Dodaj do ulubionych

Apel UNICEF o pomoc dzieciom, ofiarom Tsunami

19.01.05, 20:58
chcą uzbierać 80mln$....
prezentacja nowego modlu AIRBUSA kosztowała ponad 100mln...
Obserwuj wątek
    • wojtek_zeng Re: Apel UNICEF o pomoc dzieciom, ofiarom Tsunami 19.01.05, 23:25
      To nie jest takie proste..... Nikt nie prezentuje Airbusa dla checi pokazania sie, tylko dlatego ze jest to element olbrzymiej promocji produktu, ktory daje w konsekwencji prace tysiacom ludzi...
      • mozilla.org Re: Apel UNICEF o pomoc dzieciom, ofiarom Tsunami 20.01.05, 15:05
        wiem, wiem... jestem jak najdalszy od takich "tanich chwytów". a jednak tak
        napisałem....
    • karolcia1688 Re: Apel UNICEF o pomoc dzieciom, ofiarom Tsunami 23.01.05, 14:13
      coz moge na ten temat napisac... jest mi bardzo przykro jak widze takie
      sytuacje cierpiacych niewinnych ludzio a szczegolnie male bezbronne dzieci
      ktore sa zamale zeby soebie samym poradzic... traca rodzicow rodziny wszystko
      co ich otacza kocha... bardzo chcialabym pomoc w jaki kolwiek sposob... jezeli
      jest to tylko mozliwe to prosze o kontakt
    • mb34 Droga redakcjo 24.01.05, 10:49
      Bardzo szczytny cel, ale.....droga redakcjo.... ta reklama intymna.pl czyli
      (przepraszam)goła dupa,jest tu chyba nie na miejscu. Trochę wyczucia..
    • gagu Re: Apel UNICEF o pomoc dzieciom, ofiarom Tsunami 26.01.05, 09:33
      a może by tak pomóc głodującym od kilkunastu lat dzieciom w afryce północnej.
      dlaczego o nich nikt nie mówi?
      • bianka-w Re: Apel UNICEF o pomoc dzieciom, ofiarom Tsunami 27.01.05, 21:52
        głód jest głód, nie ważne kto cierpi - trzeba pomóc!
    • prawdziwy.www.zieloni.w.pl GŁÓD,WOJNY,ROPA,TSUNAMI,EKOLOGI A,REZIM,KOLONIALIZM 30.01.05, 13:29
      • prawdziwy.www.zieloni.w.pl ROZWIĄZANIA:EKOLOGIA,WEGETARIAN IZM,ALTERGLOBALIZM 30.01.05, 13:32
        zobacz np. linki itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka