Dodaj do ulubionych

Walasek na rozstanie!

IP: *.aster.pl 07.10.07, 19:40
Walas co ty wyprawiasz?
Dowhan daj mu podwyżkę, przecież to jest symbol klubu!
Obserwuj wątek
    • Gość: ops_1 Re: Walasek na rozstanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 20:59
      Bzdura.Jestem przekonany że wymyślił to Dowhan do spółki z Walaskiem.
      Poźniej się okaże ze to Prezes się starał i przebłagał Walaska aby ten został
      (moim zdaniem jest już uzgodniony kontrakt)dowiemy się o nim na prezentacji w
      grudniu a do tego czasu kontrolowana niepewnośc.
      Gdyby Walasek chciał odejśc to do końca licytował by warunki w swoim klubie a
      nie deklarował oficjalnego odejścia!!!
      A
      • Gość: and Re: Walasek na rozstanie! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.10.07, 21:24
        marzenia... pewnie dostał lepszy kontrakt i tyle.
        • Gość: erw Re: Walasek na rozstanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 22:07
          Jak ma licytowac jak kłoci się własnie z prezesem.Protas i Walas to za duzo.2
          gwiazdy się kłociły i już.Na strefiesportu.net.pl jest napisane że to kłotnie z
          działaczami
    • Gość: pold Walasek na rozstanie! IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.10.07, 22:28
      Bzdura. Co za bzdety.
    • Gość: Piotrek KMO O Karlssonie. IP: 195.216.115.* 08.10.07, 07:55
      Roześmiałem się, gdy przeczytałem : "Szwed Karlsson (20 pkt) momentami walczył z naszymi zawodnikami w pojedynkę." Momentami ? Robił was w balona jak chciał. I to wy momentami próbowaliście z nim walczyć.
    • Gość: Piotrek KMO O Karlssonie. IP: 195.216.115.* 08.10.07, 07:55
      Roześmiałem się, gdy przeczytałem : "Szwed Karlsson (20 pkt) momentami walczył z naszymi zawodnikami w pojedynkę." Momentami ? Robił was w balona jak chciał. I to wy momentami próbowaliście z nim walczyć.
      • Gość: Blyskawica Re: O Karlssonie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.07, 14:32
        Idę o zakład, że ten "Twój Karlsson" nie zrobi więcej jak 10 pkt w 6
        startach w ZG. Będzie ciężko walczył z falubazowymi juniorami.
        Jestem pewien, że przynajmniej raz Zengi lub Kling mu dołoży.
        Co nie zmienia faktu, że jest to niezły zawodnik.
        pozdrawiam.
        • Gość: M Re: O Karlssonie. IP: *.ias.bredband.telia.com 08.10.07, 19:37
          Wlasnie falubazy strasznie o niego zabiegaja, dlatego nie bedzie juz stac nas na
          Walaska -:/ ale po cichu mowi sie o powrocie okonia i stacha, wiec oni razem z
          karslssonem maja zrekonpensowac walasa...
          • Gość: Łukaszek Re: O Karlssonie. IP: *.ztpnet.pl 09.10.07, 06:12
            Tak i wróci jeszcze towarzysz Świst bo Dowhan podobno jest pod wrażeniem jego
            postawy na Łotwie w meczu z Lublinem.
    • Gość: z Częstochowy Walasek na rozstanie! IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.07, 10:42
      Walasek przechodzi do Włókniarza,bo dostał propozycje nie do odrzucenia od
      Złomrexu-albo wraca do Czewy i oni zwiększają kwote jego sponsoringu albo ni
      przychodzi i oni wogóle rezygnują z jego sponsorowania. Info pewne,a co do
      waśnie w Waszym klubie to się nie wypowiadam bo nie znam tematu,ale moze tak
      być,że nie dogadywali się z Protasiewiczem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka