.jestem z warszawy wiec nie mam pojecia gdzie jest ta miejscowosc.Jesli ten Piotrek jest tym ktorego szukam (ur.21 wrzesen 1979r)to daj znac.Koniecznie musze sie z nim skontaktowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka Re: POMOCY SZUKAM PIOTRKA CHARZEWSKIEGO IP: *.szpital.zgora.pl 26.03.04, 16:29 postaram sie dowiedzieć to jest mój kuzyn to jest miejscowość koło zielonej góry jak nie zapomne to jutro sie dowiem dam znac wieczorem bo mam nocke a komputer w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pajak Re: POMOCY SZUKAM PIOTRKA CHARZEWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 11:58 niecierpliwie czekam i mam nadzieje ze to wlasciwa osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka Re: POMOCY SZUKAM PIOTRKA CHARZEWSKIEGO IP: *.szpital.zgora.pl 27.03.04, 19:36 nie wiem czy to ta sama osoba data tak ale imie ma Paweł nazwisko zgadza sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka Re: POMOCY SZUKAM PIOTRKA CHARZEWSKIEGO IP: *.szpital.zgora.pl 27.03.04, 22:54 możesz troszke powiedzieć o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pajak Re: POMOCY SZUKAM PIOTRKA CHARZEWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 23:03 Mam informacje ze powinien nazywac sie Piotr, ale jak zgadza sie data to moze mowi mu coś nazwisko Wrzodak Sylwester Jeśli tak to mój adres jest wi-to@wp.pl reszta powinna być już prywatnie,lub telefonicznie.Nie podaje numeru na forum .Bardzo dziekuje Ci za informacje,to jest bardzo ważna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pajak Re: POMOCY SZUKAM PIOTRKA CHARZEWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 23:36 Jeśli podasz swój adres to podam wiecej szczegułów,przepraszam ale to nie jest temat na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pajak Re: POMOCY SZUKAM PIOTRKA CHARZEWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 23:40 Podałem zły adres.wi-to1@wp.pl zabrakło jedynki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pajak Re: POMOCY SZUKAM PIOTRKA CHARZEWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 10:03 Bardzo dziekuje Ci za pomoc,dzieki twoim informacjom udalo mi sie z Pawłem skontaktowac.Niestety nie moge podac Ci o co chodziło,Myślę że Paweł Ci wyjaśni.Jestem ogromnie wdzięczny,niedługo będę u Pawła,może będzie okazja podziękować Ci osobiście.Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka Re: POMOCY SZUKAM PIOTRKA CHARZEWSKIEGO IP: *.szpital.zgora.pl 31.03.04, 22:50 rozmawiałam dzisiaj z Pawłem i ciotką wszyscy sie cieszą widziałam też zdjęcie być może sie spotkamy jeżeli nie będe mieć dyżuru do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś