Dodaj do ulubionych

Chusteczki!

14.01.11, 19:30
Witam.

Mam taki problem. Dyrka naszego przedszkola nagle zakazała przynoszenia dla dzieci chusteczek nawilżających. Nie wiadomo dlaczego? Efekt? Trzeci dzień z rzędu brudne majtki i odparzony tyłek sad Chcę iść z małym do lekarza, żeby lekarz dał mi jakieś zaświadczenie, że musi on mieć te chusteczki. Czy jest to dobry pomysł? Nie wiem czy lekarz może coś takiego mi wystawić?
Obserwuj wątek
    • sonia-3 Re: Chusteczki! 14.01.11, 19:55
      Zapytaj dlaczego. Jeśli problem w tym, iż dzieci wrzucały do kibelka i panie bały sie, że sie kibelek zapcha, to kup papier toaletowy nawilżony. Ten można wrzucać do toalety i jest nawet lepszy do wycierania pupy, niż chusteczki.
      • bweiher Re: Chusteczki! 14.01.11, 19:58
        Dokładnie jak sonia napisała.
        Zapytaj się czy może być papier nawilżany,ten można spuścić w kibelku,a ma właściwości takie jak chusteczki(których do toalety wrzucać nie wolno).My kupujemy w Rossmanie taki:

wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=37953
        • ancymon123 Re: Chusteczki! 17.01.11, 10:16
          O właśnie się zastanawiałam czy można go wrzucać do kibelka. Suer smile
      • scarlet_s Re: Chusteczki! 14.01.11, 22:03
        Nie słyszałam o tym. Dzięki. Gdzie to można kupić?
        • sonia-3 Re: Chusteczki! 14.01.11, 22:11
          Ja kupuję, albo w Rossmanie, albo w hipermarkecie na stoisku z papierm toaletowym. Jest teraz tych papierów nawilżonych spory wybór.
      • tijgertje Re: Chusteczki! 17.01.11, 10:30
        Ten papier niby mozna wrzucac do toalety, ale ograniczona ilosc, bo i tak sie moze zapchac.
        Dyrektorki zapytalabym, w czym problem, a dziecko uczulila, ze moze spuszczac max jeden kawalek papieru nawilzanego, albo niech wrzuca do kosza (stoja przy toaletach? ).
    • leneczkaz Re: Chusteczki! 17.01.11, 10:25
      My w domu używamy: kobieta.interia.pl/news/toddies-nivea-baby,743728
      Można ich używać w kibelku (spłukiwać) a także do rączek. Super do przedszkola.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka