Dodaj do ulubionych

Kupujecie/sprzedajecie rzeczy dziecięce na allegro

26.08.05, 11:11
No właśnie, zainspirowana innym wątkiem postanowiłam założyć ten wink
Kupuję i kupowałam dla Frutki ubrania na allegro, najczęściej firm
niedostępnych w Polsce typu Gap, ale nie tylko. Z większych rzeczy, to tylko
krzesełko do karmienia, ale obejrzeliśmy je na miejscu.
Co do sprzedaży, to początkowo wystawiałam ubranka, ale tylko te "lepsze"
firmowe. Teraz już tego nie robię, bo wszystkie ciuszki zostawiam dla
kuzynki, która jest już 5 dni po terminie...
Aha! Kupiłam jeszcze na allegro matę i kilka miesięcy później ją sprzedałam.

Wiecie? Fajne to allegro smile
Obserwuj wątek
    • yoko2 Re: Kupujecie/sprzedajecie rzeczy dziecięce na al 26.08.05, 11:14
      ja czasem kupuje, ale tylko nowe żeczy
      nigdy używanych

ubranka zabawki:]
      • mmala6 ja tez kupuje/sprzedaje 26.08.05, 11:52
        sprzedaje glownie rzeczy Matka, juz gdzie pisalam o tym.Czasem jakies swoje nie
        noszone przez lata a tu sie nagle jakis chetny znajdujewinksprzedalismy z mezem
        dwie stare komorki i kameresmile))Sprzedawalam tez meble Ikea mojego brata (tzn on
        sprzedawal przez moje konto).
        Kupuje rozne rzeczy, glownie ciuszki dla Matka, podobnie jak Wenus, firm u nas
        niedostepnych jak Gap czy Next.Rowniez H&M ale tylko uzywane i to tez z glowa,
        bo czasem cena koncowa jest taka jak w sklepie (sama tak sprzedalam dresik,
        kupilam za 29, sprzedalam za 27,50).Ostatnio kupilam kombinezon za 70zl H&M,
        uzywany ale swietny.
        Genralanie rzeczy dla Matka za ktorymi nie chce mi sie chodzic po sklepach, no
        szlafroczekwink))a sa fajne i niedrogie na allegro.

Nowe H&M sa o wiele drozsze niz z sklepie, to pewnie dla mam, ktore nie maja H&M
        w swoim miescie...
        Z rzeczy nieubraniowych kupilam waleczek chicco, ocharniacz na lozeczko
        (nowy),cos tam jeszcze ale juz nie pamietamwink
        Kosmetykow nie kupuje raczej (chyba kupilam cos raz albo dwa) bo jakos nie
        szperam i nic ciekawego nie wynajduje.

Aha, na gwiazdke kupilam mezowi discmena (nowego) ok 50zl taniej niz w sklepie.
    • schaapje Re: Kupujecie/sprzedajecie rzeczy dziecięce na al 28.08.05, 10:08
      ja kupuje, czasem sprzedaje. i generalnie jestem zadowolona, bo rzeczy nowe
      firmowe sa naprawde drogie. teraz wlasnie poszukuje pajacykow na 68, potrzebne
      mi trzy sztuki, ale ze nie mam czasu ostatnio siedziec w internecie, to
      chcialabym za jednym zamachem kupic ze trzy rozpinane na calej dlugosci i bez
      zadnych kolniezykow...
      moze ktoras z Was ma do odsprzedania? smile
      • mmala6 Re: Kupujecie/sprzedajecie rzeczy dziecięce na al 28.08.05, 11:09
        takie do spania?
        ja mam ale nieco sfatygowane:
        jeden z 5-10-15 blekitny z jakimis misiami ale bez stopek.Rozm 74 ale wg mnie
        mniejszy.W kazdym razie Matus wykorzystal go na maksa, jest czysty ale troszke
        sprany i przy chyba jednej czy dwoch napkach puscil material ale tak minimalnie
        w niczym to nie przeszkadza.Matus go nosil jak byl duzo mniejszy i wtedy rekawki
        i nogawki podwijalam, teraz sa juz przykrotkie.
        Drugi to jest pajacyk-czerwony, z lumpeksu za 4zlwink)wiec nowka to nie jest, ma
        jakis kolorowy nadruk na piersi.Bobo fajnie w nim wyglada, my mowilismy
        "krasnoludek"smile)Matus juz ledwo w niego wchodzi, stopki ma do konca, nie wiem
        kiedy z niego wyrosl bo ja mu kupilam to w nim "plywal".
        Trzeci taki troche juz cieplejszy pajac z takiego cienkiego "misia" czy welurku,
        wiesz takie milutkie w dotyku.Chyba 68, kolory unisex tj bezowo zolto szare, nie
        jest najpiekniejsze ale cieple i wygodne do spania.I prawie nowe, bo Matek
        niewiele w nim spal (w zimie bylo duzo za duze a potem za cieplo bylo).Ze sklepu
        nie z lumpu albo allegro, to niebieskie tez ze sklepu.
        Jak chcesz to przesle Ci zdjecia i sie jakos dogadamy.
        • schaapje Re: Kupujecie/sprzedajecie rzeczy dziecięce na al 28.08.05, 16:31
          jasne ze chce
          ale tylko, jesli nie beda za duze (tylk onie wiem, jak to sprwdzic, chyba jakos
          zmierze te, co mam i co sa przykrotkie), bo mam kilka takich na 6-9 m-cy i te
          to sa dopiero duuuuuze... smile
          zdjecia chetnie obejrze.
          • mmala6 ok, jutro je wypiore i zrobie fotki 28.08.05, 19:32
            Napisze Ci tez od razu wymiary, zeby wiedziala.Ten niebieski na pewno bedzie ok,
            bo nie ma nogawek, wiec kazda syrka sie zmiescismilete pozostale pewnie wieksze
            ale nie 6-9, bo Matus ma 7m-cy i juz za male.A on wielki raczej nie jestwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka