mama_adrianka 13.04.05, 16:33 kilka razy spotkalam sie tu z okresleniem metoda zaklinaczki.co to za metoda i na czym polega??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa216 Re: ZAKLINACZKA???? 13.04.05, 20:27 W tv był program o kobiecie która pomagała rodzicom np odstawić dziecko od piersi, czy też uczyła samodzielnego zasypiania, program nazywał się właśnie "zaklinaczka dzieci" czy jakoś tak Mamy na forum poprostu korzystaja z jej metod. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia76 [...] 13.04.05, 20:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia76 Re: ZAKLINACZKA???? 13.04.05, 20:37 Napisała też "Język dwulatka" ale nie ma chyba elektronicznej wersji Odpowiedz Link Zgłoś
rybka32-1 Re: ZAKLINACZKA???? 14.04.05, 22:38 Hej! Ja jestem fanką Zaklinaczki choc nie było mi dane obejrzeć filmów emitowanych w naszej TVP. Konkretnie chodzi o Tracy Hogg, którą potocznie nazywa sie Zaklinaczką, albo dziecięca szeptunką. Napisała "Język niemowląt" oraz "Język dwulatka" - myslę że te książki pomogły niejednej mamie. Zaklinaczka opisywała skuteczne sposoby rozwiązywania wielu problemów - nie wiem o jaki Ci chodzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś