izka_74 do alci 76 - fajny ten Bartoszek :) 07.12.05, 11:11 Szczególnie wanienkowe zdjęcie jest super Mój synek też uwielbia się tak pławić, mógłby godzinami Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: do alci 76 - fajny ten Bartoszek :) 07.12.05, 12:48 Fajniutki chłopczyk, a zdjęcie w kąpieli jest faktycznie świetne! Fotkę w mikołajowej czapce zglosiłaś już do naszego konkursu? Jeśli nie, to zrób to szybko, bo Bartoszek ma duuużą szansę na wygraną Odpowiedz Link Zgłoś
alcia76 Re: do alci 76 - fajny ten Bartoszek :) 07.12.05, 18:06 no jasne ze zglosilam.Bartus bardzo czeka na uscisk dloni)) Ala Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz mmala 07.12.05, 13:09 Matek ze spinka to sliczna dziewczynka! Ale sie usmialam... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: mmala 07.12.05, 13:17 mialam nie zamieszczac tego zdjecia ale zaryzykowalammam nadzieje, ze nie w archiwum gazety nie bedzie tego zdjecia za 18lat Spinke zalozylam,bo tym jak stwierdzono w domu,ze Matek to "typowy facet".Okazalo sie,ze ze spineczka to calkiem "typowa" dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: mmala 07.12.05, 13:26 Szafa kiedys w podstawowce przebral sie na bal przebierancow za dziewczynke. Wlasna wychowawczyni go nie poznala, taki byl wystylizowany! I nie wstydzi sie tego zdjecia, wiecmoze Matus tez bedzie dla Ciebie laskawy? Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re:Matusia, Hubert i Bartosz 07.12.05, 13:44 no chciałabym napisać że trzy fajne chłopaki!!! Ale mnie Mmala rozbawiłaś z tą spinką, ale się uśmiałam... oj chyba już czas na córeczkę ) Ale Matek w wydaniu siedzącym... jaki dumny z siebie!!!! Suuuper!!! A Hubert i Bartosz w wydaniu mikołajkowym po prostu cuuudo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tata_olka Re:Matusia, Hubert i Bartosz 08.12.05, 04:13 Ile nowych, fajnych fotek od mojego ostatniego zwiedzania galerii ! : pracowity Kubulek, dynamiczna Klusia, śmieszka Zosia, marzyciel Bartoszek, odkrywca Matek, mikołajowy Hubert, przebudzony Kubuś, rapujący Pawełciu, i w końcu swiętująca Amelka. Pozdrawiam hurtem pięknych i młodych, jeszcze raz pogratuluję rodzicielom - cytując przedmówców: dobra robota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Nowe zdjęcia Pawełcia 08.12.05, 11:34 Jako matka wyrodna, patrząc na zastraszający przyrost zdjęć w galerii, też się wreszcie zmobilizowałam aby coś zmniejszyć i wkleić Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Pawelciu i Amelka 08.12.05, 15:48 Pawelciu - niebieskooki blondyn... eh, ten to bedzie mial wziecie... A Amelcia - sliczna i pogodna dziewczynka! Myszka, dalas jej chociaz kawalatek tego supertortu? Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 daghmara 08.12.05, 19:55 Powinnaś zmienić Hubertowi imię na Mikołajek. Słodko wygląda w tej czapie Odpowiedz Link Zgłoś
daghmara Re: daghmara 09.12.05, 09:05 troszke juz za pozno ale kto wie............moze nastepne tak nazwe pozdrawiam daga Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 do mamamartynki1 10.12.05, 13:50 Martynka na tym zdjęciu w płaszczyku wygląda jak modelka, prezentująca najnowszą kolekcję na wybiegu Fajna Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 do lilek4 10.12.05, 13:52 Super zdjęcie, taki niebanalny portret, można się długo wpatrywać w tę minkę, i za każdym arzem odkrywać coś nowego. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
tata_olka Re: Zdjęcia! 11.12.05, 20:50 renatka, dzięki za przypomnienie szymona sliczne oczka (po mamusi) Odpowiedz Link Zgłoś
tata_olka Re: Zdjęcia! 11.12.05, 20:53 mama, tata i olek pozdrawiają julkę i martynkę (następne udane produkcje w naszej galerii!) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Srajdzinka 14.12.05, 09:32 co jest takiego w tym praniu, ze wszystkie dzieci to uwielbiaja? Nasz maly znajomy Vasek wklada glowe do bębna i spiewa... Ale Ci rosnie cora szybciutko, Duramgamo.Szkoda, ze do lwa nie ma glosu. Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Srajdzinka 14.12.05, 09:38 Ależ Ona dorośleje... no w końcu juz przesypia 7 godzin bez przystanku, to zobowiązuje ) Zdjęcie " z lwem" kapitalne... Duramgamo ale Srajdzinka do Ciebie podobna co?? Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Srajdzinka 17.12.05, 13:00 Oj nie wiem... WSZYSCY twierdzą, że to cały tata... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Srajdzinka 14.12.05, 09:48 srajdzinka w roli lwa jest rewelacyjna!!! I jak "porzafdnicka" z niej dziewczynka: i pranie zrobi i posprzata na schodach Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Małgoś 14.12.05, 09:40 Alez ona anielsko wygląda w tej bieli... a jak kobieco w tej sukieneczce ) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Małgoś 14.12.05, 09:49 malgosia wyglada juz na anielska dziewczynke, ktora przesypia cale noce... Odpowiedz Link Zgłoś
marian_mk Re: Zdjęcia! 14.12.05, 17:03 Bardzo ładne. A ja stworzyłem cały serwis dla swojego wnuka. Zaprasam na www.lukaszek.ovh.org Odpowiedz Link Zgłoś
tata_olka Re: Zdjęcia! 15.12.05, 10:01 pampeliszka, małgoś rewelacyjnie wygląda w biały! wybierz jej na przyszłość odpowiednią profesję duramgama, żaden lew tak ładnie się nie uśmiecha Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Kaska 15.12.05, 18:46 wyglada na tych ostatnich zdjeciach na niezłomną. Ten charakterek widac w oczętach slicznych.Sie nie dziwie, ze caryca. Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Kaska 15.12.05, 20:21 Kasiu, co ta Twoja mama o Tobie opowiada! Jesteś śliczną, pogodną i radosną dziewczynką (zwłaszcza na zdjęciu z iro- choć oko czerwone jest , a ona, ta mama Twoja Wiolka, nazywa Cię Carycą lub Panią Prezes! I mówi, że nie chodzisz na kompromis!! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Kaska 16.12.05, 11:39 Wiolka, Ty coś przesadzasz oczerniając taką śliczną, grzeczną dziewczynkę, jaką jest Kasia! Przecież na zdjęciach widać, że jest młym aniołkiem! A w tej czapie wygląda odlotowo! )) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Kaska 16.12.05, 11:40 Moja synowa widać charakterna kobieta z błyskiem w oku W połączeniu z moim charakternym Maluniem... oj będzie się działo... Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz dziewczyny 16.12.05, 00:58 Srajdzinka, Malgol, Kaska i Klusia - fajne laski, Szafce sie wszystkie bez wyjatku podobaja, chichra sie kiedy mu pokazuje zdjecia moze ktoras sie nim zainteresuje? Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Renatko 16.12.05, 11:48 moja droga, Kaśki to już mu nie pokazuj... zarezerwowana ) Ale Szafka jest świetny, słodkie ma te poliki :_)) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Zosia vel Klusia 16.12.05, 11:51 słodka dziewczyneczka, taka delikatna Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Zosia vel Klusia 16.12.05, 13:23 naprawdę jest taka...dziewczęca i jak do twarzy jej w niebieskim! Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: dziewczyny 16.12.05, 12:23 Poliki Szafki mają tak nieodparty urok, że każda bez wyjątku na nie poleci! Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Kaśka 17.12.05, 13:03 Dla mnie w wersji "w czapce" najsłodsza. Dlaczego dzeciaki tak cudownie prezentuja się w zimowych czapkach, a ja zawsze wyglądam jak... nie powiem co Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama policzki Szafki 17.12.05, 13:05 Są bombowe! Bardzo miłe do całowania)) Srajdzince też zawsze kalorie szły w buziaka... Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Zosia 17.12.05, 13:06 Rozkoszna po prostu. Chyba powoli zapominam jak to jest mieć takiego małego szkraba, który tak słodko sobie leży/śpi i niczego od zmęczonej matki nie chce... Oczywiście to złudzenie, ale jakże piękne i Zosia bardzo trafnie je odzwierciedla na zdjęciach... Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Frucia 17.12.05, 13:10 No, no "kulturwa" pełną gębą. A to teatr, a to wernisaż... I Frutka chyba bardzo kontenta z obecności na takich imprezach, co?? I taka dorosła, z każdym zdjęciem większa... Srajdzinkowa póki co obskoczyła tylko parę koncertów (głównie na wolnym powietrzu jak było ciepło). Teraz czekamy do wiosny... A do teatru chętnie bym ja zabrała, tylko nie wiem czy wytrzyma. A zbieranie patyków to cudowne hobby. Również - kamieni, liści i w ogóle wszystkiego, co można spotkac na swej drodze (ciesz się, że nie są to pety Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Frucia 18.12.05, 11:39 święte słowa z tymi petami, ja podobno namiętnie zbierałam i jadłam schowana za jakimś murem, mam nadzieje że takie zamiłowania nie sa genetyczne Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Frucia 18.12.05, 14:06 On tylko dlatego na zimowych pacerach nie zbiera petów, bo przez rękawiczki nie da rady ich podnieść.... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka ostatnie zdjecia 19.12.05, 10:09 Mnie sie najbardziej podoba to srodkowe zdjecie Frutki, juz taka dorosła osóbka. A Zosia taka delikatna mala słodzizna. Szafka, z kolei, widac, ze jest psotnik nad psotniki. Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: M&M 21.12.05, 14:39 He he przekazałam tego news-a Mmali, oby przez to podobieństwo Pani Prezes i Glizdeczka się nie pomyliły bo afera rodzinna na całego ) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: M&M 21.12.05, 17:37 fakt, podobni są, zwłaszcza ubrani na niebiesko Odpowiedz Link Zgłoś
tata_olka Re: Zdjęcia! 28.12.05, 00:05 ile nowości - wystarczy tydzień nie oglądać i tyle się zebrało, miło popatrzeć: -Hubert, tym razem zapędzony w kozi róg (trochę podobny do Olka, co najmniej włosy) -rezolutna Frutka w kulturze i plenerze -dwa żywioły: Malunio i Matek -radosna Zozolinka -i mikołaj Gabriel (razem ok. 4,44 metry dzici, licząc po 74 cm / sztukę) Odpowiedz Link Zgłoś