Gość: gość87 IP: *.tktelekom.pl 03.08.12, 21:27 witam szukamy kobiety do 3kąta wiek do 38l Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ~Marta Re: pani do 3kąta IP: *.cnow.pl 04.08.12, 09:45 widzę w naszym mieście wszystkie się wstydzą :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: pani do 3kąta IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.12, 10:02 Wazne ze ty sie nie wstydzisz, ile bierzesz w paszczu ? (czyli walenie konia ustami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69XXX Re: pani do 3kąta IP: *.lcs.net.pl 04.08.12, 10:26 A parka może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~Marta Re: pani do 3kąta IP: *.cnow.pl 04.08.12, 10:47 Oblechow takich jak Ty nie toleruje... kobiety sa o wiele lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: pani do 3kąta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.12, 11:57 Mili użytkownicy forum... nie krytykuję Waszych preferencji seksualnych, ale ten temat nie jest na te forum. Są inne portale, gdzie możecie szukać kandydatki do tego typu zabaw. zdajcie sobie sprawę, że wchodza tu nieletni i wielce niestosowne jest poruszanie takich watków. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: pani do 3kąta IP: *.centertel.pl 04.08.12, 14:38 Jak to kurestwo i sku...syństwo się szerzy w naszym mieście. To zaczyna być na prawdę poważnym problemem.... Jaką ty masz partnerkę/ partnera, który pozwala na takie zboczone praktyki. Bliżej wam do zwierząt niż do ludzi- chcecie naśladować psy/ suki? Zboczeńcy....feeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Re: pani do 3kąta IP: *.lcs.net.pl 04.08.12, 14:49 Normalny pewnie to robi po ciemku na wznak. I sam się wstydzi w trakcie, że to robi hi hi. O co Wy raban robicie, jesteście tacy przeciw to poco wchodzicie w post, który Was nie interesuje?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ87 Re: pani do 3kąta IP: *.tktelekom.pl 04.08.12, 15:07 jak najbardziej trafne stwierdzenie.Niby to jest obrzydliwe ale się pchają.A co do nieletnich-na portalach erotycznych jest ich więcej niż tu!Jeżeli komuś nie odpowiadają takie tematy to po co na nie wchodzi???!!!A MOŻE JEST INACZEJ??!!Zastanówcie się zanim napiszecie jakąś krytykę skoro sami tu zaglądacie!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ87 Re: pani do 3kąta IP: *.tktelekom.pl 04.08.12, 15:11 "Jak to kurestwo i sku...syństwo się szerzy w naszym mieście. To zaczyna być na prawdę poważnym problemem.... Jaką ty masz partnerkę/ partnera, który pozwala na takie zboczone praktyki. Bliżej wam do zwierząt niż do ludzi- chcecie naśladować psy/ suki? Zboczeńcy....feeeee." PS wyżyj się gie indziej,nie tu"normalny"CZŁOWIEKU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: pani do 3kąta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.12, 15:25 A ja nie jestem zgorszona(chyba).Fakt,że to forum niewłaściwe na taki rodzaj sportu;) Zajrzałam tu wyłącznie po to,żeby autorowi wątku podsunąć propozycję. Może skontaktuj się z Frytką,to taka wyzwolona kobieta:) www.youtube.com/watch?v=Po09hKLzPaQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Re: pani do 3kąta IP: *.lcs.net.pl 04.08.12, 15:26 To podobne do tego jak z plażą naturystów. Są wydzielone, oddalone a taki świętoszek goni dzieci w spiek 5 km. po plaży żeby im zboczeńców pokazać hi (i się naprzeć). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Re: pani do 3kąta IP: *.lcs.net.pl 04.08.12, 15:32 Gość87 na pewno zajdziecie fajną laskę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ87 Re: pani do 3kąta IP: *.tktelekom.pl 04.08.12, 15:50 niektórzy jak by wiedzieli o wszystkim co się w okół nich dzieje to naprawdę by się zdziwili;-).Ona link o Frytce jest niezły:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: pani do 3kąta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.12, 16:04 Na you tube słucham wyłącznie muzyki,a link namierzyłam wczoraj(wkleiłam urwany). Przeraził mnie tylko fakt,że można być tak mało inteligentną blondynką:/ Ładna dziewczyna,ale coś jakby wszystkich komórek nie miała.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: pani do 3kąta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.12, 15:34 Przepraszam za wrzucenie linku,ale tak bardzo lubię specyficzne poczucie humoru p.Cejrowskiego, że nie mogłam sobie odmówić:) Z pewnością nikt się nie zgorszy,bo grzeczni tu nie zaglądają, wyzwolona Frytka może się na coś przydać.. Odpowiedz Link Zgłoś