sloggi 23.10.05, 21:05 www.ostroda.pl/zegluga/kanal.html Kto płynął? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: KANAŁ OSTRÓDZKO-ELBLĄSKI 24.10.05, 10:25 f.l.y napisała: > > Pietrek z ojcem... :) I słowem nie pisnął, przy najbliższej okazji wypytam go - a w 2006 roku trzeba będzie ruszyć po trawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: KANAŁ OSTRÓDZKO-ELBLĄSKI 26.10.05, 20:01 nie ma sprawy... uprzedzę go, aby powtórzył wiadomości i zebrał kronikę fotograficzną tudzież organizacyjną... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: KANAŁ OSTRÓDZKO-ELBLĄSKI 28.10.05, 19:27 f.l.y napisała: > nie ma sprawy... > uprzedzę go, aby powtórzył wiadomości i zebrał kronikę fotograficzną tudzież > organizacyjną... Cieszę się :) Odpowiedz Link Zgłoś
mw66 Re: KANAŁ OSTRÓDZKO-ELBLĄSKI 12.11.05, 13:20 Płynąłem statkiem żeglugi ostródzko- elbląskiej kilkanaście lat temu. Takze kilkanascie lat temu os Korzeniewa Wisłą , potem Nogatem i kanałem elbląskim przez Elbląg do Ostródy. Piękne pochylnie ,cudowna przyroda i najciekawsze miejsca łączące kanał poprzez jeziora. Szlak dla kajaków cudowny - ja tez płynąłem kajakiem. Odpowiedz Link Zgłoś