Dodaj do ulubionych

Prawdziwy sprawdzian trwałości związku Hancocka...

IP: 87.105.153.* 01.09.10, 21:10
Wrocław to łapówkarze!Im ten termin pasuje a nam nie,ciekawe dlaczego
Ekstraliga się zgodziła.Wzięli kasę od Betardu.Motto Wrocławian-wygrać za
wszelką cenę?!Damy w łapę to się zgodzą!?No i się zgodzili niekorzystnie dla
Falubazu.Odpowiedzcie sobie sami dlaczego...Bo dla mnie jest to jasne.Najpierw
Wrocław ustawiał się z Toruniem a teraz z Ekstraligą...
Obserwuj wątek
    • Gość: spartann Re: Prawdziwy sprawdzian trwałości związku Hancoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 21:20
      masz racje wsiarzu, wroclaw to lapowkarze.
      zawsze powtarzalem ze ta cala zielonka jest cienka jak wino z
      grunbergu. wogole to czas zlikwidowac to smieszne wojewodztwo
      lubuski i przylaczyc je do Zdolnego slaska ze stolica we wroclawiu.
      zapraszam na blog lubuskie.blogspot.com/2009/02/z-czego-
      smieje-sie-caa-polska.html
      oj bym zapomnial sparta przechodzi dalej tepiac po drodze wszystkie
      gryzonie
      • Gość: spartann Re: Prawdziwy sprawdzian trwałości związku Hancoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 21:25
        lubuskie.blogspot.com/2009/02/z-czego-smieje-sie-caa-polska.html
      • Gość: vg Re: Prawdziwy sprawdzian trwałości związku Hancoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 23:28
        Jak czas to zlikwiduj,likwidator się znalazł.Co za tępaki w tym wrocku???Oj bym
        zapomniał, koniec ślizgawki i układanek dla spartan.
    • carlitos Re: Prawdziwy sprawdzian trwałości związku Hancoc 01.09.10, 21:43
      No z takimi określeniami to ostrożnie. Nie żadni łapówkarze. Z Toruniem mecz w RZ ustawili to fakt, ale termin rozegrania tego konkretnego spotkania został wskazany prawidłowo. To jedyny sensowny termin. Greg będzie na tym meczu spokojna głowa, tak że obie ekipy wystąpią w najmocniejszych składach.
      • Gość: dd2 Re: Prawdziwy sprawdzian trwałości związku Hancoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 23:11
        Jasne że tak.Ale jak widać Ćieślak i świta Betardu niezbyt uczciwie (sportowo)
        podchodzą do sprawy.Mam jednak nadzieję że tym razem sprawiedliwie rozgrzeszy
        ich ZG za ich kombinacje.
        • Gość: Szrek Re: Prawdziwy sprawdzian trwałości związku Hancoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.10, 12:41
          Wrocław z Zielonką się boxują tymczasem źródło problemu tkwi (?) w siedzibie PZM. Prezesi Witkowski i
          Grodzki "wożą się" po salonach FIM i na rautach śmietankę spijają, tymczasem dla rodzimego żużla nic wskórać nie
          chcą lub nie potrafią. Bo jaakimże byłoby to problemem ustalić za najwyzszym prezydialnych stołem jaka jest
          gradacja poszczególnych lig co uciszyłoby spory takie jak ten obecny z Hancockiem i ligą duńską. Skoro ustalono
          kiedyś, że kalendarz SGP i SWC ma priorytet nad ligowymi - jaki problem wprowadzić hierarchię lig? Choćby poprzez
          wyniki osiągane przez poszczególne reprezentacje w SWC? Ale jeśli nasi "prezesi" wolą siedzieć cicho, bo mogą ich
          następnym razem nie zaprosić...
          • Gość: spartann Re: Prawdziwy sprawdzian trwałości związku Hancoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 18:17
            szrek, jednak jestes debilem jak reszta grunbergow
    • Gość: thorndal Mam wizję IP: 194.33.17.* 02.09.10, 21:20
      Czarnoksiężnik z krainy falubOZ użyje swojej magii i 8 września spadnie
      deszcz. Będzie padać 4 dni i 4 noce, aż piątego dnia wyjdzie słońce i mecz
      odbędzie się zgodnie z planem 12 września, tak jak chciał czarnoksiężnik.
      • carlitos Re: Mam wizję 03.09.10, 10:18
        Nie kracz bo ... wykraczesz :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka