Gość: Carlitos IP: *.aster.pl 07.10.07, 19:40 Walas co ty wyprawiasz? Dowhan daj mu podwyżkę, przecież to jest symbol klubu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ops_1 Re: Walasek na rozstanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 20:59 Bzdura.Jestem przekonany że wymyślił to Dowhan do spółki z Walaskiem. Poźniej się okaże ze to Prezes się starał i przebłagał Walaska aby ten został (moim zdaniem jest już uzgodniony kontrakt)dowiemy się o nim na prezentacji w grudniu a do tego czasu kontrolowana niepewnośc. Gdyby Walasek chciał odejśc to do końca licytował by warunki w swoim klubie a nie deklarował oficjalnego odejścia!!! A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and Re: Walasek na rozstanie! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.10.07, 21:24 marzenia... pewnie dostał lepszy kontrakt i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erw Re: Walasek na rozstanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 22:07 Jak ma licytowac jak kłoci się własnie z prezesem.Protas i Walas to za duzo.2 gwiazdy się kłociły i już.Na strefiesportu.net.pl jest napisane że to kłotnie z działaczami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pold Walasek na rozstanie! IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.10.07, 22:28 Bzdura. Co za bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek KMO O Karlssonie. IP: 195.216.115.* 08.10.07, 07:55 Roześmiałem się, gdy przeczytałem : "Szwed Karlsson (20 pkt) momentami walczył z naszymi zawodnikami w pojedynkę." Momentami ? Robił was w balona jak chciał. I to wy momentami próbowaliście z nim walczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek KMO O Karlssonie. IP: 195.216.115.* 08.10.07, 07:55 Roześmiałem się, gdy przeczytałem : "Szwed Karlsson (20 pkt) momentami walczył z naszymi zawodnikami w pojedynkę." Momentami ? Robił was w balona jak chciał. I to wy momentami próbowaliście z nim walczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blyskawica Re: O Karlssonie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.07, 14:32 Idę o zakład, że ten "Twój Karlsson" nie zrobi więcej jak 10 pkt w 6 startach w ZG. Będzie ciężko walczył z falubazowymi juniorami. Jestem pewien, że przynajmniej raz Zengi lub Kling mu dołoży. Co nie zmienia faktu, że jest to niezły zawodnik. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: O Karlssonie. IP: *.ias.bredband.telia.com 08.10.07, 19:37 Wlasnie falubazy strasznie o niego zabiegaja, dlatego nie bedzie juz stac nas na Walaska -:/ ale po cichu mowi sie o powrocie okonia i stacha, wiec oni razem z karslssonem maja zrekonpensowac walasa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukaszek Re: O Karlssonie. IP: *.ztpnet.pl 09.10.07, 06:12 Tak i wróci jeszcze towarzysz Świst bo Dowhan podobno jest pod wrażeniem jego postawy na Łotwie w meczu z Lublinem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Częstochowy Walasek na rozstanie! IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.07, 10:42 Walasek przechodzi do Włókniarza,bo dostał propozycje nie do odrzucenia od Złomrexu-albo wraca do Czewy i oni zwiększają kwote jego sponsoringu albo ni przychodzi i oni wogóle rezygnują z jego sponsorowania. Info pewne,a co do waśnie w Waszym klubie to się nie wypowiadam bo nie znam tematu,ale moze tak być,że nie dogadywali się z Protasiewiczem. Odpowiedz Link Zgłoś