Dodaj do ulubionych

nawilzac parowy

28.09.12, 22:56
zamierzam kupic nawilzacz parowy do domu, mozecie mi polecic jakie macie, uzywacie. Chcialabym przede wszytskim cichy i malo gabarytowy. dziekuje
Obserwuj wątek
    • aleksandra1357 obok tematu 29.09.12, 00:01
      Przeczytałam tytuł wątku jako "nawilżać parówy". Myślałam, że to kolejny pasjonujący wątek jedzeniowy.
      • lexie007 Re: obok tematu 29.09.12, 00:23
        chachachachasmiledobre....smile

a jak juz nie ma o "parowie" to nie masz przypadkiem takiego nawilzaczasmile?
        • aleksandra1357 Re: obok tematu 29.09.12, 22:45
          Mam nawilżacz i się nawilżam, ale czytałam, że to rozsiewacz pleśni i grzybów, więc używam go z nieśmiałością, miotając się między suszą a grzybami.
          Ogólnie im droższy tym lepszy. Pogadaj w sklepie. Dobre i niegrzybowe to raczej powyżej 500 zł.
          • lexie007 Re: obok tematu 29.09.12, 23:42
            ale ja chcialam taki "od czasu do czasu" np teraz jak dziecko ma zatkany nos , taki "mokry od pary pokoj" dobrze robi na jego sluzowke podczas spania.

Uzywasz swojego do takich celow?
            • aleksandra1357 Re: obok tematu 29.09.12, 23:53
              lexie007 napisała:

> Uzywasz swojego do takich celow?

Do nawilżania powietrza. Jak grzeją kaloryfery, to chodzi przez całą dobę.
    • gaga-sie Re: nawilzac parowy 29.09.12, 23:46
      Używamy takiego www.venta-airwasher.pl/index.php/modele_lw12_lw24plus_lw44plus Przetestowaliśmy inne i nie były dobre (zostawiały osad na półkach, podłodze). Z tego jesteśmy zadowoleni ( mamy ten mały).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka