kinn26 02.12.04, 18:45 szukam dobrego laryngologa w woj.lubuskim,nie moge wyleczyż zatok od 2 lat,to mnie dobija,pomocy !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: motylek Re: SZUKAM DOBREGO LARYNGOLOGA IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 15.01.05, 21:22 dr Jankowska-Kuc Poliklinika w Zielonej Górze, Wazów 42 Nie byłam jeszcze u niej,ale poleciła mi ja moja lekarka rodzinna Ponoć jest dobra Przyjmuje bezplatnie i nie ma duzych kolejek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.15, 18:54 Moja rada podczas poszukiwań dobrego laryngola - omijać szerokim łukiem lekarza Janusza Paskala w Poliklinice Zielonogórskiej. Jaki wygląd - taka też osobowość. Gbur, cham obleśny wygląd i typ. Odstrasza swoim wyglądem a przede wszystkim traktowaniem pacjentów. Fachowiec z niego także żaden. Prywatnie jest miły, lecz za nasze składki - arogancki typ. łaskę robi, że przchodzi do pacjetów. Może na weterynarza przekształciłby się, lub wogóle zmieniłby zawód. Do ludzi to on się nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś