mooh 08.11.05, 11:57 Witam, Kręciłam się trochę po forum Niemowlę, ale u was jakoś przytulniej. Mogę się przyłączyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viviene12 jasne:-) 08.11.05, 12:00 rozgosc sie u nas i pisz o swoim szkrabie No i o sobie tez nie zapominaj) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 aaa i przedstaw sie prosze 08.11.05, 12:06 w "poznajmy sie" - jest wyroznione na czerwono wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Zapraszamy 08.11.05, 15:22 Witaj, witaj) Wenus, a moze jakis nowy zwyczaj by wprowadzic-np kazda nowa forumowiczka stawia szampana?hmm? albo chociaz jakies ciacho? Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: szampana i ciacha nigdy dosc;-) 08.11.05, 15:50 a można konkretnie wybierać.... serniczek bym najbardziej chciała... witaj serdecznie!!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek annie chlebe i sół ? 08.11.05, 18:37 i solą. Ale widzę, że koleżanki nieco Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek wiecie kto wysłał tamtego posta? :-D 08.11.05, 18:39 a także miał pewien wpływ na jego kształt? pewna mała panna - a konkretnie jej pięta )) a w ogóle to chciałam spytać: a nie chleb i sól? )) tylko ciastka i szampan? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Nowa zgłasza swój akces 08.11.05, 19:06 Pancerniczek, sola i chlebem to sie WITA, czyli to w naszej gestiiA szampanem i ciastkiem sie wkupuje w łaski) Ja bym chciala a la murzynek, niewazne, wazne aby bylo z czekolda (cos mam ostatnio chcice na czekolade....). Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Mmala 08.11.05, 19:56 A może Ty w ciąży jesteś? Mmala, czy ja Cię prześladuję? Czasem mam takie wrażenie... I nie mam tu na myśli bynajmniej wątku o robalach Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala 08.11.05, 19:59 uh! Barbi! przypomnialas mi, brrrrr! Nie, nie jestem (dwa tyg temu robilam test...ale prosze sie nie smiac! po prostu "dziwnie" sie czulam). przesladujesz? nieee, jakos nie czuje za soba Twego cienia Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Nowa zgłasza swój akces 08.11.05, 20:45 Witam Mooh. Ciszymy się, że Ci tu dobrze i witamy. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Nowa zgłasza swój akces 08.11.05, 21:21 pewnie, ze witamy i od poczatku juz widzisz, jak tu wygladaja rozmowy, chcialas sie tylko zameldowac, a tu juz zeszlo na szampana Mmala, kto ostatnio mi imputowal, ze ja tylko o jednym, co? Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Nowa zgłasza swój akces 08.11.05, 21:53 jesli też lubisz SPA to nawet bardzo możesz Odpowiedz Link Zgłoś