Dodaj do ulubionych

Dziwny oddech:(

14.02.11, 20:43
maly dzisiaj bardzo szalal popolodniu i dosc krzyczal wtej zabawie,no i teraz ma taki dziwny oddech,taki jakby przy astmie(nie jest u niego stwierdzona) i troche mu sie glos zmienil.No i teraz nie wiem czy to jest po tych wyglupach czy znowu go cos bierze.Spotkaliscie sie z czyms takim?
Obserwuj wątek
    • fogito Re: Dziwny oddech:( 14.02.11, 20:50
      david-jonas napisała:

> maly dzisiaj bardzo szalal popolodniu i dosc krzyczal wtej zabawie,no i teraz m
      > a taki dziwny oddech,taki jakby przy astmie(nie jest u niego stwierdzona) i tro
      > che mu sie glos zmienil.No i teraz nie wiem czy to jest po tych wyglupach czy z
      > nowu go cos bierze.Spotkaliscie sie z czyms takim?
      • zdunia1979 Re: Dziwny oddech:( 14.02.11, 22:35
        Też pomyślałam o zapaleniu krtani. Mój synek jak dużo krzyczy (a robi to często) też ma inny głos.
        • paliwodaj Re: Dziwny oddech:( 15.02.11, 01:13
          z tymi sterydami wziewnymi to lekko przesadzilas, jezeli kobieta nie zna zapalenia krtani i nie potrafi jej odroznic od kaszlu, to pewnie bedzie sobie sama synowi dozowala sterydy wziewne
          Czasami trzeba znac granice swoich rad, steryd to nie Vit C i nie kazde zapalenie krtani leczy sie sterydami
          • fogito Re: Dziwny oddech:( 15.02.11, 06:46
            Jeśli ktoś ma w domu sterydy dla dziecka to znaczy, że powód ich zakupu już był. I wtedy każdy będzie wiedział co zrobić. A jeśli nie ma to nie poda i tyle.
            Przy ostrym zapaleniu krtani ważna jest szybka reakcja. I owszem można ich nie używać, pod warunkiem, że dziecko jest odpowiednio duże i zapalenie nie jest ostre.
    • david-jonas Re: Dziwny oddech:( 15.02.11, 09:35
      Bylam dzis z malym u lekarza.W nocy tak dziwnie oddychal,tak plytko,tak jakby przy astmie,no i nie dalo mi to spokoju wiec wybralam sie dzis z malym do lekarza.Gardlo,pluca,uszy ob tylko przy kaszlu (a prawie wcale nie kaszle) slychac minimalne zmiany na oskrzelach,dostal kropelki i poszedl do przedszkola.Mam nadzieje ze sie wiecej z tego nic nie wykluje,dopiero bylo chore te moje duze malenstwo.
      • ancymon123 Re: Dziwny oddech:( 15.02.11, 09:41
        Na zmiany w oskrzelach przedszkole najlepsze.
        ;/
        • fogito Re: Dziwny oddech:( 15.02.11, 16:22
          O to odważna jesteś, że do przedszkola puściłaś. Ale pewnie ta sytuacja nie ma miejsca w Polsce..
      • david-jonas Re: Dziwny oddech:( 17.02.11, 10:20
        no masz racje,my mieszkamy w Niemczech i tam jezeli dziecko nie ma goraczki moze isc do przedszkola.Tu nie patrza na zakatarzone dzieci tak dziwnie jak w Polsce,no i po drugie ja tu nie mam zadnej babci ani dziadka z kim bym mogla malego zostawic,a niestety w pracy juz nie dostane wiecej wolnego bo bylam prawie trzy tygodnie na opiece,a na rok przysuguje sie nam tylko 20 dni.Wiec jak maly nie ma goraczki niestety musi isc do przedszkola.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka