Dodaj do ulubionych

Opinie o EUH-E

IP: *.elb.vectranet.pl 04.07.08, 12:15
Witam,
proszę Was drodzy forumowicze o podzielenie się waszymi opiniami o EUH-E,
chodzi mi glównie o wydział administracji. Jakie sa wymagania, jacy
wykladowcy, jak wygląda załatwienie jakichkolwiek formalności, spraw natury
papierkowej w dziekanacie.
Obserwuj wątek
    • generallo Re: Opinie o EUH-E 04.07.08, 14:39
      Domyślam się że zamierzasz tam kontynuować swoją edukację :)
      • Gość: RHB Re: Opinie o EUH-E IP: *.elb.vectranet.pl 04.07.08, 14:44
        Niewykluczone, ale do ostatecznej decyzji jeszcze daleko.
        • Gość: poinformowany Re: Opinie o EUH-E IP: 213.77.49.* 04.07.08, 15:43
          Odpowiem tak, jst to niezla baza wypadowa do uzyskania studiow
          magisterskich na UG. A wiec licencjat na EUHE, mgr "na razie" na UG.
          Ostatni ranging szkol pokazal, ze EUHE ma dobry poziom ksztalcenia
          (najwyzszy ze szkol ekonomicznych w WM).
          • Gość: RHB Re: Opinie o EUH-E IP: *.elb.vectranet.pl 06.07.08, 10:44
            Dziekuje, bardzo ważna opinia dla mnie.
            Jeżeli macie jeszcze jakieś prosze o podanie, nie krępujcie się.
            • Gość: Tomek Re: Opinie o EUH-E IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.08, 11:05
              Ja kończyłem EUH-E rok temu, bez problemu dostałem się na magisterkie na UG i
              bezproblemowo zaliczyłem pierwszy rok. Myślę że szkoła jest w miarę dobra w
              porównaniu do tych Gdańskich prywatnych Ateneum, GWSH i itp studiuje z nimi i
              naprawdę, niektórzy to aż szkoda gadać.
              • Gość: RHB Re: Opinie o EUH-E IP: *.elb.vectranet.pl 11.07.08, 12:44
                Bardzo dziekuje, na jakim kierunku studiowałeś?
                • Gość: absolwent Re: Opinie o EUH-E IP: *.elb.vectranet.pl 19.07.08, 21:06
                  Ja skończyłem administrację na tej uczelni w tym roku. Ogólnie kadra jest bardzo
                  dobra z tym, że jej podejście do studentów EUH -E jest z przymrużeniem oka. Ich
                  zadaniem było wyłożenie swojego, przeprowadzenie egzaminu i zaliczenie
                  większości. Zdarzały się przypadki, że nawet nie czytając prac. Prawda jest
                  taka, że po pierwszej poprawce u większości wykładowców zaliczali wszyscy. A
                  obrona to już ogólnie parodia - jeśli już masz prace dyplomową to zdałeś. Mnie
                  prodziekan nawet pośpieszał bym szybciej odpowiadał na pytania bo ona CZASU NIE
                  MA i sie gdzieś tam śpieszy. Co do prodziekana to też ciekawe rzeczy się
                  działy. Na 3 roku tuż po egzaminie z pewnego przedmiotu (a co się z tym wiąże
                  braku dalszych wykładów) zaszantażował nas byśmy się na nim pojawili bo będzie
                  komisja akredacyjna. Każdy kto się nie pojawi będzie miał unieważnione oceny z
                  przeprowadzonego egzaminu, a w dodatku będzie go zdawać przed prodziekanem
                  (który zajmuje się zupełnie innymi dziedzinami wiedzy). Wracając do tematu.
                  Jeśli chodzi o dziekanat to dużo zależy na jaką Panią w nim trafisz. Bywały
                  ekstremalne przypadki ,że pewna Pani stwierdziła studentowi, że on jest od tego
                  żeby płacić i żeby się nie wymądrzał bo ona nie będzie przerywała pracy (pijąc
                  kawę) by mu pomóc. Ale szczerze muszę przyznać, że obecne Panie z dziekanatu
                  były bardzo miłe i uczynne. Oczywiście są też wykładowcy kosy. Ale bywają
                  przedmioty prowadzone po rosyjsku z tłumaczką, która polskiego nie znała dużo
                  lepiej niż wykładowca, którego miała tłumaczyć.
                  Mimo wszystko cieszę się, że tam trafiłem. Może nie nauczyłem się najwięcej ale
                  poznałem naprawdę wartościowych ludzi.
                  • Gość: Oszjuntigha Re: Opinie o EUH-E IP: 89.100.10.* 20.07.08, 15:53
                    hahaha, to żeś teraz bardzo dobra opinię wystawił tej uczelni :D Prawie jak w Jańskim... ja podziękuję
    • Gość: RADEK Re: Opinie o EUH-E IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.08, 21:06
      Nie polecam.
      Wysokie czesne i niezbyt wysoki poziom.
      Zapraszam do Trójmiasta.
      • Gość: realista Re: Opinie o EUH-E IP: 78.88.167.* 18.10.14, 12:25
        Bzdura poziom,dobry czesne mniejsze niz w3miscie
    • Gość: anon Re: Opinie o EUH-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.14, 07:08
      Chujowa obsluga. Zmiany w planie nie wisoczne na stronie. Nie idzie sie rano dodawonic
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka