Dodaj do ulubionych

Gry logiczne granna

26.11.12, 14:24
Ciekawa jestem waszych opinii na temat gier logicznych granna. 3 traki, mądry zamek i zamek kamelot. Chciałabym kupić mojemu 4,5 latkowi 3 traki ale czy ta gra jest warta swoich pieniędzy?
Czy dzieci które mają tą grę bawią się nią? Ucieszą mnie wasze opinie na temat pozostałych gier logicznych.
Obserwuj wątek
    • slonko1335 Re: Gry logiczne granna 26.11.12, 14:27
      Podejrzewam, że zależy od dziecka. Moje dzieciaki uwielbiają takie logiczne układanki i jesteśmy cała rodziną wielkimi fanami Smart Gamesów. Mamy już kilka i kolekcja ciągle rośnie. Wykonanie jest super, nie kupuję tych gier nigdy w regularnych cenach-czatuję na promocje. 3traki mój młody(prawie 4,5) dostanie pod choinkę.
    • pszczolka1020 Re: Gry logiczne granna 26.11.12, 15:32
      Wszystko zależy czy twoje dziecko lubi takie kombinowanki , mój lubi ,ma 6 lat i fajnie bawi się mądrym zamkiem, kupiliśmy ją jakiś czas temu , dokładnie nie pamiętam ile młody miał wtedy , nie od razu zatrybił, ale teraz bardzo lubi i układa już sam eksperta smile
    • agnieszka77_11 Re: Gry logiczne granna 26.11.12, 17:24
      Wszystko zależy od tego czy Twoje dziecko lubi się w taki sposób bawić. Mój 3,5 latek uwielbia wszelkie gry - i smart gamesy i zwykłe Granny. Każde dziecko jest inne, więc ciężko stwierdzić czy Twojemu one się spodobają.
    • leneczkaz Re: Gry logiczne granna 26.11.12, 19:41
      Moi uwielbiają makoweczki.pl/smart-games/ .. młoda się nauczyła nadziewać wszytkie klocki na patyki, więc walczą o 'dzień i noc' wink.
    • tijgertje Re: Gry logiczne granna 26.11.12, 22:56
      Wszystkie gry Smart Games sa genialne i bardzo dobrej jakosci. Kupilam juz troche i nigdy nie uwazalam ich za bardzo drogie (w sosunku do tego, co oferuja). Moj mlody je uwielbia, ale zalezy od dziecka, niektore nie lubia lamiglowek, ale mysle, ze warto zaryzykowac i sprobowac.
      • foxanka Re: Gry logiczne granna 27.11.12, 13:38
        Mamy Mądry zamek i Myszka potrafi przesiedzieć dobrze ponad godzinę i kombinować, ale nie jest to jej zabawka na codzienne zabawy, wraca do niej od czasu do czasu.
        • zjawa1 Re: Gry logiczne granna 27.11.12, 20:56
          Moj syn uwielbia lamiglowki i podobne zabawy, jednak ten zamek srednio przypadl mu do gustu. Sama nie wiem dlaczego.
          Zrobil do polowy ksiazeczke w pierwszych dniach i olal zabawe.
          Jednym slowem-znudzila mu sie.
          To chyba zalezy od dziecka. Trudno jest masowo oceniac.
          • leneczkaz Re: Gry logiczne granna 28.11.12, 08:23
            Ale akurat 'Zamek' pewnie podobnie do 'Kamelota' jest najtrudniejszy.. U nas młody wyniósł do dziadków, ale tam też nie gra często (choć może by był u nich wiele razy a ma tam też inne gry). Kamelotem jarał się raczej mój mąż tongue_out

Zaś młody buduje 'Traki' obecnie, a na początku non stop 'Dzień i noc'.. i one są ptoste, kolorowe i ciekawe.
    • tata.po.30 Re: Gry logiczne granna 28.11.12, 09:33
      Gry są świetne. U nas Kamelot sprawdził się lepiej niż 3 traki (oba testowane gdy synek miał 4 latka z haczykiem).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka