Dodaj do ulubionych

Dialog :) Ach te babcie...

11.07.16, 14:37
Znow...Miedzyzdrojesmile
Buda z rybami, babcia, mama i syn (jakies 5 lat) wygladajacy zdrowo i normalnie.

Babcia: No ten nasz K. taki mizerniutki.
Mama: Wyglada dobrze.
Babcia: Na pewneo nic nie je, taka chudzinka.
Mama: Przeciez je, rybe teraz. Dobrze je
Babcia: No przeciez widze. Ale jak przejedzei do nas na te 3 tygodnie to go odzywimy.
Mama: To ja nie wiem czy go przyslemy, jak mamusia juz cos takiego planuje.
Babcia: K. Slyszales? Mama cie nie chce do babci puscic. A Pieski i Kotki juz sie tak cieszyly, ze przyjedziesz.
K. Mamo!!! Ja chce do babci!!!!

Swoja droga, babcie mlodegoe tez uwazajly, ze za chudziutki byl. Jedna ciagle tak uzwaza - ona lubi takie pulchniutkie buleczki smile))

A jak tam wasze babcie?
Obserwuj wątek
    • agata_abbott Re: Dialog :) Ach te babcie... 11.07.16, 14:42
      Na szczęście u nas babciom nie odpala w tym kierunku. Chociaż jedna miała mały problem, jak Ewa musiała przejść na dietę ("no ale jak to, danonka nawet nie spróbuje?" smile). Na szczęście się uspokoiłosmile
      • camel_3d Re: Dialog :) Ach te babcie... 11.07.16, 17:37
        u mnie tez nie, tzn nie w sensie ze za chudy czy za blady..
        Ale jedna uwaza, ze cola i jajka niespodzianki sa super jest dla dzieci - bo przeciez lubia. smile Sama nie pije.

A druga uwaza, ze obiad jest o 13, a o 15 ciasto. Ma problemy z zaakceptowaniem, ze mlody o tej godzinie nie jest juz glodnysmile tzn o 15, albo ze zjadl TYLKO jeden kawalek smile)

• panna.z.wilka Re: Dialog :) Ach te babcie... 11.07.16, 16:30
      za chudy nie, ale że bladziutki, to słyszę co jakiś czas. karnet na solarium mu chyba powinnam kupić wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka