Gość: mila77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 14:21 Choć rywalizacja Z.G.-Leszno jeszcze nie zakończona,to 1 mecz jest już historią.Ciekaw jestem jak się czuje red.Uglik czy brał melisę?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lok Re: Mina red.Uglika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 16:15 jak go znam to pewnie ma ciekawsze rzeczy do roboty aniżeli ciągłe myślenie o żużlu. biedne wasze życie jest kibice - tylko sport i sport. płycizna. a może tak do kina który by poszedł? ... słuchy mnie doszły że jakaś zaplanowana akcja protestacyjna przeciw felietonom Pana Uglika skierowano do naczelnego Wyborczej. witamy w świecie wolnego słowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epse Re: Mina red.Uglika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 17:15 człowieku! a kogo obchodzi jakiś tam żużel?! już bardziej popularny jest pingpong... myślisz że ludzie żyją dla żużla, jakiegoś marnego kronopolu? zmiłuj się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riki Re: Mina red.Uglika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 17:38 No; obrona zareagowała bardzo szybko.Wolne słowo dobra rzecz,tylko nijak ma się to do oczerniania i poniżania ludzi.Pingpong jest bardziej popularny w Chinach,a żużel u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epse Re: Mina red.Uglika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 17:40 jak umiesz czytać, to znajdź mi choć jeden fragment w felietonach red. Uglika, gdzie on kogoś obraził? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riki Re: Mina red.Uglika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 18:26 Nie będę wyszukiwał ci fragmentów bo prawie wszystkie te felietony to obciach,poczytaj jak komentują to internauci.Chłopie nie można skazywać drużyny na straty jeszcze przed rozpoczęciem decydujących rozgrywek bo to jest poniżenie i obraza drużyny, klubu i nas kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epse Re: Mina red.Uglika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 18:29 no no, a internauci to ci kibice kulturalni, którzy wyzywają dziennikarzy, rzucając na prawo i lewo ku..mi. no nie? albo ci co wczoraj krzyczeli jude jude i kazali wypie..c Balińskiemu, a co niektórzy pewnie chcieli go zabic. spójrz człowieku na siebie, na twoje wpisy i twych kolegow jak wyzywacie i obrazacie. redaktorowi Uglikowi do piet nie dorastacie. jedyne co potraficie to wyzywac i chowac sie za anonimowymi nickami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riki Re: Mina red.Uglika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 18:59 TY też masz nick kolego i bzdury wypisujesz nie pierwszy raz zresztą a jak kończą ci się argumenty obrażasz podobnie jak twój red.To że red.Uglik jest bardziej wykształcony od niektórych tu piszących wcale nie upoważnia go do tego aby poniżać ich i zawodników, to nie kibice zaczęli tylko on swoimi miernymi felietonikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epse Re: Mina red.Uglika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 19:05 ty chyba o czym innym mówisz. gdzie on obrażał zawodników i kibiców w swoich tekstach? to są dopiero bzdury na kółkach! jak chcesz kogoś atakować to rób to sensownie, bo na niemerytoryczne puste gadki nie mam juz ochoty odpowiadać. nigdy nie widziałem by red. Uglik obrażał kibiców [czyli nie tych co na stadionie wyzywają innych od żydów albo kurwują] czy zawodników. no tak, ale jak ktos ma inne zdanie niż wszyscy, to tzw. forumowiecze i tzw. kibice zaraz będą wyzwiskami rzucać. co do reakcji na felietony red. Uglika, to wiele widzę pozytywnych głosów i są to pewnie ci którzy potrafią myśleć i mają coś więcej do powiedzenia poza przekleństwami i wyzwiskami. to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lok Re: Mina red.Uglika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 19:19 a ja chłopaki Uglika cenię, za odwagę i wyrazistość! nie jest taki bezpłciowy jak inni nasi dziennikarze, którzy niewiadomo po co w tyhc zielonogórskich mediach są. piszą tylko pochlebnie i to o czym czytelnicy chcą czytać, tak by się nikomu nie narazić. a jak piszą bezpłciowo to po co piszą? świetnie się czyta teksty Uglika, jeśli tylko czytając nie napina się i nie jest zacietrzewiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz H Re: Mina red.Uglika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 23:15 Uglik??? to typowy zadymiarz,szukajacy sensacji i afery w zkz.Jest zalosny w swoich felietonach,trzeba byc jego wart aby go chwalic.Czytajcie sobie jego teksty do woli macie prawo.A my mamy prawo go krytykowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Re: Mina red.Uglika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 23:25 i we fragmencie ostatnim się zgadzam. jedni mają prawo do chwalenia, inni do krytyki. byle kulturalnie i bez wyzwisk. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oloksf Re: Mina red.Uglika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 18:35 Boję się że w przypadku korzystnego wyniku w Lesznie dla ZKZ,będziemy musieli kupić budę aby red Uglik miał z skąd odszczekać swoje komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: Mina red.Uglika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 19:57 sprawdzaj słownik zanim zaczniesz się udzielać na forum, ortograficzny orangutanie. redaktor Uglik jak każdy inny człowiek ma prawo do własnych opinii,a szczekać to powinien kawicki, bo on umie, wiec jemu kup budę. a ty? jak wielu kibiców, pewnie dzisiaj klaszczesz zawodnikom zielonogóskim, a jutro będziesz na nich pluł. tacy z was kibice marni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oloksf Re: Mina red.Uglika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 01:06 Sprawdź swoją ortografię bo tylko w tym nicku masz więcej błędów.Prawo do własnych opinii??Stwierdzenie nie zaistniałego Faktu nie jest wyrażeniem opinii.Opinie można wystawiać po faktach a jego żałosne poniżenie tej drużyny jest żenujące.Moje za z tym klubem trwa 50 lat i nigdy nie plułem i nie będę pluł na swój klub i drużynę tak jak wy to robicie wstyd że tylko na to was stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: Mina red.Uglika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 10:09 Powiem ci coś i tobie podobnym. Bo zapewne i ty nie wierzyłes w zwyciestwo Falubazu z Unia - wielu takich było, przekonany, że dostanie Falubaz po dupie, ale nikt tej opinii nie wygłaszał publicznie, tylko każdy jak tchórz po cichu, we własnym gronie, albo na forum schowanym za nickiem. wystarczy przejrzeć różne fora, na przykład sportowe fakty, żeby zobaczyć co wypisywali kibice przed meczem z Unia. prawie nikt nie wierzył w zwycięstwo, ale wielu w porażkę. gdyby tak się stało, to chętnie na tych samych formach na którzych dzisiaj się podniecają wyklinaliby SWOICH zawodników, ty pewnie też. Red. Uglik miał odwagę powiedzieć, to o czym wszyscy wiedzieli, że zespół jest słaby. I faktycznie w przeciągu całego sezonu nie zasługuje na awans do czwórki.bo jeździł beznadziejnie. ale nigdy nie poniżał w tekstach, które sobie dokładnie przejrzałem raz jeszcze zawodników i kibiców.czepiał się zarządu i fanatyków-idiotów. zarządu czepiał się w imię kibiców, i to może dzięki jego krytyce na mecz z Lesznem bilety były po 40 złotych a nie po 50. lepszy taki dziennikarz niż cała ich zgraja chodząca przed zarządem klubu na kolanach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Mina red.Uglika IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.08.08, 22:40 Ha ha i wyszlo ze racje mial Pan Uglik. Smieszny Kawicki i wy internetowi zuzlowi napinacze jak zwykle sie osmieszyliscie. Odpowiedz Link Zgłoś