coventrian
09.01.21, 21:43
Witam
Mam nadzieje ze pisze w dobrym miejscu a mianowicie szukam pomocy kontaktu do specjalisty który pomoże dokładniej rozpoznać przypadłość córki. Chodzi o to ze córka ma prawie 6 lat I nie zbyt wiele mówi a jej zachowanie jest na poziomie 2-3 latka. Poza tym boi się głośniejszych dźwięków jak np przejeżdżający motocykl. Bardzo ciężko idzie jej zapamiętywanie nowych słów i ogólnie nauka. Czasami mam wrażenie ze ona wcale nie rozumie co ja do niej mowie. Córka 3 lata temu została zdiagnozowana ze ma padaczkę i dostała leki na stałe ( convulex 7ml dziennie) bo miała wcześniej tak jakby ataki dostawała drgawek i zawieszała się tak jakby na chwile. Eeg wykazywało wyładowania teraz przez pandemie nie mamy jak powtórzyć ale drgawki już nie występują niestety jej rozwój intelektualny jakby się zatrzymał. Kolejna rzeczą jest to ze córka ma bardzo zimne kończyny ogólnie, nie wiem czy to tez nie ma wpływu na jej stan zdrowia. Bardzo proszę o jakikolwiek pomoc, namiary na lekarzy lub inne sposoby. Serdecznie dziękuje.