Gość: http://www.expande IP: *.elb.vectranet.pl 04.10.08, 22:41 www.expander.pl/expander/index.jsp?place=Menu2&news_cat_id=1178&layout=9 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1lazio Re: Expander otworzyl siedzibe na Rzeźnickiej 05.10.08, 07:53 a więc kolejny atak instytucji finansowych na Stare Miasto, oby tylko nie skończylo się tak jak na ,, pasażu bankowym,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Expander otworzyl siedzibe na Rzeźnickiej IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.08, 10:00 właśnie. już dosyć instytucji finansowych. może jakieś fajne sklepy i knajpki będą wreszcie się pojawiać!!!!! słyszałem, że pojawi się w październiku salon z vileroy & boch i rosenthalem. więcej takich sklepów przydałoby się tutaj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s vileroy & boch i rosenthal IP: *.elb.vectranet.pl 05.10.08, 10:22 ale gdzie sie pojawi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: vileroy & boch i rosenthal IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 11:27 salon villeroy&boch i rosenthal jest w elblągu na ulicy Rybackiej 28, dwupoziomowy duży ładny sklep, bardzo duży asortyment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RVB Rosenthal, Elbląg Rybacka 28 IP: *.elblag.vectranet.pl 20.10.09, 00:26 Salon Villeroy&Boch i Rosenthal znajduje się w Elblągu na Starym Mieście przy ulicy Rybackiej 28 Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Expander otworzyl siedzibe na Rzeźnickiej 01.10.09, 15:26 Szkoda że nie otwarto tam lokalu gastronomicznego. Wszędzie tylko albo Banki albo naciągacze kredytowi :( Expander zaliczam do naciągaczy kredytowych, podobnych do Provident-a i całej reszty. Zarabiają na ludzkiej naiwności, że te np. 5000 dają z dobrego serca. A oni naliczą sobie spore odsetki od tej kwoty, i na tym niestety zarobią :( Szkoda że nie chcą zarabiać uczciwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Expander otworzyl siedzibe na Rzeźnickiej IP: *.146.161.1.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.10.09, 14:20 Witam, Czy wie Pan czym zajmuje się Expander??? Porównanie do Providenta pokazuje brak tej wiedzy. W oddziale Expandera w Elblągu pracują ludzie uczciwi, którzy pomagają swoim klientom w odnalezieniu najlepszego rozwiązania spośród propozycji banków i na tej pomocy zarabiają, bez dodatkowych opłat dla klientów. Ja się cieszę, że mogę zarabiać w ten sposób, zawsze marzyłem o takiej pracy. Zapraszam na spotkanie i wyrażenie swojej opinii po nim. Krzysztof Wiśniewski Expander Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elblazanin Re: Expander otworzyl siedzibe na Rzeźnickiej IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.09, 20:04 A ja spotkałem sie w piatek z negatywna opinia o Expanderze w Elblągu. Kolega poszedl w końcu w OpenFinance, bo sie bardzo wkurzyl na Expandera. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia82300 Re: Expander otworzyl siedzibe na Rzeźnickiej 27.10.09, 21:17 A ja odwrotnie:) W Open Finance trzeba się umawiać. Na spotkanie z doradcą musielibysmy czekać 5 dni. W Expanderze Pan Wisniewski przyjął nas od razu i spedził z nami 2 godziny odpowiadając szczegółowo na nasze pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Expander otworzyl siedzibe na Rzeźnickiej IP: *.146.191.182.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.11.09, 19:56 No tak, "Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził". Pytanie z jakiego powodu się wkurzył, czy jest to związane z merytoryką, czy też emocjami i ogólnikami albo kiepską zdolnością kredytową. Rozumiem zarzut: "zaproponowano nam najdroższy bank i doradca wpuścił nas w maliny",ale takiego nie będzie. Jeśli faktycznie niezadowolona osoba ma ku temu podstawy, będę wdzięczny za informację przekazaną np. mailowo krzysztof.wisniewski@expander.pl, dzięki takim informacjom, możemy stale się udoskonalać. Wracając do mojej pierwszej wypowiedzi: najlepiej samemu sprawdzić zanim wyda się opinie, tym bardziej negatywną, która postawiona niesłusznie uderza w niczemu winnych ludzi. Krzysztof Wiśniewski Odpowiedz Link Zgłoś