zbrojwskas 19.08.05, 13:24 jest juz duza wiec odchodze od spiochow na rzecz spodenek,body,bluzeczek a spochy tylko na noc , ma juz 4ms wiec fajnie wyglada w bluzkach i spodenkach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wenus.z.willendorfu Nie tylko :-) 19.08.05, 13:42 a zauważyłaś, że przy zmianie garderoby z typowo niemowlęcej (typu śposzki) na bardziej dziecięcą (spodenki) od razu maluszek wygląda bardziej "dorośle"? Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Tylko czekać, aż powie: 19.08.05, 14:11 mamo, skoczę na piwo z kolegami. Nie czekaj na mnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Nie tylko :-) 19.08.05, 15:15 He he faktycznie , mój mąż kiedy zobaczył naszego bąbla ubranego w "dorosłe ciuchy" powiedział - ależ dorosły ten nasz synek .... aż mu się łza w oku zakręciła śmiesznie wyglądają gdy mamy ubierają takie dzieciaczki - rozmiar 80-86 w dzieciowe ciuszki - pajace. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka nostalgia za pajacami.... 19.08.05, 16:01 Ja tez lubilam ubierac Olka w "dorosle" ciuchy w wieku 3,4 miesiecy ale teraz (w wieku 7 miesiecy) smutno mi troche, ze tak szybko przestaje byc niemowlakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: nostalgia za pajacami.... 19.08.05, 16:20 ostatnio w h&m widziałam takie maciupkie, śliczniutkie, mięciutkie jak kaczuszka ... ech.... dawne czasy Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 tia, taki rozm.56 buuu, to se ne wrati..... 19.08.05, 16:25 chyba ze przy nastepnym Ja osobiscie nie lubie spioszkow i Matus je mial tylko za czasow noworodkowychPajace do dzis tylko do spania. Ja to mam chec na rozowe sukieneczki ale nie zrobie tego Matkowi)) Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje Re: tia, taki rozm.56 buuu, to se ne wrati..... 19.08.05, 18:34 z pajacami i spioszkami to u nas tak jak u Ciebie, ale te sukieneczki - przegielas my mamy dwie sukieneczki i Glizda ich ani razu nie miala na sobie, bo sa kompletnie niepraktyczne (moim zdaniem). podobnie jak wszelkie bluzeczki, ktore sie podwijaja i odslaniaja plecki, a w okolicy lopatek robia walek.. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 se ne wrati, ale mozna nad tym popracowac, 19.08.05, 18:44 szczegolnie jesli maz nie "uciekl" z sypialni hihi Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi Re: zmieniam garderobe u mojej corki. 19.08.05, 20:48 A my juz zmienilysmy garderobe i od jakiegos czasu spiochy i pajacyki tylko do spania. Uwielbiam moje dziecko w takich "doroslych ciuchach" - super wyglada. Ostatnio kompletnie sie splukalysmy z siostra na ciuszki dla Zoskuna - odjazdowe dzinsy, sztruksy, bluzeczki, kilka dresikow i sukienke i rajstopki. Odpowiedz Link Zgłoś