Dodaj do ulubionych

chcemy jechać w góry

23.08.05, 09:18
Chcemy z Dorotka pojechać na kilka dni w góry - jakie polecacie miejsce,
żebyśmy i my mogli troszke pospacerowac a dla malej nie było to zbyt męczące.
A może znacie jakieś niedrogie schronisko, pensjonacik przyjazne dla rodziców
z małym dzieckiem, z dobrym miejscem parkingowym z którego wszędzie
blisko ??? Czy to za duże wymagania?? Ja myślałam o Szczyrku ale sama nie
wiem. W necie ofert pełno ale ja jakos nie mam zaufania do "suchej" reklamy i
wolałabym jesli by ktoś zaufany mi polecił..
Obserwuj wątek
    • viviene12 Szczyrk jest fajny 23.08.05, 09:48
      fajny jest tez Karpacz - sporo sciezek do wedrowek - co najwazniejsze niezbyt
      stromychsmile To zalezy chyba, skad jedziesz?
      • patimal Re: Szczyrk jest fajny 23.08.05, 10:05
        Jesteśmy spod jędrzejowa (świętokrzyskie) takze do szczyrku nie tak daleko (ok
        200km) i mała powinna bez problemu podróż wytrzymac (oczywiście z
        postojem).Pozostaje właściwie tylko wybór kwatery ale sądzę ze we wrzesniu
        problemu nie będzie.
        • viviene12 hehe znam jedrzejow 23.08.05, 10:36
          muzeum zegarow?? jak im tam bylo - Przypkowscy? A moze cos pokrecilam. W kazdym
          razie pamietam taki rynek i dom handlowy eeee... nie pamietam jak sie nazywa.
          • viviene12 Re: hehe znam jedrzejow 23.08.05, 10:39
            to do karpacza i w bieszczady troche daleko... wisla, szczyrk, ustron? chyba
            lepsze od pienin.
            • viviene12 moze Rabka albo Krynica Gorska? 23.08.05, 10:57
              Wiem, ze moze niezbyt oryginalne pomysla, ae ja bym jechala z dzieckiem raczej
              tam. dzie w razie niepogody (odpukac) jest cokolwiek do zrobienia, tzn. chociaz
              deptakiem sie przejsc moznasmile No i lekarz w poblizu, a tam nie powinno byc z
              tym problemu.
              • patimal Re: moze Rabka albo Krynica Gorska? 23.08.05, 12:02
                Dokładnie tak samo do tego podchodzę Viviene smile Przeglądam właśnie oferty
                kwater w Szczyrku i Żywcu ale Rabka też mi się bardzo dobrze kojarzy - zwracam
                uwagę na to czy jest dobry dojazd, plac zabaw dla dzieci, osobna łazienka....
                Tylko że takie oferty jakos do mnie nie przemawiają a wszyscy znajomi jeżdżą do
                Zakopanego, którego ja jakoś nie lubię (juz taka jestem że lubie nie to co
                wszyscy i raczej wole cos oryginalnego a przynajmniej nie oklepanego)
                A co do tego Jędrzejowa to wszystko sie zgadza - a DH jest nadal i nazywa sie
                PIAST. A co ty w Jędrzejowie robilaś ???
                • viviene12 mialam przyjaciolke ze studiow 23.08.05, 12:31
                  ale teraz to ona juz w stolicy mieszkasmile
                • ola31121982 Re: moze Rabka albo Krynica Gorska? 23.08.05, 21:32
                  ja nie bede dosc oryginalna i powiem Zakopane.jest o.k.jezdzimy tam czesto choc
                  czasmi mam chec udac sie w inne miejsce.a ile ma Twoj dzieciaczek.nasz niedlugo
                  4 miesiace i tez jedziemy we wrzesniu w gory.jestem ze skarzyska to tez
                  niedaleko od jedrzejowa.pozdrawiam.
                  • patimal Re: moze Rabka albo Krynica Gorska? 23.08.05, 22:34
                    Ooo witam świętokrzyskie smile Nasza Dosia ma 10M. My jakoś za Zakopanym nie
                    przepadamy. Najprawdopodobniej wybierzemy się do Szczyrku albo Żywca gdzieś w
                    połowie września. Równiez pozdrawiamy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka