tynka35 25.09.05, 20:29 Powiedzcie mi babki co się daje w prezencie na chrzciny dziewczynce? Może macie jakieś ciekawe propozycje. Ania z córcią Martynką Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicez Re: chrzciny 25.09.05, 21:12 jak bylam chrzestną, to dalam srebrna grzechotke a jak chrzilam dziecie, to z fajnych prezentow dostalismy dzieciece sztucce z wygrawerowanym imieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuncia25 Re: chrzciny 25.09.05, 21:39 Mój synek poza "zwykłymi" prezentami typu zabawki i huśtawka dostał sztabke złota i monete mającą limitowany nakład kupione w mennicy, jak będzie dorosły to te przedmioty nabiora sporej wartości. Pzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorota0510 Re: chrzciny 26.09.05, 09:01 moja córcia dostała srebrny smoczek( wygrawerowane było imię, data, godzina, cm i waga urodzenia )a wnim mozna schować pierwszy ząbek. Milutki prezencik od chrzesnej. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: chrzciny 25.09.05, 21:43 Całą gamę pomysłów na prezent z okazji chrztu znajdziesz tutaj, zapraszam serdecznie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=28414666&a=28416508 Pozdrawiam gorąco, driadea Odpowiedz Link Zgłoś
fotografika1 Re: chrzciny 26.09.05, 16:39 ja zamówiłam sesje foto i ją opłaciłam, wiedziałam że mama mojej chrzesnicy sie na nią nie zdecyduje ze względów finansowych, teraz już wróciłam do pracy i sama sie tym zajmuje, ha, to fajna pamiątka goraco namawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wesolamarta Re: chrzciny 26.09.05, 16:51 Naprawdę piękne rzeczy można dostać w sklepach jubilerskich. My dla naszej Hanki kupiliśmy mały cudny srebrny bucik, który teraz jest fajną ozdobą jej pokoiku. Widzieliśmy też grzechotki, smoczki, łyżeczki - jest w czym wybierać!!! Życzymy udanych zakupów! Odpowiedz Link Zgłoś
corokia Re: chrzciny 28.09.05, 15:29 Moja Oliwia dostała złotą ale delikatną bransoletkę z wygrawerowanym imieniem na blaszce-nosi cały czas! kolczyki,zabawki,literki na łancuszek.... obojetnie co dasz to kup dodatkowo jakąś zabawkę małe dziecko bardziej się cieszy z zabawki niż z kolczyków Odpowiedz Link Zgłoś