anka19823 28.01.06, 14:45 Znacie taką, która faktycznie jest dobra i zna sie na rzeczy? I nie jest zbyt droga? Jeśli tak to proszę o namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M.T. de Vries Re: Dobra fryzjerka w ZG IP: *.adsl.wanadoo.nl 08.02.06, 21:25 hallo, Bardzo dobra jest pani Sylvia, telefon:06-06509543 albo domowy:068-3232083. Jak jestem w ZG zawsze znajde czas zeby do niej zajsc. Naprawde ja polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suza Re: Dobra fryzjerka w ZG IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.02.06, 14:01 Kiedys bylam w salonie fryzjerskim Carlo Biani. Zrobili mi bardzo ladnie wlosy ale totalnie nie tak jak chcialam ;). Bylam 2 razy w salonie fryzjerskim w Auchan.Nazywa sie bodajze "Ewa" Za pierwszym razem fryzjerka o imieniu Asia zrobila mi swietny balejaz. Wlasciwie uratowala mi wlosy bo mialam wczesniej balejaz ale sama sobie potem eksperymentowalam na wlosach i mialam wstretne i kazdy fryzjer mi mowil,ze juz nic z tego nie bedzie. A ona mi zrobila swietnie wlosy. Po raz drugi bylam w tym samym salonie fryzjerskim w grudniu 2005. Fryzjerka,ktorej imienia nie pamietam miala mi zrobic tylko odrosty na bardzo wyraznych pasemkach (bardzo jasny blond i ciemne). Przez cale farbowanie z 3 razy spytala mnie czy nie chcialabym sobie zrobic fryzury typu -jasne na gorze a ciemne pod spodem. Mowilam jej za kazdym razem,ze nie bo mi sie to nie podoba. Jak skocznyla mi farbowanie, mycie i modelowanie spostrzeglam ,ze nie pozostalo nic z moich pasemek tylko mam jednolity blond na glowie no z przeblyskami zoltymi tam gdzie mialam ciemne wczesniej. a pod spodem byly ciemniejsze. Podejrzewam,ze albo nie umiala zrobic nic poza fryzura jasne na gorze i ciemne na dole i uparcie mi wpierala te fryzure albo mi poprostu (sorki za okreslenie) spieprzyla wlosy i chciala mnie przekonac do tej fryzury. Bardzo sie zdenerwowalam ale nie robilam afery bo jestem zbyt dobrze wychowana i chyba nie mam daru wyklocania sie. wiec zaplacilam i poszlam. Na drugi dzien pojechalam do innej fryzjerki. Kolezanka mi polecila fryzjerke ze Swiebodzina. Ma na imie Magda i ma swoj malutki salonik na przeciwko solarium "Twoje solarium". Zrobila mi SUPER balejaz. Juz zawsze bede do niej chodzic na farbowanie. Niestety nie pamietam numeru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dobra fryzjerka w ZG IP: *.access.telenet.be 26.02.06, 12:46 A ja polecam Zaklad fryzjerski EVITA na Wyszynskiego kolo Mini Mala.Pani Edyta mila i dobrze scina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Dobra fryzjerka w ZG IP: *.gprspla.plusgsm.pl 02.12.06, 22:00 Też ja polecam. Jest naprawdę dobra! Odpowiedz Link Zgłoś
kamykz1 Re: Dobra fryzjerka w ZG 10.01.07, 21:43 Pani Iza salon INGO na ulicy Stromej 9. telefon:068 3212867! Nie pożałujesz. Miła Pani, doradza, rozmawia....super! Odpowiedz Link Zgłoś