pampeliszka 20.02.06, 11:12 ze mna kawy? Mlodziez spi...Nie bylo szans jej zostawic do tej 12, bo by mnie zajojczala na amen. No i ten basen. Ale od przyszlego tyg bedziemy chodzic na 10.30 wiec powinno byc ok, spanie jak wrocimy dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wenus.z.willendorfu a napijemy się 20.02.06, 11:16 ale szybciutko, bo Frutka ogląda Teletubisie i mam chwileczkę tylko Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: a napijemy się 20.02.06, 11:20 jak oglada Teletubisie to sie nie musisz spieszyc, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: a napijemy się 20.02.06, 11:22 nie chcę, żeby je za długo oglądała, a jak juz skończy, to ja chyba też, bo od razu zacznie mi wchodzić na stolik, kanapę i wspinać się po meblach... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Zimka, 20.02.06, 11:24 podziel sie. Mnie zostały tylko...Miśkopty. A glupio tak dziecku wyżerać. Z drugiej strony, ona nie ma oporow, zeby skonsumowac moj obiad, hmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: Zimka, 20.02.06, 11:26 Jasne, proszę bardzo, taki z owockiem na wierchu duuuży kawał... A powiem Ci, że ja bez żadnych skrupułów wyżeram Marysi chrupki ona mi kiedyś całą kanapkę rozpaskudziła na całym ciele... kurde nie zje to to normalnie jak ludzie tylko się ufajdać musi od razu ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Zimka, 20.02.06, 11:29 Bardzo dziekuje. A sernik jest domowy? To zjem tego miskopta, albo ze dwa od razu, a co tam. Malgos nie rozciapuje. Jedzenie jest dla niej formą nagrody, szkoda sie nim bawic, trzeba zjesc. To ma po tatusiu, bo ja byłam niejadek. Geny meza silne sa, on i jego brat wszystko jedli, mały kuzyn Malgosi wsuwa na obiad np. sałatke z porów i nie grymasi. Fajne geny. Szkoda tylko, ze nie wpływaja jakos na spanie... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Teletubisie już wyłączyłam 20.02.06, 11:29 ale znalazłam Frutce nowe zajęcie: rozłożyłam jej deskę do praowania, pod którą przebiega. Ale jestem genialna! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Teletubisie już wyłączyłam 20.02.06, 11:31 Ty to masz łeb, Wenus. Ja bym raczej dała wanienkę z ubraniami...Malgol chyba zostanie krawcową. Jesli chodzi o bajeczki, to wciaz ukochaną jest katalog z Marines. A bluzą od dresu czy porteczkami potrafi sie zając i z pol godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Teletubisie już wyłączyłam 20.02.06, 11:35 Dzieki, jak miło słyszeć takie komplementy otworzyłabym jej szufladę z ubraniami, ale to jest w drugim pokoju i nie mogłabym czuwać Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: napijecie sie 20.02.06, 11:45 mlodziez juz wstala- dobrze,ze kawe wypilam... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: napijecie sie 20.02.06, 15:22 ponawiam wezwanie... mam kawusie z cykoria, a mlodziez wymęczona na basenie spi\ ufff Odpowiedz Link Zgłoś
aga21c Re: napijecie sie 20.02.06, 15:56 To ja chetnie na ta kawusie z cykoria się wpraszam Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: napijecie sie 20.02.06, 15:57 o, Aga, dawno z Toba nie rozmawialam. Wyslalam Ci maila. Odespalas juz impreze? Odpowiedz Link Zgłoś
aga21c Re: napijecie sie 20.02.06, 16:01 Tak średnio. Sobota była bardzo intensywan bo do południa była u nas Karina z MArcinem i Kacperkiem a wieczorem Olek Z Madzią. I tak ja cały dzień przy garach i zlewie a wczoraj Ola szalała z zębami i poszła spać dopiero 0 24. Pobudki oczywiście z 6 nie przełożyła. Teraz łapie drzemki po pół godziny a ja chodze na rzęsach. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: napijecie sie 20.02.06, 16:04 A to miałas wesolutko...Ja wczoraj byłam cały dzien wsciekła po tej pobudce o 5 rano, na szczescie Mich sie wyspal, jak my poszlysmy do kosciola i potem zabrał ją na 2 godz na wycieczke na Svaty Kopeczek. Alez bylo fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
aga21c Re: napijecie sie 20.02.06, 16:12 Darek tez był dzielny. W czasie kiedy ja byłam w kosciele, on z Oleńką na spacerze. A póxniej rutyna. Mimo tego złego zmęczenia to naprawdę sobota minęła nam bardzo fajnie. Karina byla pierwszy raz u na od 3 lat a Olek z Madzią też długo nie goscili bo on pracował w Anglii. Teraz poprosił o przeniesienie do Polski i zjechał na stałę. Taki to już chyba nasz los, że większosc tych najlepszch znajomych daleko w Warszawie, albo za granicą. Kak więc bardzo się Cieszylismy z tych sobotnich spotkań bo bardzo się za nimi stęskniliśmy. Za wami też tęsknimy! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: napijecie sie 20.02.06, 16:21 przeciez sie widzialas z Karina na chrzcie-widzialam dowody! Odpowiedz Link Zgłoś
aga21c Re: napijecie sie 20.02.06, 16:27 Nie na chrzcie sie nie widzialyśmy. Oni byli dzień wcześniej bo jechali do Krynicy. Wstąpili do nas na 3 godzinki ipojechali. A wiesz co to są 3 godzinki dla nas, jak nie widzimy sie tyle czasu. Gadamy ze sobą co prawda kilka razy w tygodniu, ąle zawsze jest niedosyt. Poza tym Kacperek tak szybko się zmienia, gdyby nie zdjęcia to bym go nie poznała. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: napijecie sie 20.02.06, 16:30 aaa, to rozumiem spadam, bo male wstalo Odpowiedz Link Zgłoś