Dodaj do ulubionych

Salon Hondy

IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.11, 17:02
Co sie stalo ze salon Hondy jest zamkniety?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Salon Hondy IP: *.centertel.pl 28.10.11, 20:39
      Upadł, ale podobno ma tanie rowery?
      • Gość: koniu Re: Salon Hondy IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.11, 13:13
        Jakie rowery?? Zmienił profil??
        • Gość: barnaba Re: Salon Hondy IP: *.xdsl.centertel.pl 29.10.11, 14:52
          Śmiga po giełdzie w Pruszczu z rowerkami.
    • Gość: abc Re: Salon Hondy IP: *.centertel.pl 30.10.11, 07:30
      Hondy niema i nie będzie porzez kilka najbliższych lat. Podobno jeden z braci przejął za długi. Ale nie sądzę aby A. coś zdudował, poniewaz sam upada a firma jest w rozsypce. Rodzina K. jest obecnie na równi pochyłej. Tak naprawdę poprzeracało się im w główkach. Szkoda, bo razem mogli zbudować czy stworzyć coś dużego. Szkoda mi tylko pana Janusza, który nie zasługuje na taką emeryturę
      • Gość: gość Re: Salon Hondy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.13, 18:48
        salon i serwis funkcjonuje już dobrze nieporównywalna poprawa kupiłem tu auto i serwisuje wszystko jak trzeba oby tak dalej trzymali.
        • Gość: jazzgot Re: Salon Hondy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.13, 12:04
          Skoro kupiłaś w u nowych ludków to serwis masz dopiero pod koniec roku, chyba że nawet w nastepnym roku jeśli przeglady są co 1 lub 2 lata. Jak znam zycie to dobrzy mecvhanicy są dopiero po 3-5 latach a nie po 3 miesiącach. Zapłacili ci za tekst czy tam pracujesz???
    • Gość: HONDA Re: Salon Hondy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.12, 11:14
      SALON I SERWIS HONDY W ELBLAGU BYŁ I BEDZIE NA WIEKI I NIKT TEGO NIE ZMIENI A ZE KTOS PUSCIL JAKS BZDURE A WY LUDZISKA W TO WIERZYCIE TO WASZ PROBLEM.
      • wrona52 Re: Salon Hondy 19.05.12, 11:31
        Nie prościej napisać że, jestem nowym wlacicielem i zapraszam. A tak, wyszło obciachowo, śmierdzi wiochą i buractwem. Po drugie, po co ten krzyk (duże litery)?
        • Gość: Zdegustowana Re: Salon Hondy IP: *.elblag.vectranet.pl 13.01.13, 10:05
          Uwaga!!!Chce wszystkich ostrzec przed naprawami w tym salonie.Nie dosc ,ze partacze to pokradli mi orginalne czesci od Hondy i zastapili jakimis tanimi ze szrotow.Mysla ,ze sa tacy cwani,a puzniej te głaby od napraw chodza i sie sami tym chwala.
          • Gość: kl Re: Salon Hondy IP: *.elblag.vectranet.pl 13.01.13, 11:55
            Jeśli jest jak mówisz powinnaś to zgłosić do głównej siedziby Hondy w Polsce
    • Gość: hanka Re: Salon Hondy IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.02.13, 19:28
      to gdzie można hondę kupić w e-g?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka