aga.ja22 13.04.18, 08:39 Podajcie mi jakieś tanie,ale dobrej jakości i znanych producentów a także z szybką wysyłką stronkę z soczewkami kontaktowymi.!!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ula2906 Re: SOCZEWKI KONTAKTOWE 19.04.18, 13:45 Soczewki24.net lub tanie soczewki kontaktowe Odpowiedz Link
bogdan585 Re: SOCZEWKI KONTAKTOWE 09.05.18, 08:44 Też sprawdzałem ta stronę gdyż lubię być na bieżąco na temat różnych promocji. Stronka jest OK, promocje fajne i dostawa dość szybka co tez jest dużym plusem. Odpowiedz Link
wojciechczek Re: SOCZEWKI KONTAKTOWE 23.05.18, 11:35 Jest wiele stronek, wielu producentów ,ja musiałem sporo testować soczewek zanim znalazłem te odpowiednie. Dale tego stronka SOCZEWKI24.NET , gdzie jest duży wybór , w rozsądnej cenie i szybka dostawą uważam za trafny. Odpowiedz Link
typerek111 Re: SOCZEWKI KONTAKTOWE 25.05.18, 00:00 Astygmatyzm to dosyć spory problem, ale wystarczy dobrać odpowiednie szkła. Na stronie www.acuvue.pl/zdrowie-oczu/problemy-ze-wzrokiem/astygmatyzm jest fajnie opisane jak astygmatyzm działa i jak można go zbadać. Nie jest to jakaś straszna wada, ale warto zadbać o to, aby dobrać odpowiednie szkła. Osobiście uważam, że soczewki kontaktowe są lepsze, ale to już kwestia indywidualna. Odpowiedz Link
garla81 Re: SOCZEWKI KONTAKTOWE 29.06.18, 10:35 Ja mam wysoki astygmatyzm-tak przynajmniej mi powiedziano i zaproponowano mi soczewki twarde. Jak to się ma do soczewek miękkich ,które do tej pory nosiłam? Czy są bezpieczne?Droższe?Czy dla każdego? Odpowiedz Link
basia_78smar Re: SOCZEWKI KONTAKTOWE 12.07.18, 13:44 Bardzo fajna stronka nawet zrobiłam sobie test na astygmatyzm i i chyba widzę dobrze:) Odpowiedz Link
viola2008 Re: SOCZEWKI KONTAKTOWE 20.08.18, 12:02 A ja zawsze zamawiam soczewki u swojej pani optyk,której ufam,że dobrze mi dobierze i gdyby coś się działo zawsze jest w stanie mi pomóc. Odpowiedz Link