pampeliszka 13.11.05, 20:22 No nie, ale fotki...Xemm i Mmala, po prostu bomba.To sie chlopaki zaprzyjaznily. Szkoda, ze nie ma do tego zdjec mamus. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga04 Re: Matek i Malunio 13.11.05, 20:44 REWELACJA!!! nastepnym razem prosze o Matek&Malunio&MAMUSIE Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Matek i Malunio 13.11.05, 20:59 A gdzie oni są???? Idę poszukać chłopaków. Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Matek i Malunio 13.11.05, 21:04 Rewelka! No super chłopaki! Cudnie wyglądają razem. Fakt, szkoda, że Wy dziewczyny się nie ujawniłyście. Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Matek i Malunio 13.11.05, 22:44 rewelka tylko mam jedno pytanie: chłopcy byli sami na spacerze? bo jakoś nie zauważyłam tam żadnej z mam? ładnie to tak? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Matek i Malunio 14.11.05, 09:11 M&M-sy pierwsza klasa, normalnie chłopaki że palce lizac)) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Matek i Malunio 14.11.05, 09:50 hehehe... zdjęcie z mamami było technicznie niemożliwe, ja robiłam fotki, a Mmala rozweselała chłopaków.... ale na fotkach z kolejnego spacerku postaramy się wcisnąć z Mmalą w spacerówki, Malunio będzie cykał fotki, a Matek będzie nas rozbawiał )) ps. Mmala odbierz pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Matek i Malunio 14.11.05, 09:47 a mamusie udaja, ze spia i nasze niesmiale prosby o fotki pomijaja gluchym milczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Matek i Malunio 14.11.05, 09:52 juz nie śpią ...od 7:30 ;-(( ale po nieobecności w domku parę dni próbuję nadrobić prace "domowe", a teraz zaczynam nadrabiać czytanie postów Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Matek i Malunio 14.11.05, 11:09 jestem!!! ale dopiero teraz znalazlam ten watek W koncu to forum "NIEMOLAKI I MALUCHY", wiec nie chcemy swoimi skromnymi osobami robic konkurencji)] Ja nie spie od 8-mej ale dopiero wlaczylam kompa. Dziekujemy mile Panie za komplementy pod adresem naszych lobuziakow.Poubierani tak grubo, ze ledwo mogli sie ruszac! Xemm, a moge zamiescic te zdjecia spod sklepu? Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Spod TEGO sklepu??? 14.11.05, 11:11 toć to reklama całkiem jawna! )) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Spod TEGO sklepu??? 14.11.05, 11:18 nieee!!) Wenus, chyba nie myslalas, ze spotkalysmy sie zeby razem z dziecmi isc do TEGO sklepu?)) Chociaz oczywiscie byl na tapecie.... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Spod TEGO sklepu??? 14.11.05, 11:23 przyznaję, taka mysl przeszła mi przez głowę... Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Matek i Malunio 14.11.05, 11:19 pewnie że tak, nawet miałam taki plan.... tam też wyglądają super ) a propos grubego ubrania...Mmala przywłaszczyliśmy sobie ksywkę Michellin....jest lepsza niż Pi... i taka adekwatna do wyglądu... ) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Matek i Malunio 14.11.05, 11:21 prosze Cie bradzo u nas jest "oponka Michelin" albo "ludzik Michelin" Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Xemm i Mmala 14.11.05, 11:43 Jak juz Malunio cyknie Wam fotki to przy publikacji nie mowcie ktora jest ktora. Poznamy po dzieciach Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Xemm i Mmala 14.11.05, 11:49 hmmm, ciekawe....czy byscie zgadly) Matek jest do mnie nie podobny, wiec pewnie byloby na zasadzie eliminacji)) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Xemm i Mmala 14.11.05, 11:54 hmmm.... Malunio to też raczej miniaturka tatusia.... Mmala a może umówimy panów mężów na spacer hihihih...będzie łatwiej zidentyfikować.... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Xemm i Mmala 14.11.05, 12:00 i my nadal pozostaniemy incognito) Xemm, gdzie kupilas motylki do plywania dla Malunia? Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Xemm i Mmala 14.11.05, 12:09 www.allegro.pl/show_item.php?item=71275699 tu są, na stronce jest napisane że kupione w Decathlonie... Te arena są dobre, bo nie obciskają rączek... Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Xemm i Mmala 14.11.05, 12:12 matko... teraz przeczytałam dopiero opis ...na pupie kołtunki )) oczywiście ten link był tylko przykładowy )) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Xemm i Mmala 14.11.05, 12:28 moj tato pytal w Redeco i oni takich nie maja a nie wiem gdzie mialabym biegac za takimi malutkimi.Ponoc wcale nielatwo je dostac.Te na basenie sa dla Wastzn dla kursu i sa zamkniete w szafie pancernej. Poszukam jeszcze na allegro, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Re: Matek i Malunio 14.11.05, 12:27 Fajne chłopy I jakie fajne zdjęcia złotojesienne. W Bydgoszczy od paru dni mgła straszna, to tym bardziej fajnie sobie pooglądać optymistyczniejsze klimaty Odpowiedz Link Zgłoś