aga1004 24.11.04, 19:57 MÓJ SYN MA 2,5 ROKU JAK MU SIĘ COŚ NIE PODOBA TO WRZESZCZY WSZYSTKO WYMUSZ KRZYKIEM TAK BYŁO OD SAMEGO POCZĄTKU JAK DŁUGO MAM MU ULEGAĆ POMÓŻCIE!!1! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga.bob Re: WRZESZCZĄCY 2.LATEK POMOCY 24.11.04, 20:37 podobno trzeba to przeczekać albo spróbowac tłumaczyć mój ma niecale 2 ale jakoś da sobie przegadać Odpowiedz Link Zgłoś
monika.pap Re: WRZESZCZĄCY 2.LATEK POMOCY 24.11.04, 21:24 Moim zdaniem karzde dziecko ktore zobaczy ze gdy wrzeszczy toto dostanie to bedzie to wykorzystywalo przeciwko tobie.Ja mam dwoje dzieci i niedalam sie zteroryzowac choc syn od urodzenia byl niesamowicie rozwrzeszczany to teraz jest pogodnym 11 miesieczniakiem,zato cora juz potrafi pokombinowac lecz staramy sie jej nieulegac a ma ponad 3 lata. Niedaj sie i badz kasekwetna.Monika mama Natali i Jakuba gg 8883531 monika.pap@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aska_f Re: WRZESZCZĄCY 2.LATEK POMOCY 24.11.04, 23:04 Wiem, że się łatwo mówi, ale im dłużej będziesz ulegać tym dłużej mały będzie krzykiem wszystko wymuszał - zrozumiał że jest to sposób na to żeby dostać to co chce Spróbuj 2-3 dni nie reagować na krzyk i powinien załapać że coś jest inaczej i dać sobie spokój. Przynajmniej u nas tak było. Krzyk - brak reakcji - koniec krzyków Pozdrawiam, Aśka Odpowiedz Link Zgłoś