qwedsa01 04.11.11, 22:33 witam. okolo godziny 22 w na kladce widzialam lisa . Wygladal na wystraszonego. Czy trzeba gdzies to zglosic?? Lis jednak moze byc nie bezpieczny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taaa Re: Lis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 22:51 W Ciechanowie noca pelno lisow.. Przejdz sie Augustianska.. Efekt szczepien.. i sie rozmnozylo.. ja widywalem na przystankach autobusowych - slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
qwedsa01 Re: Lis 04.11.11, 22:52 aha. Dawno nie chodzilam o tej godzinie wiec bylam w lekkim szoku no ale skoro to normalne ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Lis IP: *.centertel.pl 05.11.11, 00:03 Do straży miejskiej-przynajmniej będą mieć robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Lis IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.11, 08:23 racja ,na bagnach za Orłem pełno lisów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Lis IP: *.cnow.pl 05.11.11, 12:47 Ja jak widzę lisa to nie wchodzę mu w drogę, omijam szerokim łukiem. Najlepsze jest to że nie są one zbyt wystraszone na widok człowieka - ciekawość czy chęć ataku, kto wie. Jednak wolę nie mieć do czynienia z dzikim zwierzęciem, jeszcze mi życie miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lis IP: *.dynamic.chello.pl 05.11.11, 18:14 lisy to zwierzęta nie groźne w przeciwieństwie do ludzi nie dośc że nie szczepione od wścieklizny to na dodatek gryzą i kogo trzeba się bać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brotherhood Re: Lis IP: *.centertel.pl 05.11.11, 18:23 Jak zobaczycie lisa to niezwłocznie powiadomcie Straż Miejską. Niech się nieroby nim zajmą,a nie ciągle chodzą i spisują za piwo tych,którzy na pewno zapłacą np. studentów. Odpowiedz Link Zgłoś