04.11.11, 22:33
witam. okolo godziny 22 w na kladce widzialam lisa . Wygladal na wystraszonego. Czy trzeba gdzies to zglosic?? Lis jednak moze byc nie bezpieczny
Obserwuj wątek
    • Gość: taaa Re: Lis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 22:51
      W Ciechanowie noca pelno lisow.. Przejdz sie Augustianska.. Efekt szczepien.. i sie rozmnozylo.. ja widywalem na przystankach autobusowych - slowo.
      • qwedsa01 Re: Lis 04.11.11, 22:52
        aha. Dawno nie chodzilam o tej godzinie wiec bylam w lekkim szoku no ale skoro to normalne ... :)
        • Gość: Tomasz Re: Lis IP: *.centertel.pl 05.11.11, 00:03
          Do straży miejskiej-przynajmniej będą mieć robotę.
      • Gość: w Re: Lis IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.11, 08:23
        racja ,na bagnach za Orłem pełno lisów
        • Gość: hmm Re: Lis IP: *.cnow.pl 05.11.11, 12:47
          Ja jak widzę lisa to nie wchodzę mu w drogę, omijam szerokim łukiem. Najlepsze jest to że nie są one zbyt wystraszone na widok człowieka - ciekawość czy chęć ataku, kto wie. Jednak wolę nie mieć do czynienia z dzikim zwierzęciem, jeszcze mi życie miłe.
          • Gość: gosc Re: Lis IP: *.dynamic.chello.pl 05.11.11, 18:14
            lisy to zwierzęta nie groźne w przeciwieństwie do ludzi nie dośc że nie szczepione od wścieklizny to na dodatek gryzą i kogo trzeba się bać?
            • Gość: Brotherhood Re: Lis IP: *.centertel.pl 05.11.11, 18:23
              Jak zobaczycie lisa to niezwłocznie powiadomcie Straż Miejską. Niech się nieroby nim zajmą,a nie ciągle chodzą i spisują za piwo tych,którzy na pewno zapłacą np. studentów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka