Gość: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 23:03 brak zajec dla MŁODZIEZY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubalysy Re: Skwierzyna???? 02.01.06, 20:01 zajebiste miasto,może nie w sensie wielkości,ale bardzo fajne,grałem tam koncert,zajebista publika,pozdrawiam Skwierzyne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kdk Re: Skwierzyna???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 01:57 kubalysy a co grałes i gdzie grałes?Skwierzyna jest spoko..rowniez pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
anthonette Re: Skwierzyna???? 12.03.06, 02:58 Tak jest niestety w wiekszosci malych miasteczek w Polsce. Ale mysle, ze to tez duzo zalezy od samej mlodziezy, bo jak sie chce cos ronic, to mozna sobie wiele rzerczy zorganizowac. Jesli ktos ma jakies hobby, to znajdzie sobie zajecie, a przy wykorzystaniu internetu znajdzie sobie nawet podobnych sobie w calej POlsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skwierzynka Re: Skwierzyna???? IP: *.lisek.pl / 80.53.180.* 14.03.06, 17:20 a ja tu mieszkam i nuda>>>>>!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anthonette Re: Skwierzyna???? 14.03.06, 21:11 Ja tez mieszkam w podobnym miasteczku i jakos daje sobie rade z nuda. Mysle, ze wystarczy miec jakies hoby i zajecie przyjdzie samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh Re: Skwierzyna???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 12:02 no że małe miejscowości są mało zorganizowane młodzieżowo to prawda..ale anthonette ma racje , dla chcacego nic trudnego, ja mieszkam w mały mieście i nie mam czasu czasami, zeby zrobic wszystko co bym chciała robic:/ hehe..a poza tym masz blisko Gorzów, myśle, ze tam jest wiecej róznych zajęc i grup i mozna znaleśc coś dla siebie. ja tak zrobiłam i dojeżdżam kilka razy w tygodniu 25 km, bo jak się ma pasje i się ją kocha to nic Ci nie przeszkodzi ją "mieć"..wszystko można pogodzić, pozdrawiam i więcej chęci życzę Odpowiedz Link Zgłoś