Dodaj do ulubionych

pęknięta szybka w iphone 6

13.04.16, 16:52
rozmawiałam wczoraj przez telefon w autobusie, chciałam wysiąść na swoim przystanku, ale oczywiście ludzie nie znajo zasady, że najpierw się wysiada, a później wsiada i gruby babsztyl zaczął się wpychać trącając mnie gdy byłam w drzwiach i nawet nie wiem kiedy telefon wypadł mi z ręki, ekran pęknięty w każdym możliwym miejscu, a babsztyl już w autobusie, który odjeżdża. szkoda gadać no i kto za to zapłaci, no oczywiście ja! tylko gdzie w naszym pięknym mieście znaleźć serwis, którzy to ogarnie??
Obserwuj wątek
    • czarek_h Re: pęknięta szybka w iphone 6 18.04.16, 20:30
      daj sobie spokój z serwisami "u panów Mirków", mogą więcej zepsuć niż naprawić. jedź do autoryzowanego w większym mieście albo wyślij kurierem
    • miasto.mania Re: pęknięta szybka w iphone 6 21.04.16, 13:11
      jakieś propozycje? słyszałam, że nawet autoryzowane serwisy serwisom nierówne i mogą się mocno różnić cenowo...
    • czarek_h Re: pęknięta szybka w iphone 6 24.04.16, 10:33
      jak miałem problem z macbookiem to wysłałem go do serwisu ESPO w Warszawie i byłem mega zadowolony z szybkiej diagnozy i naprawy, nic nie bajerują, jak podadzą koszt, to nie ma później żadnych dodatkoewych opłat, jak już mi się nie raz w innych serwisach zdarzało... w ciągu 10dni komputer był z powrotem u mnie, ekrany chyba wymienia się od ręki, więc może być nawet szybciej
    • miasto.mania Re: pęknięta szybka w iphone 6 24.04.16, 13:02
      o to super, chyba wyślę w takim razie do tego ESPO jeśli rzeczywiście jasno stawiają sprawę kosztów, bo już kilka razy nacięłam się na wyceny w serwisach, gdzie cena przy diagnozie była o 200zł niższa niż przy odbiorze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka