Dodaj do ulubionych

spacerowka - jaka??

06.03.06, 11:19
moja coreczka ma 6,5 miesiaca, ortopeda powiedzial ze spokojnie moze juz
jezdzic w spacerowce, wiec na wiosne chcialabym ja juz przeniesc do
spacerowki. Jaka kupic? Na co zwracac uwage? Poradzcie prosze
Obserwuj wątek
    • lusia79 Re: spacerowka - jaka?? 06.03.06, 11:24
      Na pewno nie pożałujesz jak kupisz Inglesinę MAX smile
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=37759082&a=37759082 w tym wątku
      też kilka mam ją zachwala. I dla malucha w wieku Twojego szkraba jest
      odpowiednia (zresztą ona się nadaje od urodzenia do 3 czy 4 roku życia), a w
      związku z tym, że jest z produkcji wycofywana (bo ją zastępuje dwurączkowy
      model za ponad 1000 zł) jej cena spadła i teraz spokojnie za 700 zł kupisz
      nowiuteńką na gwarancji smile) (może nawet taniej jako, że masz możliwość
      negocjacji ze sprzedawcą).
    • kagorek Re: spacerowka - jaka?? 06.03.06, 19:41
      nie poradze konkretnego modelu smile ale
      dla mnie najwazniejsze bylo zeby byl lekki,oparcie rozkladane na plasko i
      szeroka czesc do siedzenia zeby tylek nie spadal no i spore kolka- lepiej sie jezdzi
      • ajakaga Re: spacerowka - jaka?? 06.03.06, 20:23
        Witam i polecam Inlesine Max również nie jestem mamą, ale pracuje jako niania i
        nie jedno dziecko w niej wywoziłam sprawdziła sie super nawet dla takiego
        maluszka.
        • ingass Re: spacerowka - jaka?? 06.03.06, 22:01
          Ja wlasciwie mam dwie i obie uzywam wiec trudno mi ocenic ktora lepsza.

* McLaren Techno XT * lekki, zwinny, latwo sie sklada - to z pewnoscia sa
          podstawowe plusy. Rozklada sie do spania i nigdy jeszcze nie mialam z nim
          problemu (Wszystkie czesci mozna prac w pralce - czyli dodatkowy plus)
          www.mothercare.com/invt/la0140&bklist=icat,4,shop,shopushchairs,pusstrollers

* Quinny Freestyle XL * Trojkolowiec na pompowanych kolach, dosyc szeroki i
          ciezki (11 kg) - nie do kazdego autobusu mnie z nim wpuszczaja, ale... jest
          rewelacyjny na spacerki. Ma kolka na resorach wiec dzieciaka na wybojach nie
          wytrzesie.
          cgi.ebay.com/NEW-MAXI-COSI-QUINNY-FREESTYLE-3XL-JOGGING-STROLLER-NIB_W0QQitemZ7748326181QQcategoryZ66700QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

wydaje mi sie, ze wozek to indywidualna sprawa i sama musisz sie zdecydowac!
          Gdybym miala wybrac jeden z nich to zdecydowanie McLaren - Quinny zdecydowanie
          wiecej uzywalam jak jeszcze mial gondolke.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka