Dodaj do ulubionych

Expander otworzyl siedzibe na Rzeźnickiej

IP: *.elb.vectranet.pl 04.10.08, 22:41
www.expander.pl/expander/index.jsp?place=Menu2&news_cat_id=1178&layout=9
Obserwuj wątek
    • 1lazio Re: Expander otworzyl siedzibe na Rzeźnickiej 05.10.08, 07:53
      a więc kolejny atak instytucji finansowych na Stare Miasto, oby tylko nie
      skończylo się tak jak na ,, pasażu bankowym,,
      • Gość: tomek Re: Expander otworzyl siedzibe na Rzeźnickiej IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.08, 10:00
        właśnie. już dosyć instytucji finansowych. może jakieś fajne sklepy i
        knajpki będą wreszcie się pojawiać!!!!! słyszałem, że pojawi się w
        październiku salon z vileroy & boch i rosenthalem. więcej takich
        sklepów przydałoby się tutaj!!!!
        • Gość: s vileroy & boch i rosenthal IP: *.elb.vectranet.pl 05.10.08, 10:22
          ale gdzie sie pojawi?
          • Gość: info Re: vileroy & boch i rosenthal IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 11:27
            salon villeroy&boch i rosenthal jest w elblągu na ulicy Rybackiej 28,
            dwupoziomowy duży ładny sklep, bardzo duży asortyment
          • Gość: RVB Rosenthal, Elbląg Rybacka 28 IP: *.elblag.vectranet.pl 20.10.09, 00:26
            Salon Villeroy&Boch i Rosenthal znajduje się w Elblągu na Starym
            Mieście przy ulicy Rybackiej 28
    • generallo Re: Expander otworzyl siedzibe na Rzeźnickiej 01.10.09, 15:26
      Szkoda że nie otwarto tam lokalu gastronomicznego.
      Wszędzie tylko albo Banki albo naciągacze kredytowi :(
      Expander zaliczam do naciągaczy kredytowych,
      podobnych do Provident-a i całej reszty.
      Zarabiają na ludzkiej naiwności,
      że te np. 5000 dają z dobrego serca.
      A oni naliczą sobie spore odsetki od tej kwoty,
      i na tym niestety zarobią :(
      Szkoda że nie chcą zarabiać uczciwie.
      • Gość: K Re: Expander otworzyl siedzibe na Rzeźnickiej IP: *.146.161.1.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.10.09, 14:20
        Witam,
        Czy wie Pan czym zajmuje się Expander??? Porównanie do Providenta pokazuje brak
        tej wiedzy. W oddziale Expandera w Elblągu pracują ludzie uczciwi, którzy
        pomagają swoim klientom w odnalezieniu najlepszego rozwiązania spośród
        propozycji banków i na tej pomocy zarabiają, bez dodatkowych opłat dla klientów.
        Ja się cieszę, że mogę zarabiać w ten sposób, zawsze marzyłem o takiej pracy.
        Zapraszam na spotkanie i wyrażenie swojej opinii po nim.
        Krzysztof Wiśniewski
        Expander
        • Gość: Elblazanin Re: Expander otworzyl siedzibe na Rzeźnickiej IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.09, 20:04
          A ja spotkałem sie w piatek z negatywna opinia o Expanderze w Elblągu.
          Kolega poszedl w końcu w OpenFinance, bo sie bardzo wkurzyl na
          Expandera.
          • gosia82300 Re: Expander otworzyl siedzibe na Rzeźnickiej 27.10.09, 21:17
            A ja odwrotnie:) W Open Finance trzeba się umawiać. Na spotkanie z doradcą musielibysmy czekać 5 dni. W Expanderze Pan Wisniewski przyjął nas od razu i spedził z nami 2 godziny odpowiadając szczegółowo na nasze pytania.
          • Gość: K Re: Expander otworzyl siedzibe na Rzeźnickiej IP: *.146.191.182.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.11.09, 19:56
            No tak, "Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził". Pytanie z
            jakiego powodu się wkurzył, czy jest to związane z merytoryką, czy też emocjami
            i ogólnikami albo kiepską zdolnością kredytową. Rozumiem zarzut: "zaproponowano
            nam najdroższy bank i doradca wpuścił nas w maliny",ale takiego nie będzie.
            Jeśli faktycznie niezadowolona osoba ma ku temu podstawy, będę wdzięczny za
            informację przekazaną np. mailowo krzysztof.wisniewski@expander.pl, dzięki takim
            informacjom, możemy stale się udoskonalać. Wracając do mojej pierwszej
            wypowiedzi: najlepiej samemu sprawdzić zanim wyda się opinie, tym bardziej
            negatywną, która postawiona niesłusznie uderza w niczemu winnych ludzi.
            Krzysztof Wiśniewski
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka