pampeliszka 26.01.06, 17:46 moja corka, oczywiscie (zamiesciłam w Galerii) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolkak Re: dowod, ze stoi 26.01.06, 17:51 widziałam i szczera zawiść targnęła me serce! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: dowod, ze stoi 26.01.06, 17:58 to Ci sie przyznam, ze jeszcze sie kiwa i trzeba ja niezle asekurowac... ale cwiczy gdzie popadnie, najbardziej lubi, kiedy mam szerokie spodnie, za ktore moze złapac, kiedy siedze i sie tak gramoli-nie patrzac, ze za nia jest noga od stołu, np. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: dowod, ze stoi 26.01.06, 18:08 nie pociesza mnie to ani troche, ta moja pierdoła to chyba sie nigdy nie ruszy! Matek przy niej to express!!! ja sie tak nie bawię!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: dowod, ze stoi 26.01.06, 18:01 Super, Pam! buziaki dla Malgosi ... a gdzie szampan???... )) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: dowod, ze stoi 26.01.06, 18:10 Szampan miał być, zdaje sie, przy przyjmowaniu nowych osob na forum... Moge sie podzielic Kozelkiem i plackami ziemniaczanymi z sosem, o ile dzielny Malgol nie wysepi wszystkich, jak sie tylko obudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: dowod, ze stoi 26.01.06, 18:11 plackami gardzę, natomiast piwa poprosze dużo, musze odreagować stres Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: dowod, ze stoi 26.01.06, 18:14 jaki stres, Wiolka? a piwko juz-juz... ps. a jak chcesz sie posmiac, to wkleilam do forumowiska linka, jak sie dziewczyny licytuja na emamie, polecam ostatnie teksty Halszki, ktora co prawda dziecka jeszcze nie ma, ale uwaza, ze nieprzespana noc przy maluchu to pestka, w porownaniu z sesja, usmialam sie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: dowod, ze stoi 26.01.06, 18:38 Łożesz. Ja bym tę Halszkę i tę, jak jej tam Princessę (!!!) chetnię poznała, bo osobiście nikogo tak głupiego nie znam. Byłoby to ciekawe doświadczenie przyrodnicze. Byc może nawet powinnam im za to spotkanie zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: dowod, ze stoi 26.01.06, 18:47 Kangur, moja czeska znajoma ostatnio stwierdzila, ze kiedy sie jej dziecko urodzi, to ona napisze sobie doktorat, no bo przeciez takie dziecko to za wiele czasu nie zajmuje, bo spi. Ubawiła mnie do łez, ale jej nie uświadamiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: dowod, ze stoi 26.01.06, 18:23 oj to chyba Małgoś ostatnio wchłania gąbkę tonami.... tylko patrzeć jak postawi pierwszy krok a w niebieskim jest jej ślicznie Ale Małgoś wysoki jest, ile ma cm? O wzrost chyba można pytać kobietę, prawda? Pam masz jeszcze te placki, co to Wiolka nimi pogardziła? Ty mi zawsze tymi plackami smaka takiego robisz, że szok! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: dowod, ze stoi 26.01.06, 18:24 mam placki, nie wiem, czemu Wiolka nie chce... Malgol wazy 10.300g i ma 82,5 cm- dane swiezutkie sprzed 2 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: dowod, ze stoi 26.01.06, 18:30 pampeliszka napisała: > Malgol wazy 10.300g i ma 82,5 cm cyfry mnie powaliły... pięknie Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: dowod, ze stoi 26.01.06, 18:44 wlasnie dlatego sie pytalam pani doktor, czy aby nie za gruba ale mnie uspokoila, ze jest długa, wiec ok- nie bedzie diety, dostanie placka Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: dowod, ze stoi 26.01.06, 19:49 No proszę, a mówiłaś, że leniwa jest) A tu czarno na białym widać, że pracowita jak pszczółka. Nie mam się komu pochwalić i wiem, że nieładnie się licytować, ale muszę! Jachu już też tak stoi) I to nie tylko stoi, ale i staje, i przesuwa się przy meblach) No, w końcu to z siebie wyrzuciłam. Ostatnio nawet nikt do mnie nie dzwoni i nie miałam komu powiedzieć jaki mój synek samodzielny się zrobił. Sorry Pam, że Ci wątek pochwalny Małgola zaśmiecam) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: dowod, ze stoi 26.01.06, 19:56 No to widze, ze kolezanka Malgosia idzie tak jak Matek)w tym samym wieku zaczal wstawac.Kurcze a mnie sie wydaje ze to tak niedawno a to juz dwa m-ce temu.... Gratulacje dla Jacha BTW))Nie dosc ze ladny, to jeszcze szybki) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: dowod, ze stoi 26.01.06, 21:48 Brawo, brawo dla Jacha! Mmala, juz dawno Ci mowilam, ze Malgos ma tak, jak Matek. No i Kaska, tylko ze ona nieco młodsza, wiec dajmy jej jeszcze te 3 tygodnie... Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: dowod, ze stoi 27.01.06, 09:28 No pięknie, pięknie. Mam wrażenie, że niebawem wszystkie forumowe dzieci zaczną chodzic i niepostrzeżenie przerodzą się w maluchy i trzeba będzie wykreślić z nazwy "niemowlaki" pampeliszka napisała: > Malgol wazy 10.300g i ma 82,5 cm- dane swiezutkie sprzed 2 dni. Spora babeczka z Małgosi. Srajdzinka waży dokładnie tyle samo Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje dobrze ze dodalas, ze chodzi o dziecko 27.01.06, 09:55 ale chyba tylko ja mialam skojarzenia.... widocznie Cilest nie pozbawil mnie jeszcze libido )) oki, to ja tez zaraz zrobie Glizdeczce zdjecie, jak stoi trzymana za rece (miedzy jednym a drugim kiwnieciem). i w ogole musze ja podszkolic, bo cos sie ostatnio leni... wyscig szczorow zaczyna sie od malego, nie???? )) Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: dobrze ze dodalas, ze chodzi o dziecko 27.01.06, 09:57 Owieczce chodzą baranki po głowie, tak??? I to z samego rana? W PRACY??? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: dobrze ze dodalas, ze chodzi o dziecko 27.01.06, 10:06 Owieczko, zastanawialam sie, czy ktoras pomysli o czyms innym i szczerze mowiac, obstawialam, ze mi to Wiolka wyciagnie, a tu prosze...\ Duram, Malgol tak skoczyl przez ostatnie 2 m-ce, o 10 cm i 2 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje Re: dobrze ze dodalas, ze chodzi o dziecko 27.01.06, 10:11 a kiedy mi baranki maja chodzic, skoro wieczorem padam na pysk? a ze w pracy- no coz ) tu moga TYLKO chodzic.... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: dobrze ze dodalas, ze chodzi o dziecko 27.01.06, 11:37 mi sie skojarzylo od razu ale postanowilam sie nie ujawniac Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: dobrze ze dodalas, ze chodzi o dziecko 27.01.06, 11:38 mi o0czywiście tez, ale jak przeczytałam do konca to natychmiast zapomniałam z tego wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Wiolka 27.01.06, 11:51 jakie my dobrze wychowane jestesmy i kulturalne, nie to co Owieczka) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: he he to się przyznam.... 27.01.06, 13:45 że też moje myśli poszły w inną stronę ) Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek szalenie zachęcający tytuł :-) 27.01.06, 13:20 ..wątku Pampeliszka gratulacje dla dzielnej panny stojącej ! Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 A mi się nie skojarzyło w ogóle... 27.01.06, 13:48 Wesołe jest życie staruszki!... Tralalalala... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: A mi się nie skojarzyło w ogóle... 27.01.06, 17:32 Kangur, a ja tak chciałam zachecic do otworzenia tego wątku... Widze, ze Wiolka i Mmala sa cichociemne, hehe. Jedna prostolinijna i szczera Owieczka tu jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: A mi się nie skojarzyło w ogóle... 27.01.06, 17:36 dobrze wychowane jak stwierdziła, słusznie, Mmala Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: A mi się nie skojarzyło w ogóle... 27.01.06, 17:38 a, no jasne, tego to w ogole nie wzielam pod uwage... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: A mi się nie skojarzyło w ogóle... 27.01.06, 17:39 bo jak to sie mowi "syty glodnego nie zrozumie" Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: A mi się nie skojarzyło w ogóle... 27.01.06, 17:43 hehe, czy to jest ciag dalszy tego "dobrego wychowania", Mmala? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: A mi się nie skojarzyło w ogóle... 27.01.06, 17:45 nieeeee, skadzeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: A mi się nie skojarzyło w ogóle... 27.01.06, 17:46 ale ta Pam to jest, ja nie wiem?! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: A mi się nie skojarzyło w ogóle... 27.01.06, 17:49 no jaka, jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: A mi się nie skojarzyło w ogóle... 27.01.06, 17:52 nie będe sie z Tobą wykłócać bo jestem dobrze wychowana i kulturalna, nie sprowokujesz mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: A mi się nie skojarzyło w ogóle... 27.01.06, 17:53 cholera, a juz myslalam, ze sie uda... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: A mi się nie skojarzyło w ogóle... 27.01.06, 17:58 ja sie tylko z mężem kłóce, poza tym to trzeba mnie mocno sprowokować, ale za to od razu konkretnie ciągnę delikwenta Odpowiedz Link Zgłoś