kara13 25.11.05, 18:49 Mam pytanie do mam które jeżdżą w spacerówkach. Czy po ubraniu dziecka w kombinezon i włożenia go w śpiworek w spacerówce nie jest mu wtedy za ciasno? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figrut Re: Śpiworek do wózka - pytanie techniczne :) 25.11.05, 19:05 Ja nigdy nie uzywalam spiworka z kombinezonem razem.Do kombinezonu dodawalam kocyk.No ale inne mamy widzialam ze tak robily i do tego jeszcze zakladaly przykrycie z wozka, to chyba tym dzieciom ciasno bylo bo czesto plakaly. Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Śpiworek do wózka - pytanie techniczne :) 25.11.05, 19:10 No i jeszcze jedno.Jakie duze jest Twoje dziecko, bo dla noworodka to chyba taki spiworek z kabinezonem razem to chyba takie ciasne nie bedzie [no bo dziecko malenkie, a spiworki sa dosc duze]. Odpowiedz Link Zgłoś
anek.anek Re: Śpiworek do wózka - pytanie techniczne :) 25.11.05, 22:06 Albo kombinzon, albo śpiwór. No, chyba, że wybierasz się na spacer przy 15 stopniach na minusie. Do kombinezonu wystarczy raczek kocyk, a jeśli śpiwór to tylko na stopy. To oczywiście subiektywna opinia Odpowiedz Link Zgłoś
matkamichala Re: Śpiworek do wózka - pytanie techniczne :) 26.11.05, 10:17 to chyba zalezy jakie duze dziecko? moje ma rok i ja go wkladam do spiwora,wczesniej jezdzil w spodenkach, teraz w kombinezonie, no nie takim super grubym,ale miejsca jest tyle ze zmiesciloby sie pol drugiego dziecka,aaa mlody nie chodzi i nie ma okazji sie zagrzac na pacerze... Odpowiedz Link Zgłoś
anias29 Re: Śpiworek do wózka - pytanie techniczne :) 26.11.05, 11:02 Wg mnie albo kombinezon, albo śpiworek. Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: Śpiworek do wózka - pytanie techniczne :) 26.11.05, 12:50 szczerze mówiąc myślałam, że do śpiworka w kombinezonie, zakupiłam własnie dwa duże, które miałam zamiar wykorzystywac w wózku i na sanki i jakoś tak mi nie pasuje, że wtedy bez kombinezonu ale w kurtce? a co z butami? Odpowiedz Link Zgłoś
anias29 Re: Śpiworek do wózka - pytanie techniczne :) 26.11.05, 12:59 Co do sanek, to faktycznie, można by w kombinezonie do śpiworka chyba. W końcu bliżej ziemi chłodniej. Ale do wózka ze śpiworkiem raczej ubierałabym dziecko w kurtkę, spodnie, buty. Odpowiedz Link Zgłoś