Gość: Andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 09:36 Kochani pomóżcie- chcę rzucić cholerne palenie.Ratunek w akupunkturze.Czy w Zielonej Górze w sposób godny zaufania ktoś ją wykonuje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Domi Re: Rzucanie palenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 20:51 Palenie rzucisz na leku Zyban<recepta od lekarza rodzinnego będzie Ci potrzebna> pod warunkiem, że na pewno chcesz skończyć z nałogiem a akupunkturę wykonyje dr.Kot - Aldemed i dr. Biernat -Poliklinika .Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Rzucanie palenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 12:12 Serdecznie dziękuję.Pomyślności w Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domi Re: Rzucanie palenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 16:51 ROKU BEZ PELENIA NARA Odpowiedz Link Zgłoś
riki29 Re: Rzucanie palenia 17.12.05, 13:39 Jak lubisz wydawac kase to mozesz tam isc. Mój szwagier kiedys tam był i... palił dalej.Teraz przestał bez niczego( 2 m-ce) A ja od 3 tyg. nie pale.Paliłam od 14 lat. Bardzo chciałam zawsze zobaczyc Mazury ale zawsze były jakies inne wydatki. Wiec postanowilam ze pojade tam na przyszłe wakacje.Postanowilam ze bede codziennie wkladac do słoiczka po 5 zł. zamiast fajek. i?????? mam juz troszke a do 1 lipca nazbieram prawie 1100zł.I POJADE NA MAZURY. To jest motywacja. Tylko tak przestaniesz.Najlepsze jest to ,że wcale nie chce mi sie palic (palilam paczke dziennie, czasem więcej). Uda sie i Tobie tego też życze.Trzymaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś