Dodaj do ulubionych

zmieniam garderobe u mojej corki.

19.08.05, 13:24
jest juz duza wiec odchodze od spiochow na rzecz spodenek,body,bluzeczek a spochy tylko na noc , ma juz 4ms wiec fajnie wyglada w bluzkach i spodenkach.
Obserwuj wątek
    • zbrojwskas tylko ja sie tu udzielam ??? 19.08.05, 13:25

• wenus.z.willendorfu Nie tylko :-) 19.08.05, 13:42
        a zauważyłaś, że przy zmianie garderoby z typowo niemowlęcej (typu śposzki) na
        bardziej dziecięcą (spodenki) od razu maluszek wygląda bardziej "dorośle"?
        • viviene12 No to prawda 19.08.05, 14:00
          moj prawie wyglada na pelnoletniegosmile
          • wenus.z.willendorfu Tylko czekać, aż powie: 19.08.05, 14:11
            mamo, skoczę na piwo z kolegami. Nie czekaj na mnie
            smile)
            • viviene12 zeby sie chociaz odmeldowac zechcial! 19.08.05, 16:22
        • xemm1 Re: Nie tylko :-) 19.08.05, 15:15
          He he faktycznie , mój mąż kiedy zobaczył naszego bąbla ubranego w "dorosłe
          ciuchy" powiedział - ależ dorosły ten nasz synek wink.... aż mu się łza w oku
          zakręciła

śmiesznie wyglądają gdy mamy ubierają takie dzieciaczki - rozmiar 80-86 w
          dzieciowe ciuszki - pajace.
    • mama_olka nostalgia za pajacami.... 19.08.05, 16:01
      Ja tez lubilam ubierac Olka w "dorosle" ciuchy w wieku 3,4 miesiecy ale teraz
      (w wieku 7 miesiecy) smutno mi troche, ze tak szybko przestaje byc
      niemowlakiem.
      • xemm1 Re: nostalgia za pajacami.... 19.08.05, 16:20
        ostatnio w h&m widziałam takie maciupkie, śliczniutkie, mięciutkie jak
        kaczuszka wink... ech.... dawne czasy
        • mmala6 tia, taki rozm.56 buuu, to se ne wrati..... 19.08.05, 16:25
          chyba ze przy nastepnym wink
          Ja osobiscie nie lubie spioszkow i Matus je mial tylko za czasow
          noworodkowychwinkPajace do dzis tylko do spania.

Ja to mam chec na rozowe sukieneczki ale nie zrobie tego Matkowiwink))
          • schaapje Re: tia, taki rozm.56 buuu, to se ne wrati..... 19.08.05, 18:34
            z pajacami i spioszkami to u nas tak jak u Ciebie, ale te sukieneczki -
            przegielas smile
            my mamy dwie sukieneczki i Glizda ich ani razu nie miala na sobie, bo sa
            kompletnie niepraktyczne (moim zdaniem). podobnie jak wszelkie bluzeczki, ktore
            sie podwijaja i odslaniaja plecki, a w okolicy lopatek robia walek..
            • viviene12 se ne wrati, ale mozna nad tym popracowac, 19.08.05, 18:44
              szczegolnie jesli maz nie "uciekl" z sypialni hihi
              • mmala6 ano uciekl wlasnie;-)) 19.08.05, 20:42

• e_rubi Re: zmieniam garderobe u mojej corki. 19.08.05, 20:48
      A my juz zmienilysmy garderobe i od jakiegos czasu spiochy i pajacyki tylko do spania. Uwielbiam moje dziecko w takich "doroslych ciuchach" - super wyglada. Ostatnio kompletnie sie splukalysmy z siostra na ciuszki dla Zoskuna - odjazdowe dzinsy, sztruksy, bluzeczki, kilka dresikow i sukienke i rajstopki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka