Dodaj do ulubionych

Skwierzyna????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 23:03
brak zajec dla MŁODZIEZY
Obserwuj wątek
    • kubalysy Re: Skwierzyna???? 02.01.06, 20:01
      zajebiste miasto,może nie w sensie wielkości,ale bardzo fajne,grałem tam
      koncert,zajebista publika,pozdrawiam Skwierzyne
      • Gość: kdk Re: Skwierzyna???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 01:57
        kubalysy a co grałes i gdzie grałes?Skwierzyna jest spoko..rowniez pozdrawia
    • anthonette Re: Skwierzyna???? 12.03.06, 02:58
      Tak jest niestety w wiekszosci malych miasteczek w Polsce. Ale mysle, ze to tez
      duzo zalezy od samej mlodziezy, bo jak sie chce cos ronic, to mozna sobie wiele
      rzerczy zorganizowac. Jesli ktos ma jakies hobby, to znajdzie sobie zajecie, a
      przy wykorzystaniu internetu znajdzie sobie nawet podobnych sobie w calej
      POlsce.
      • Gość: skwierzynka Re: Skwierzyna???? IP: *.lisek.pl / 80.53.180.* 14.03.06, 17:20
        a ja tu mieszkam i nuda>>>>>!!!!
        • anthonette Re: Skwierzyna???? 14.03.06, 21:11
          Ja tez mieszkam w podobnym miasteczku i jakos daje sobie rade z nuda.
          Mysle, ze wystarczy miec jakies hoby i zajecie przyjdzie samo.
          • Gość: gh Re: Skwierzyna???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 12:02
            no że małe miejscowości są mało zorganizowane młodzieżowo to prawda..ale
            anthonette ma racje , dla chcacego nic trudnego, ja mieszkam w mały mieście i
            nie mam czasu czasami, zeby zrobic wszystko co bym chciała robic:/ hehe..a poza
            tym masz blisko Gorzów, myśle, ze tam jest wiecej róznych zajęc i grup i mozna
            znaleśc coś dla siebie. ja tak zrobiłam i dojeżdżam kilka razy w tygodniu 25
            km, bo jak się ma pasje i się ją kocha to nic Ci nie przeszkodzi
            ją "mieć"..wszystko można pogodzić, pozdrawiam i więcej chęci życzę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka