camel_3d 07.04.11, 15:27 www.youtube.com/watch?v=Wq43SdWjuKY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atena12345 Re: do zastanowienia sie :) 07.04.11, 16:08 cudowna piosenka i niestety taka prawdziwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
figa33 Re: do zastanowienia sie :) 07.04.11, 16:13 Oryginał jest znacznie lepszy www.youtube.com/watch?v=Pq776s4RJBA&feature=related Moja córka (21 m-cy) uwielbia po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaimax Re: do zastanowienia sie :) 07.04.11, 19:29 Uwielbiam Wawilow codziennie budze mojego 7-latka tym wierszem. W sobote mlody zaczyna ferie wiosenne i przez 2 tygodnie bedzie mu wolno wszystko robic wolno Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: do zastanowienia sie :) 07.04.11, 19:30 wiersz stary jak świat, ale fajny, prawdziwy Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d figa33 10.04.11, 20:46 to nie jest orginal... oryginal jest z lat 80 chyba z tik taka.. to co przytoczylac dosc dlako odbiega iod oryginalu... i jest brzydki teledysk Odpowiedz Link Zgłoś
figa33 Re: figa33 10.04.11, 22:33 No cóż, ja nie byłam z Tiktakowych fanów, więc może coś przeoczyłam I nawet nie wiedziałam, że tekst to poniekąd klasyka (no ale niektórzy nie słyszeli tez nigdy o Muminkach na przykład). Tak czy siak, mi (i mojej córce) teledysk, który uważasz za brzydki, akurat bardzo sie podoba. Kwestia gustu Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: do zastanowienia sie :) 07.04.11, 20:36 Ja nie znałam tego utworu, moje go uwielbia, a ja niestety nadużywam słowa szybko... Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: do zastanowienia sie :) 09.04.11, 17:30 Ja do swojej córki mówię wiecznie "wolniej, nie szalej, stój, stop" itp. Ale syna ciągle pośpieszam Kiedyś koleżanka opowiadała, jak bawi się jej córka swoimi lalami. Mówiła do nich "szybciej, szybciej" i ta obserwacja zmusiła koleżankę do refleksji. Taki ten świat zwariowany, człowiek w ciągłym pośpiechu. A ja do tego śpioch jestem, więc rano wszyscy przeze mnie cierpią. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: do zastanowienia sie :) 10.04.11, 22:56 Na minimini leci ta piosenka i mój syn powiedział, że to jego ulubiona. Ale mi się glupio zrobiło Niestety - jego życie atak wygląda: szybciej, szybciej i jeszcze: ciszej, ciszej. Staram się ograniczyć przyspieszanie i uciszanie. Ta piosenka ustawia mnie do pionu. Odpowiedz Link Zgłoś